TheOldMan

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TheOldMan

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TheOldMan

  de asta ce ziceti? https://www.ol x.ro/oferta/cursiera-trek-IDbPUa0.html mi-a dat si un filmulet cu ea . pare destul de ok https://www.dropbox.com/s/rbtexc4ddjc0ihf/WhatsApp Video 2019-03-04 at 16.47.05.mp4?dl=0 PS: dropboxul e facut de mine . e safe de intrat pe el
 2. TheOldMan

  am inteles...o sa ma mai uit peste ele...multumesc pentru raspunsuri !
 3. TheOldMan

  https://www.ol x.ro/oferta/cursiera-trek-alpha-1-5-IDbWOHn.html De asta ce ziceti? Fara spatiu intre ol si x
 4. TheOldMan

  Multumesc ! Eu am 181 , deci un 58 mi-ar fi bun ( cred ca si 57). Tot la trekul ala ma gandeam si eu. Ti se pare uzat din poza? Functional , nu estetic? Si la triban , se merita sa merg pe mana unui cadru triban?
 5. TheOldMan

  https://www.निषिद्ध/oferta/urgent-vand-cursiera-bicicleta-giant-scr2-IDbJKNe.html https://www.निषिद्ध/oferta/cursiera-giant-IDbimBi.html https://www.निषिद्ध/oferta/cursiera-bianchi-reparto-corse-campagnolo-fara-roti-IDbwNWg.html https://www.निषिद्ध/oferta/vand-schimb-cursiera-triban-500-IDbiuAN.html https://www.निषिद्ध/oferta/cursiera-giant-2x10-mavic-IDc85Kb.html https://www.निषिद्ध/oferta/cursiera-trek-IDc6yZj.html MMeritavreuna din astea? Ps: unde sunt caracterele.ciudate este O L X . Ro . Nu stiu de ce imi baga caracterele astea..
 6. TheOldMan

  Salut ! Detin o bicicleta mtb de ceva timp si dupa cateva ore de spinning , am decis sa imi cumpar o cursiera. Bugetul este undeva la 1000-1500 lei . As vrea ceva bun , atat sh cat si nou ( desi la banii astia nu cred ca o sa prind ceva nou). Ce imi recomandati? Tin sa mentionez ca sunt destul de hotarat in decizia de a-mi cumpara o cursiera si nu alt tip de bicicleta. Multumesc !