dr.mike

Membru nou
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dr.mike

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Deva
 • Biciclete
  Ritchey Swiss Cross Disc / Merida TFS 1000 D
 • Ocupaţie
  Medic pneumolog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dr.mike

  Parcurs traseul din Novaci fara probleme, chiar mai bine decat prietenul cu care am fost, rulat in ritmul lui, abandonat foaia medie in favoarea celei mici din cauza cadentei insuficiente, altfel nu miscam de pe medie decat in 2 locuri, eventual. Mi-am adus aminte de Transfagarasan facut la 134 kg, cu foaia mica si cel mai mare pinion . . . . . Catararea asta nu mi-am imaginat ca poate sa te macine incet incet asa de rau, am pornit tarziu, pe la 3, am trecut pana in judetul Valcea deja foarte tarziu, aproape pe noapte, pana al doilea platou, halit ceva rapid pe intuneric si pornit inapoi pe un frig si-o ceata inimaginabile, noroc cu Buster 700 de la Sigma, altfel ........ Vara viitoare o sa fiu pe la 80 kg si-n mod sigur este fezabil pe ciclocros, fara cea mai mica emotie. Acum as fi fost cam dur pentru genunchi, sub 70-80 rpm incep durerile incet si sigur daca sarcina este mare.
 2. dr.mike

  Astazi recunoastere, tura completa in urmatoarele 2 saptamani. Partea spre Obarsia Lotrului ma ingrijoreaza rau la intoarcere. Tura ``completa`` pt mine va fi de la Novaci pana la Stana lui Stefan si ceva mai jos de el, apoi intoarcere la Novaci, totul intr-o singura zi. Pus XC -ul in masina, no way back now. Ocazie buna sa las caseta 11-34 pe CX si sa vad cum ma impac cu ea pe plat, vre-o 2 sapamani, pana revin pe 11-28. Urcari mai nasoale decat Transalpina am in zona, inclusiv 2 km de +20%, urcate pe 34/28, dar am fost complet praf si varza la finalul ei.
 3. dr.mike

  Bonjour ! Interminabila discutie, multe pagini de citit, mai ales cand dimineata pleci pe Transalpina si nu te poti decide ce bicicleta sa iei . . . . . XC cu raport maxim 22 / 36, care-mi ajunge sa ma catar pe pereti sau CX -ul care tocmai a fost dotat cu o caseta 11-34, special pentru ocazie, imperecheata cu angrejaul compact 50/34 😅 Rider care in nici un caz nu are psihic sau aptitudini de catarator, 190 cm si 95 kg, dar care nici nu cedeaza cu una cu doua - nu urc pe langa decat daca cad de pe bicicleta incercand. CX-ul a fost dotat si cu placute Jagwire metalice, special pentru ocazia mai sus mentionata. Pana la aproape ora 1 dimineata n-am reusit decat sa enervez 2 prieteni experimentati si sa ma ametesc si mai tare tot citind. Unul se teme de ce-o sa fac pe coborare - motivul principal pentru care vreau CX -ul cu anvelope de sosea de 28 mm in locul XC -ului cu CrossMark-uri de 2.2, iar celalalt se teme ca n-am sa ajung sus pe ea din cauza problemelor articulare si a oboselii - 3 zile la rand ture destul de solicitante. Ramane de scris impresiile maine seara, daca mai sunt capabil sa deschid calculatoru dupa ce-o sa ma rupa-n doua ciclocrosul in cazul in care-l aleg, spontan, dimineata,