Ballto

Membru
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ballto

 • Rank
  Membru Senior
 1. Ballto

  Strazile "udate" nu inseamna strazi "spalate".
 2. Ballto

  Multumesc pentru sfat:) Inca caut, as vrea sa nu depasesc 150 ron pe 2 cauciucuri.(poate are cineva de vanzare) Am gasit multe optiuni de la continental si as fi inclinat sa merg pe ei.E bine, sau sa caut ceva de la schwalbe? Cu vechile cauciucuri am avut destule pene si nu prea am mers prin oras, acum cu cele de 28-622 o sa merg exclusiv prin oras si cred ca posibilitatea de pana e si mai ridicata...
 3. Ballto

  Am clesti Ultegra, sper sa incapa. Multumesc de recomandare, dar mi-e ca la putina umezeala, intr-o curba mai nasoala, e posibil sa o incasez.Ai o alta recomandare, mai de "scandal"?
 4. Ballto

  Pana acum am avut pe cursiera 23-622, as vrea sa pun 28-622, pentru mers prin oras, aveti vreo recomandare?
 5. Ballto

  watch this http://www.220.ro/faze-tari/Bicicleta-Cu-Motor-La-Turul-Frantei/JIEfetj9Wi/ teoria conspiratiei:>
 6. Ballto

  Pai se face un circuit. Adica te duci la toate cabinetele(interne, psihologie, oftalmologie, orl, stomatologie , cardiologie etc.)Iti ia sange, iti face masuratori. Dai si o proba de efort(pedalat la bicicleta medicinala de obicei) si la sfarsit se trage o concluzie daca esti apt sau nu.
 7. Ballto

  WOW! Sigur te-ai interesat bine?Eu cand am merg de obicei, nu platesc ca fac parte din lot, deci nu stiu pretul, dar totusi 15-25 milioane?!
 8. Ballto

  Da la INMS, te poti duce la un consult, sunt cei mai buni medici sportivi din tara, se poarta foarte frumos cu tine si te ajuta daca aia vreo problema.Dar acolo au acces doar loturile nationale/olimpice.Stiu ca se plateste o taxa pentru cei care nu sunt in lot dar nu iti pot da informatii cat costa. PS:Adresa INMS: Bd. Basarabiei nr. 37-39, sect.2.
 9. Ballto

  Si din germana in romana inseamna gaz otravitor:-J
 10. Ballto

  Azi echipa de sabie masculin a Romaniei formata din Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Cosmin Hancianu si Tiberiu Dolniceanu si antrenata de Mihai Covaliu a castigat medialia de aur la Campionatul Mondial din Antalya. Au trecut fara probleme de Germania, Franta,Ungaria invingand in finala Italia. Felicitari baieti, sunt mandru ca sunt roman!
 11. Cati biciclisti ati fost?Ca am fost sunat de o prietena ca sunt multi biciclisti la Unirea...
 12. Ballto

  A zis ca e cadet, deci 15-17 ani.
 13. Ballto

  Pai tu pentru proba de ciclism unde te antrenezi de obicei?
 14. Ballto

  Nu fi mirata, ca tot acolo am fost si eu talharit si mi s-a furat telefonul acum multi ani cand eram mai mic.
 15. Ballto

  Ia uite cine vorbea.Pentru tine a fost inventat proverbul "rade ciob de oala sparta". Pana acum ai dat in strachini de fiecare data cand ai deschis gura pe forum:mii de greseli gramaticale, posturi aiurea, evocai intamplari de genul:"azi m-am trezit si era ceata afara".Nu s-a prea luat lumea de tine ca nu a vrut sa te intimideze etc.Dar cand incepi sa ai aere de profesor de romana si sa te bagi in seama aiurea se schimba treaba. Ia mai bine invata tu limba romana, uite-te pe forum la ce threaduri deschid altii, invata sa distingi banalul de special si mai vorbim dupa aia.