Maximilian2131

Membru
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maximilian2131

 1. Maximilian2131

  Salut, sunt nou in acest sport si doresc sa trec la pedale clipless cum se zice.. Eu m-am gandit sa incep cu pedalele de la Look, mai exact Keo2Max. Ce parere aveti??? O sa am probleme la pozitia piciorului, trebuie neaparat sa merg la un bike shop sau bike fitter pentru a-mi achizitiona pedale si pantofi? La pantofi m-am gandit ceva de road de la decathlon.. Astept parerile voastre la pachet cu sugestii si chiar avertizari..
 2. Maximilian2131

  Te salut cu respect, şi eu m-am gândit la Keo2Max am văzut că au review-uri destul de bune.. Eu deocamdată practic de 1 an ciclism în fiecare zi şi tot cu pedale normale am fost şi mă cam enervează că pe ud îmi sar adidaşii de pe pedală.. Şi cam de-aia vreau să trec la nişte automate.. Acum sunt conştient că poate o să cad, dar doar aşa se învaţă omul :))). Mulţumesc pentru sugestie, să trăieşti!
 3. Maximilian2131

  Salut, doresc să îmi achiziţionez o pereche de pedale automate pentru cursiera mea şi nu ştiu cum să le aleg.. Dacă vă rog să mă îndrumaţi către ceva bun şi de la noi din românia.. Precizez că doresc pantofi + pedale. Mulţumesc anticipat!