bobalex18

Membru
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bobalex18

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bobalex18

  revin cu impresii și sfaturi: - am ajuns foarte târziu la urlați: 11:30 (a trebuit să las soția la therme, să mă întorc după o carte etc) - nu recomand nimănui vara să intre pe traseu la această oră - am plecat pe tură singur - nu recomand nimănui - am făcut 3,5 km din el (diferență de nivel de 220m - cred) și mi-am dat seama că nu e bine. mult prea cald și mai aveam incă 250+m de urcat în total pe traseu (varianta mică) - am analizat cum mă prezint am zis pas până în septembrie și m-am intors la mașină. în septembrie o să îl abordez împreună cu 2-3-4 prieteni și în alte condiții atmosferice.
 2. bobalex18

  dar un grup pe facebook unde se organizează diferite trasee? poate dau de amatori pentru duminică
 3. bobalex18

  în poza de la spălătorie da - dar a stat foarte puțin, la nivel de 15-30 de secunde. in poza de acasă/parcare este o spumă activă eco - apă de ploaie
 4. bobalex18

  vai de capul meu. cum am citit mesajul nu am știut cum să mă îmbrac mai repede să cobor. normal că nu am găsit cele 3-4 uleiuri pe care le-am cumpărat dar am dar cu wd40 pe care îl am mereu la îndemână (numai cei căsătoriți știu cât de util e wd40 la orice :))) ) ca o intâmplare funny. de craciun, mosu” i-a adus fetiței o bicicletă pegas - numai că a luat-o în septembrie și a ținut-o în portbagaj. în noaptea de crăciun s-a apucat de montat. numai că nu am știut că pedalele sunt stânga dreapta și eu m-am pus iar pe una am și reuțit să o montez - cu ciocul de papagal. pe cealaltă cum nu am reușit am fost după 2-3 zile cu bicicleta și fetița la spiriduși băneasa. cel de acolo m-a întreabat cum de m-am gândit să folosesc ciocul de papagal și i-am spus că după ce o să fie căsătorit o să înțeleagă cât de util e ciocul de papagal :))))) să ne înțelegem, mie îmi plac toate animalele, iar câinii îi ador (mai ales akita american) dar am fost atacat de 2 ori în haită la billa în drumul taberei (2009-2010). prima dată în septembrie, vreo 40-60 de câini când m-au făcut „strecurătoare”. nu m-au mușcat de față și gât dar în rest cred că am avut peste 100-150 de mușcături. a dat un băiat cu mașina peste ei și m-a luat și dus la spital. a fost horror. a doua oară iarna, tot la fel 40-60 de câini doar că fiind iarnă eram foarte gros îmbrăcat și nu am avut mușcături efective. au venit 2 băieți cu pari și m-au scos. și exact cum spui: nu am o problemă să mă întâlnesc cu un câine, fie el și ciobănesc nervos, dar am o problemă dacă sunt 3-5 ciobănești sau vreo haită de maidanezi. poze la spălătorie: https://drive.google.com/open?id=1-OY98wbldAfq_mQNzcW043cs0OIYU8BL https://drive.google.com/open?id=1-PDlkGixHxvAFCmtQQbHXbWGjLs3SFrD spuma: https://drive.google.com/file/d/1-FA9XkF_ThCT_8xS_OjSSR9SNJYAtorg/view?usp=sharing pedala: https://drive.google.com/file/d/1-2_xWh7B2ByFSuiWeuV7TtQ6bcSOkEAz/view?usp=sharing cum se pun pozele aici?
 5. bobalex18

  Am fost să curat bicicleta. Am luat un degresant auto și o spumă activa care scoate praful și 2 perii nici prea dure dar nici moi. Multă minte nu îmi trebuie când fac prostii. Înarmat și cu un bidon de apa am coborât încrezător. Am dat cu soluții, am dat cu peria, am dat iar cu soluții etc etc. Apoi clătit cu apă. Totul ok. Doar că o pedala s-a transformat pe alocuri din negru in gri :))))))) Dar frumos, zici că așa e modelul :)))) Oricum, acum lanțul și pinioanele arata curat curat. Urmează să îi fac mâine ungerea, sa vad cu ce. Poate fac alta boacănă :)))))) Legat de câini, sper sa fie ok, mai ales că sunt singur și chiar am o problemă cu ei
 6. bobalex18

  Colegi, totuși. Fara ura și ambiții personale. Războiul nu face bine nimănui. Am ales să îmi îngrijesc singur bicicleta pentru că îmi face plăcere. Este un mod de a mă elibera de stres. Da, o pot duce la un centru sa o regleze sa o spele etc, dar simt că pierd legătura cu ea. Mi-am dorit de f mult timp o bicicletă și mereu se găsea ceva ce nu imi placea la respectivul model. De asta sunt foarte bucuros de ea. Acum 5-6 ani am mai găsit una (un brand norvegian) dar era un purcoi de bani. Până la urmă vorbim de o bicicletă care are 100 de km și mai știu că din greșeli omul invata. O sa vad cu ce îi trag o curățare mai aprofundată și o ungere pentru partida de duminică. Nu mi-ați răspuns, cei care ați fost pe acolo. Sunt probleme cu câinii?
 7. bobalex18

  Oho...cate sfaturi utile Mulțumesc Am citit și topicul dedicat dar sunt f multe păreri și unele la un nivel Profi in timp ce eu nici începător nu sunt. Curățatul/degresantul cu ce sa il fac?
 8. bobalex18

  Am fost și am spalat-o. A rămas multa mâzgă pe la deraiorul din spate și pe.pinioane Cred că voi lua o soluție și îl voi curăța cu pensula (0.5l motorină/ pullimax sau ceva similar). Întrebare, am ulei din Decathlon pt lanț. Sa îl.folosesc sau sa dau cu wd40. Eu am mare încredere în wd40. Nu o să spăl bicicleta in cada. Și așa doamna mea a comentat că duc bicicleta la spălat dar mașinile nu. Referitor la Urlați, diferența de nivel este de 1000 de m, dar nu e munte. Sunt dealuri. Carpathian epic - știți știrea cu nigerianul care a murit în timpul unui maraton sexual :)))) super site-ul și imaginile dar nu e de nasul meu. Daca mă antrenez 2 ani poate poate pot lua startul, la.final.sigur nu ajung Ar fi trebuit sa merg cu un prieten dar el zice că îl.bate soarele in cap și nu vrea - cică sa mergem la toamnă. Eu nu mă plang. Sunt obișnuit. Întrebare. Sunt caini? Am fost de 2 ori atacat de haite de câini când stăteam în drumul taberei și am oroare. Mă.enerveaza site-ul.ca nu pot uploada direct poze
 9. bobalex18

  totuși am ani de antrenamente. nu mai sunt eu sportiv de performanță dar nici nu gâfâi dacă joc 2 ore tenis. știu că e altă mâncare de peste, să văd cum mă descurc - fiind o perioadă în care am dus fetița la bunici, aș vrea niște trasee care să mă epuizeze și să scoată stresul. dacă nu mai pot, share location pe whatsapp și vine soția să mă ridice am încă niște sechele pe la genunchi dar sper să mă descurc. referitor la căldură, nu sunt prea sensibil. mai rău mă afectează când e răcoare (durere la umăr/gât datorate unei vertebre strâmbe).
 10. bobalex18

  o să vă țin la curent cu spălarea :))) pentru duminică vreau să fac traseul vinului, cel de 50 sau de 30 de km? eu când ies și mă plimb prin padure prin baneasa fac fără probleme 20-25 de km, fara oprire. cu o viteză medie de 17-18km/h. dar diferența de nivel acumulată e de 100 m (cred). să văd cum mă descurc pe un traseu mai dificil. parca nu as vrea sa il termin in 2-3 ore pe cel de 30 de km ci as vrea să mă epuizez putin de asta as alege varianta de 50 de km. nu imi ramane decât să dau jos roțile, arunc bicicleta în portbagaj și trag o fugă până la urlați. las soția la o limonadă/două/trei și eu o să probez traseul.
 11. bobalex18

  @Drysnadar cu apă e ok, spuma aia activa face ceva rău? Nu cred. @PVN10 de 10-12 ani la toate mașinile am spalat de cel puțin 2 ori pe an motorul și niciodată nu am avut nici macar cea mai mică problemă.
 12. bobalex18

  Nu era stokke dar a fost cat am dat pe bicicleta. La.fel.cum spăl și motorul la mașini. Cu jet încet de la distanta. E greșit?
 13. bobalex18

  De ce? Nu e bine? Nu știu. Eu și căruciorul.fetitei tot la.spalatorie îl.spalam
 14. bobalex18

  Sa ștergem praful. Am mai ieșit de 2-3 ori. Hmmmm. Bicicleta e ce îmi trebuie, îmi confirmă asta cu fiecare ieșire. Am impresia că se tocesc cam repede anvelopele - cred că mi-au dat cu dot 12 :)))) Frana din fata trebuie reglată. Când misc încet bicicleta agață/se aude că atinge. Frana din spate in continuare scârțâie - când o apăs se trezesc oamenii. Am aruncat/pierdut cheile cu care a venit bicicleta și trebuie să mai strâng puțin coarnele. Am coborât cu imbusurile mele.de.mesterul.manole și am unul puțin mai mic și altul.putin mai mare (asta e chiar ffff puțin mai mare). Sa vad cum găsesc ceva fix. Am.aflat cum.se blochează suspensia. De fapt cred că fetița a aflat/umblat pt că astăzi dădeam din cap precum cățeii aia de se pun pe bordul mașinii. Când mi-am.dat seama am deblocat. Am umflat rotile. Mi se par ventilele (sau cum se numesc) strâmbe. Săptămâna asta o duc la.spalatori și îi trag un exterior frumos. Pe urma ulei pe lanț și să văd cum se mișcă. Pe asfalt efectiv, orice as face nu trece de 28km/h. Am.observat că prin pădure ating mai des 28-30km/h decât pe asfalt.
 15. bobalex18

  Erau niște glume. Eu am înțeles și m-am amuzat. Aștept vreme mai frumos sa o scot din nou la aer