danutzplusplus

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About danutzplusplus

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Biciclete
  Focus Black Hills
 1. danutzplusplus

  Se pare ca modelul respectiv nu mai este in stoc in varianta pe care o cautam, la providerul meu local. Si atunci am optiunile: fie caut alt model, fie il caut de la ceva provider international sau astept modelul de 2019 care, din ce am fost informat, ii estimat sa iasa in ianuarie/februarie 2019. Imi place mult modelul pe care l-am ales, si nu cred ca vreau sa il schimb. Si nici nu cred ca vreau sa il iau din afara. Vreau sa am local providerul, in caz de probleme tehnice sau alte complicatii. Deci cred ca o sa astept pana la anul, cu ocazia asta si slabesc calumea ca sa fiu apt pt ea.
 2. danutzplusplus

  Merci pentru raspunsurile extrem de rapide. Cu greutatea, intradevar nu este ideal, si sunt in proces de slabire. Greutatea mea normala si la care intentionez sa cobor este in jur de 90 de kg. Am 1.85 m in inaltime. Speram sa adaug si bicicleta in rutina zilnica, si pentru consumul extra caloric, dar si pentru motivare extra. In urma cu cativa ani buni bicicleta imi era o parte destul de semnificativa din activitatile zilnice, si sper sa am o revenire la acel nivel de activitate. Motivul pentru care am ochit acea bicicleta, desi sunt destul de departe de a fi in conditia fizica pentru a o folosi la maximum, e cum am spus, motivatie, si faptul ca vreau sa fie una de lunga durata. Nu as vrea sa ajung sa fiu nemultumit in 6 luni cand estimez ca voi ajunge inapoi la greutatea ideala, si sa caut sa cumpar alta. Si de asta principala grija imi era cum se va comporta sub asa o greutate daca cred ca o pot menaja evitand drumuri accidentate pana ajung la o greutate optima. Mai aveam o intrebare legata de sugestia de a merge pe o bicicleta cu roata de 27.5. Eram sub impresia ca pentru persoane mai mari/grele se recomanda roti mai mari. Gresesc?
 3. danutzplusplus

  Salut, As vrea cer ceva pareri legata de o bicicleta pe care vreau sa o cumpar. Este un Scott Scale 930 from 2018. Anterioara bicicleta a mea a un Focus Black Hills. De fapt, a trecut ceva timp de cand am folosit-o si pe anterioara, si asta, impreuna cu alte lucruri, au dus la o crestere in greutate. Momentan am in jur de 125 kg. Iar pe site-ul de la scott bikes am citit ca nu recomanda sa folosesti bicicletele lor daca ai peste 110kg. Ii asta o pozitie absoluta a lor, indiferent de cat de intens intentionezi sa o folosesti? Pentru ca mi-as imagina ca, mergand pe teren destul de neaccidentat si/sau drumuri asfaltate, stresul pus pe bicicleta nu ar trebui sa fie exact la fel comparativ cu coborarea pe dealuri. Daca are cineva niste sfaturi sau niste pareri despre bicicleta pe care intentionez sa o iau si conditiile in care o sa fie folosita, m-as bucura sa le aud. Merci. O zi faina.