bobalex18

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bobalex18

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bobalex18

  Erau niște glume. Eu am înțeles și m-am amuzat. Aștept vreme mai frumos sa o scot din nou la aer
 2. bobalex18

  Normal că nu se înțelege. Conexpanduri nu copexuri.
 3. bobalex18

  Mulțumesc mulțumesc. Antifurtul luat este pentru a intra la mega liniștit după o apa. La bloc sta la locul de parcare prinsa cu lanț fff gros, cu nu știu ce fir/cablu prin el și învelit în folie ca să nu o zgârie rău. In perete este prinsa cu 3 copexuri. Este parcare subterană, paznic, camere - sper sa stea bine. Parca nu as dormi cu ea in casă Momentan am.programata doar o ieșire la veliko Târnovo in iulie cu un prieten și vrem sa mergem la canion pe biciclete. O sa vad cum se organizează cei care ies prin zonă la diferite ture dar: nu știu dacă țin ritmul pentru că nu știu cum se deplasează alții și facebook folosesc doar ca să vad pozele fetiței de la grădiniță - pas cu pas rezolv eu și aspectul asta. Adică 22 de km in 80 de minute nu cred că e nici rău nici bine (monitorizați pe bikemap -3 km nu au fost monitorizați). Prietenul cu care merg la veliko a spus că stau peste media celor care ies ocazional deși la mine e prima și a doua ieșire. Am 2 vecini împătimiți care ies ffff des, dar am înțeles că ei sunt la categoria profi și nu are rost sa ii încurc.
 4. bobalex18

  Va dau dreptate în absolut tot ce ati spus. Astăzi am mai făcut o plimbare care totalizează 30 de km. Am incercat diferite poziții în sa, iar când am mai coborât-o m-am ales cu o durere de genunchi și de fund de nu se putea. In fine, probabil după alte 2-3-4 ieșiri voi găsi o poziție ok. De când nu am mai simtit o sa?! Exceptând plimbări de 1-2 km, probabil de 15 ani. Ideea era că pe pegasul din copilărie făceam acasă Craiova/Tg-Jiu dus întors, aproximativ 110 km fara probleme. Dar deh, anii au trecut. Cu schimbatul am observat că pe asfalt simt schimbările în timp ce prin pădure schimba extrem de frumos. Din nou vă dau dreptate, abilități/experiență/situații/etc unde eu tind spre zero. Învăț, nu e problemă Pe asfalt nu am frica sa folosesc frana față, dar prin pădure am o reținere pt că este f brutală. Știu cum e cu frana spate/frana fata de la automobilism dar mașină care să se dea peste cap nu am văzut... Și încă ceva, frana spate scârțâie. Referitor la furcă, prin padure, din cauza solului și a vitezei am intrat pe mijlocul unor urme de tractor/cal etc. Furca a absorbit absolut totul într-un mare fel deși eu eram pregătit să cad. Astăzi am fost fost pe la Decathlon, soția voia trotineta de aia cu 2 brațe de dai din fund pe ea, dar eu am luat și un antifurt. Vai de mama lui, dar de ochii lumii, daca o las pe undeva sa iau o apa de la mega image sa o găsesc la locul ei. Nu am luat de ăla la 9 lei pentru că era cu cheie și sigur as fi pierdut cheia așa că am investit 29 de lei grei într-unul cu cifru. Nivel de securitate 2/10 :))))) bine că nu scrie pe el mare :))) Eu sunt mulțumit de bicicleta tot mai mult. Momentan folosesc bikemap pt traseul din pădurea Băneasa și aplicația de la Xiaomi pt monitorizarea turei. Așadar, sunt în căutarea unor hărți și trasee cat mai frumoase. Inca nu am luat suporți auto așadar sunt destul de constrâns la zona de nord a Bucureștiului
 5. bobalex18

  Astăzi am făcut prima.tura, 25km prin pădure pe la Băneasa (via bikemap). Impresii (de la un analfabet funcțional al domeniului): - horror pe asfalt, ca să treci de 30 de km/h trebuie sa fii superom iar cauciucuri fac zgomot de zici că ești cu anvelope Montana - în pădure, extraordinară. Se mișcă și e gândită într-un mare fel. - schimbarea vitezelor nu e ca la s-tronic de pe mașină. Se simte bine când schimbi. Daca așa e la deore, bine că nu am o echipare inferioară. Am schimbat în sarcină și a schimbat foarte ușor și frumos, mult mai ușor decât pe plat. - Desi aveam emoții cu dimensiunea rotilor vs manevrabilitate prin pădure, este gândită extraordinar. Mi-a plăcut maxim și nu am avut nicio emoție. - furca funcționează foarte bine. Îți oferă un confort sporit. - bicicleta se simte ușoară în exploatare - nu sunt 100% împăcat cu șaua, dar mai e timp. - pt mine sunt suficiente 2 foi. Nu cred că aveam nevoie de 3 (nu dați cu pietre, nu știu cum e cu 3). - deși nu eram așa convins de cască, va recomand sa o folosiți cu maximă încredere și responsabilitate - am dat cu capul in niste crengi...vai vai - frana spate trebuie reglată. In sarcina (când cobor în parcarea subterană) nu blochează roata. Coarnele trebuie strânse, când am ieșit din pădure, am dat într-o bordură și s-au strâmbat. Îi dau nota 9, mă așteptam să schimbe fff rapid și fără să simți vitezele. Oricum, extrem.de încântat de achiziție.
 6. bobalex18

  Reducerile la hervis sunt de ochii lumii. Cine nu se deschide, focusul arată bine. Tehnic și la nivel de echipare, văd că e acera. Ar fi bine daca ai putea urca pe ea sa vezi cum te simți. Până la urmă asta e tot ceea ce contează
 7. bobalex18

  Am primit luminițele pentru spate. Alb pt mine, roșu pt pegasul fetiței. Fff bune pt utilizarea in cazul meu. 3 dolari ambele La sfatul unui prieten, am găsit și pompa care merge la ventilele mele. 9 lei de la Decathlon după ce am cumpărat o grămadă de furtunase și alte prostii, dar fără să știu ce îmi trebuie. Am înțeles că îmi trebuie și pompa pt furcă....
 8. bobalex18

  Poate o sa ajute pe.cineva informația. Puteți aștepta oferte foarte bune dacă aveți nevoie de un cadru M/L dar cadre S sau XL nu o să prindeți deoarece sunt produse și aduse cam 1/3 fata de celelalte dimensiuni.
 9. bobalex18

  @PVN10 ai recomandări? Alt brand?
 10. bobalex18

  Da. La hervis. Probabil singura reducere adevărată a lor. O sa merg la service pentru inceput de sezon dar voiam să mă documentez și eu. La suport o sa iau thule de ăla care nu face zgomot rău plus suporții pt bicicletă. Casca - inca nu - mă documentez Lumini - inca nu - o sa iau de pe alie Antifurt - lanț în parcare la mine. De asta nu cred că iau. Bicicleta sta legata în parcare Ce am luat?! Logic că am luat 2 suporți pt telefon de pe alie :)))))
 11. bobalex18

  nu chiar atât..ceva mai puțin. da, cam tot ce găseam pe la 2500 nu mă mulțumea. am pierdut un focus redus de la 3200 la 1800 pentru că până am primit confirmarea că e model 2018 s-au dat toate...așa că singura soluție a fost să cresc bugetul. de ce am ales asta? a fost cea pe care m-am simțit cel mai bine când am urcat. au mai fost niște oferte bune la ghost acum cu BF dar la ce am vrut nu aveau dimensiunea mea.
 12. bobalex18

  până la urmă am luat merida big nine 500 2018. din recenzii reiese că nu stă foarte bine la butuci și la frâne. pentru mine cred că e mai mult decât extraordinară. unde pot să găsesc un topic cu operațiile de întreținere pe care să le fac la primăvară? desigur, îmi trebuie și suport pentru mașină....acolo o gălăgie de bani.
 13. bobalex18

  Și înțeleg că acest magazin Afi nu este recomandat?!
 14. bobalex18

  Am.fost și am probat 540, 27,5 rotile doar că nu aveau cadru xl ci l. Nu mi s-a potrivit absolut deloc.ni cred că un cadru xl ar schimba mult datele problemei. Ce mi-a plăcut eate că nu au numai roșu ci și negru/gri. Da, nu am completat datele . Sunt din București. In caz de probleme pe garanție cine asigura suportul? Devron/DHS ?
 15. bobalex18

  O sa testez cum mă simt pe devron. Daca nu e ok, o sa caut ceva sh.