mchereja

Membru
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mchereja last won the day on July 1 2021

mchereja had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

About mchereja

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/27/1980

Profile Fields

 • Localitate
  Bistrita
 • Biciclete
  Cannondale Trigger
 • Ocupaţie
  Profesor

Recent Profile Visitors

2,210 profile views
 1. mchereja

  Dacă ai luat L e prea mare, îți trebuie un M.
 2. mchereja

  -2 la UAE... se schimbă treaba, nu?
 3. mchereja

  199 de lei înscrierea ... Ce-au băut ăștia?
 4. Strava merge foarte bine fara bani, nu trebuie sa bagi nimic.
 5. mchereja

  In banii ăia cea mai buna e asta: https://www.decathlon.ro/p/bicicleta-mtb-explore-520-29-barbati/_/R-p-329346?mc=8607110
 6. mchereja

  In bugetul tău trebuie să cauți ceva secon-hand, nou nu găsești nimic bun. Vezi pe bazar, hai cu câteva idei și o să primești sfaturi bune.
 7. Eu am o lanternă cu electroșoc, funcționează atâta timp cât sunt 1-2 câini, când sunt multi e egală cu 0, nu se mai sperie. Eu port câteva petarde la îndemână dar n-am avut încă ocazia sa le folosesc, cred că au efect mai bun. Din experiența proprie câinii de la stana latră dar cam atât, am pățit ca doi bicicliști sa fim înconjurați de vreo 10 caini, ne-au lătrat/ condus o bucată de timp până ne-am depărtat de stana și apoi și-au văzut de treabă, am destui prieteni bicicliști, niciodată nu au fost atacați, doar lătrați, asta în condițiile în care erau pe offroad, pe asfalt cred că e chiar mai puțin probabil. Secretul e sa te dai jos de pe bicicletă și să mergi pe lângă ea, vorbești cu ei și te îndepărtezi, garantat nu fac nimic. Dacă pedalezi o să te fugărească, ce să faci, instinctul de vânător.
 8. mchereja

  Că e slabă sau stricăcioasă ne spui tu peste câteva săptămâni , ce pare îngrijorător e partea aia cu "e prea mare". Ce înălțime ai și ce mărime de cadru ai cumpărat?
 9. mchereja

  Din ce am citit era un pic de fake news, nu era în Kiev omul... Oricum, tare comentariul
 10. Păi nu ziceai tu că: "The problem is that everything I write in Romanian, my laptop instantly translates into English so I will have to post in the international section!" ???
 11. mchereja

  Dacă la Ocupație are pus "astronaut", îți dai seama!
 12. mchereja

  In cazul ăsta la service urgent...
 13. mchereja

  Ce model de Suntour este? Când i-ai făcut ultima dată service? La SR Suntour nu știu ce se poate schimba, dar macar garniturile alea cred că se găsesc, + un schimb de ulei...
 14. mchereja

  Eu am comandat destule de la ei, însă nu în ultimul timp de când e cu stocurile diferite... Cu alea 20 de zile am pățit să ajungă chiar mai repede coletul, dar am așteptat și vreo 3 luni pentru un set de roti, în urmă cu vreo 2 ani. In general s-au respectat termenele.
 15. Salutare, merge și pe MTB folosirea lanțului de 12v pe transmisie de 1x11? A incercat cineva?