bobalex18

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bobalex18

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bobalex18

  Reducerile la hervis sunt de ochii lumii. Cine nu se deschide, focusul arată bine. Tehnic și la nivel de echipare, văd că e acera. Ar fi bine daca ai putea urca pe ea sa vezi cum te simți. Până la urmă asta e tot ceea ce contează
 2. bobalex18

  Am primit luminițele pentru spate. Alb pt mine, roșu pt pegasul fetiței. Fff bune pt utilizarea in cazul meu. 3 dolari ambele La sfatul unui prieten, am găsit și pompa care merge la ventilele mele. 9 lei de la Decathlon după ce am cumpărat o grămadă de furtunase și alte prostii, dar fără să știu ce îmi trebuie. Am înțeles că îmi trebuie și pompa pt furcă....
 3. bobalex18

  Poate o sa ajute pe.cineva informația. Puteți aștepta oferte foarte bune dacă aveți nevoie de un cadru M/L dar cadre S sau XL nu o să prindeți deoarece sunt produse și aduse cam 1/3 fata de celelalte dimensiuni.
 4. bobalex18

  @PVN10 ai recomandări? Alt brand?
 5. bobalex18

  Da. La hervis. Probabil singura reducere adevărată a lor. O sa merg la service pentru inceput de sezon dar voiam să mă documentez și eu. La suport o sa iau thule de ăla care nu face zgomot rău plus suporții pt bicicletă. Casca - inca nu - mă documentez Lumini - inca nu - o sa iau de pe alie Antifurt - lanț în parcare la mine. De asta nu cred că iau. Bicicleta sta legata în parcare Ce am luat?! Logic că am luat 2 suporți pt telefon de pe alie :)))))
 6. bobalex18

  nu chiar atât..ceva mai puțin. da, cam tot ce găseam pe la 2500 nu mă mulțumea. am pierdut un focus redus de la 3200 la 1800 pentru că până am primit confirmarea că e model 2018 s-au dat toate...așa că singura soluție a fost să cresc bugetul. de ce am ales asta? a fost cea pe care m-am simțit cel mai bine când am urcat. au mai fost niște oferte bune la ghost acum cu BF dar la ce am vrut nu aveau dimensiunea mea.
 7. bobalex18

  până la urmă am luat merida big nine 500 2018. din recenzii reiese că nu stă foarte bine la butuci și la frâne. pentru mine cred că e mai mult decât extraordinară. unde pot să găsesc un topic cu operațiile de întreținere pe care să le fac la primăvară? desigur, îmi trebuie și suport pentru mașină....acolo o gălăgie de bani.
 8. bobalex18

  Și înțeleg că acest magazin Afi nu este recomandat?!
 9. bobalex18

  Am.fost și am probat 540, 27,5 rotile doar că nu aveau cadru xl ci l. Nu mi s-a potrivit absolut deloc.ni cred că un cadru xl ar schimba mult datele problemei. Ce mi-a plăcut eate că nu au numai roșu ci și negru/gri. Da, nu am completat datele . Sunt din București. In caz de probleme pe garanție cine asigura suportul? Devron/DHS ?
 10. bobalex18

  O sa testez cum mă simt pe devron. Daca nu e ok, o sa caut ceva sh.
 11. bobalex18

  Mulțumesc pt păreri. Am găsit și zerga d4.9 la 2500 de lei (la afisport sau cum se numește magazinul). Dar au doar măsură L. Nu știu dacă mi se potrivește.
 12. bobalex18

  Chiar nu fac mișto. Eu de branduri la biciclete știu doar de giant/cube și atât. Restul pt mine sunt același lucru. devron riddle 3.9 e ușor sub 2700 de lei. Greșesc? devron nu cred că e super branduri. Acel ktm este 2400. Văzând "reducerea" mă așteptam să fie ceva mai bun. Dar înțeleg că este un model depășit. Nu am nici timp și nici nu îmi stă în fire să fac mișto.
 13. bobalex18

  Fara să mă pricep, dar bugetul meu nu cred că e de giant/cube. Acel ktm de la hervis https://www.hervis.ro/store/Echipament/Biciclete/Mountainbike/KTM/Peak-XT/p/COLOR-2267719 Mie îmi place design-ul și forma celor de la Severin. Care este diferența între riddle și zerga? As putea sa iau un 3.9 care este ușor peste buget, daca ar merita. Sau acea bicicleta Cross sau GT avalanche. E clar că nu e ceva bestbuy sau soluție universal valabilă la buget mic
 14. bobalex18

  Probabil este mesajul prea lung. La Decathlon daca selectez roti de 29 rămân doar 4 biciclete de la 5k lei în sus. De la Decathlon am luat ieri o trotinetă cu ponei foarte frumoasă pentru a mica :))))
 15. Cred că sunteți sătui de atâtea sfaturi care vi se cer dar îmi incerc și eu norocul. 32 ani, 190cm și 90-95kg în căutarea unui mtb in jurul sumei de 2500 lei. Am incercat și cred că mi se potrivesc rotile de 29 și cadrul de 21. Utilizare: ocazionala, preponderează offroad deoarece nu sunt fan mers cu bicicleta pe asfalt. Utilizare soft, pentru a scăpa de stres. Am fost și am văzut bicicletele Pegas și nu mi-au plăcut. Am văzut un KTM la hervis de la 4400 la 2400 dar cred că este un model foarte vechi, altfel nu ar avea cum să fie reducerea asta. Am citit cate ceva despre bicicletele Decathlon dar pe 29 sunt bugetul meu x2. Cele devron arata bine dar părerile sunt împărțite. Cannondale sau alte branduri, nu știu prea multe. Știu că bugetul meu este de entry cu zero pretenții dar incerc sa fac o alegere înțeleaptă. Am înțeles că frânele hidraulice sunt mai bune, dar ce pretenții sa am...sau legate de furca Ce aștept de la voi? Sa îmi recomandați 2-3 branduri care oferă soluții bestbuy sau 2-3 modele care merita atenția actuală sau poate peste 1 luna când sunt programate eventuale reduceri (cred că aveți experiență în piață). Soluțiile sh nu le agreez deoarece nu as putea sa mă feresc de o bicicletă furata și nu susțin astfel de practici. Mulțumesc