Ionutleontescu

Membru
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ionutleontescu

 • Rank
  Newbie
 1. Ionutleontescu

  Mulțumesc dar eu vreau foi, nu ax. Când am zis angrenaj la asta m-am referit. Nu știu ce fel de foi să îmi cumpăr ca nu cumva să îmi atingă foaia mică de cadru. Dacă puteți să mă ajutați. Mulțumesc!
 2. Am și eu o problemă: Am un monobloc  pe pătrat SHIMANO BB-UN55 cu lungimea axului de 127 de mm (D-EL) și aș dori să îmi recomandați și mie dacă puteți un angrenaj compatibil cu lungimea axului că nu știu de care să cumpăr că îmi este teamă ca nu cumva să îmi atingă foaia mică de cadru. Eu aș vrea un angrenaj în varianta: foaia mare să aibă 42 de dinți; foaia mijlocie să aibă 34 de dinți iar foaia mică  24 de dinți.

  Mulțumesc anticipat! 

 3. Ionutleontescu

  Am și eu o problemă: Am un monobloc pe pătrat SHIMANO BB-UN55 cu lungimea axului de 127 de mm (D-EL) și aș dori să îmi recomandați și mie dacă puteți un angrenaj compatibil cu lungimea axului că nu știu de care să cumpăr că îmi este teamă ca nu cumva să îmi atingă foaia mică de cadru. Eu aș vrea un angrenaj în varianta: foaia mare să aibă 42 de dinți; foaia mijlocie să aibă 34 de dinți iar foaia mică 24 de dinți. Mulțumesc anticipat!
 4. Bună ziua! Am și eu o problemă: Am un monobloc pe pătrat SHIMANO BB-UN55 cu lungimea axului de 127 de mm (D-EL) și aș dori să îmi recomandați și mie dacă puteți un angrenaj compatibil cu lungimea axului că nu am găsit. Mulțumesc anticipat!