mihaitasr

Membru
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mihaitasr last won the day on July 19 2020

mihaitasr had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

About mihaitasr

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/16/1991

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 • Biciclete
  2010 Cervelo P2C cu ghidon drept si 1x10

Recent Profile Visitors

1,359 profile views
 1. mihaitasr

  Nu suna rau deloc, dar cred ca au un motiv foarte bun pentru care nu pun poze reale cu bicicletele.
 2. mihaitasr

  Era bine daca era 105, dar din pacate e Claris 2x8...
 3. mihaitasr

  Din Gatwick pana la Ditchling Hill, mai multe urcari-coborari decat banuiam ca exista, m-au facut sa imi dau seama ca 108 kg sunt putin prea multe pentru biciclit.
 4. mihaitasr

  Pinnacle Arkose facut de mine, din cadru si furca. - Roti Mavic Allroad cu adaptoare pentru QR (atat s-a putut) - Caseta 11-46 - Schimbatoare Shimano R505 - Discuri Ice-tech - Deraior 105-5800 - Lant KMC Gold
 5. mihaitasr

  Fix la asta ma gandeam eu, ca acum ceva vreme aveau comparatii de greutate intre dura-ace si ultegra, iar acum zic ca nu are rost sa tintesti spre pro daca nu esti pro.
 6. mihaitasr

  Eu lucrez pentru un magazin de biciclete si e o lege care spune ca atunci cand furnizam o bicicleta catre un client, trebuie sa aiba frana fata pe mana dreapta si frana spate pe mana stanga. Sigur, daca clientul cere in mod deosebit sa le schimbam, putem sa facem asta, dar altfel suntem obligati sa le punem asa. "A bicycle needs two independent brakes to be safe on the road. In fact, in England, Scotland and Wales it's a legal requirement. These brakes are usually hand brakes, with the right-hand lever operating the front brake and the left the rear. You can set them up differently, and in countries where they drive on the right they do: so be careful if you hire a bike abroad!" In cazul in care trimitem o bicicleta in afara UK atunci deobicei echipa de "felatii cu clientii" il contacteaza pe domnul client si il intreaba cum prefera franele. Altfel, nu. http://www.legislation.gov.uk/uksi/2010/198/regulation/4/made
 7. mihaitasr

  In tarile in care se conduce pe partea stanga, legea spune ca franele trebuie sa fie "invers".
 8. Cea mai mare dilema a mea, sincer sa fiu, este de ce are rotile Ultegra de generatie veche si angrenajul Ultegra de generatie mult mai noua (cam cu 6-8 ani mai noua).
 9. Sper ca se incadreaza, desi pare trecuta bine de 20:
 10. mihaitasr

  Si eu care credeam ca sunt singurul cu tri-bars pe aici. Tocmai am cumparat asta:
 11. mihaitasr

  Da, caseta e 11-46. A fost la mana a doua, dar mi se pare super biznis. Rotile sunt Mavic Allroad, discurile de frana sunt Ultegra IceTech cu centerlock. Trebuie sa ii iau si placute cu IceTech ca sa fie treaba completa si un set de cauciucuri noi, ca cele de pe ea sunt cam uzate. Daca stai sa cauti bine, se gasesc oferte destul de bune in UK, dar trebuie sa nu te grabesti si sa ai banii pregatiti.
 12. mihaitasr

  Eu am luat asta din UK si m-a costat in total 450 de lire.
 13. mihaitasr

  Nu ai niciun prieten in UK care ar putea sa mearga sa arunce un ochi pentru tine?
 14. mihaitasr

  Si eu care credeam ca sunt singurul care are 1x cu 44t si 11-46
 15. mihaitasr

  Daca vrei un sfat, o sa gasesti oferte foarte bune pe site-urile de vanzari din UK.