EugenS

Membru
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EugenS

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/03/1983
 1. EugenS

  Salut animaloo. Gresesti. Imi permit anumite libertati cu numele tarilor, spre exemplu Romania, pe care o scriu romania, rom, sau de-a dreptul metaforic (buricul europei etc). Ah, am scris Europa cu e mic. Sper sa ma ierti. Asa, trecand peste puseele de patriotism prost inteles, multumesc pentru raspunsuri. Sunt zero in ceea ce priveste tehnica, motiv pentru care nu cred ca ma descurc nici sa-mi fac unul, nici sa-mi comand unul pe piese si sa-l pun la un loc aici. De resursele online stiam, am luat legatura cu niste oameni, dar n-am mai primit raspunsuri. Eu am acum un trek valencia decent, de anul trecut. Ma gandisem initial sa-l dau la schimb pe un fixie, dar cred ca mai bine imi iau separat. Oricum, daca mai stie cineva, ceva, insomnimania la yahoo. Poate ma ajuta careva chiar sa-mi fac unul, contra cost, desigur. Mersi din nou (sau era multumesc? animaloo?)
 2. are idee cineva unde gasesc sa cumpar o bicicleta fixie in romania? am cautat dar pana acum n-am gasit nimic. mersi.
 3. EugenS

  multumesc pentru raspunsuri
 4. EugenS

  Nimeni? Nu-si cumpara nimeni piese din magazine, nu stie nimeni nimic?
 5. Exista vreun magazin de unde poti cumpara furci de carbon si alte piese din categoria superioara, pe care apoi tot ei sa ti le si monteze pe bicicleta? Cauciucuri si roti speciale etc. Ma bate gandul sa upgradez putin Trek-ul, dar nu prea am vazut nimic high-end prin oras, doar pe net.
 6. EugenS

  probabil era motociclist incepator, ca altfel nu-mi explic cum de nu stie sa mearga cu moto si la 30 la ora. ca daca stia, nu-si mai punea intrebarile astea. (am A-ul, de-aia vb).
 7. EugenS

  barceloo ai grija cu parcatul afara seara. sa nu faca "picioare".
 8. EugenS

  o fi 7100-le meu, de acum cateva luni
 9. EugenS

  am dat o fuga pana acolo, mi-am luat manusi si cric. sunt destul de ok, un supermarket pt sporturi. pacat ca e atat de departe.
 10. EugenS

  n-am incercat, nu stiu de ce, scuze. multumesc pentru link
 11. EugenS

  Doar acolo e?
 12. EugenS

  Imi zice si mie cineva unde gasesc Decathlonul?
 13. Si un Trek Valencia ar fi o solutie, zic eu Trek Bikes | Bikes | Urban | Valencia
 14. Am avut si eu un trek 7100 pana sa mi-o fure, pe care am da 12 mil noua de la surmont. Am fost foarte multumit de ea, in anul in care m-am bucurat de ea. Daca ai grija de ea n-o sa ai nicio problema.
 15. EugenS

  N-am ce poza sa pun, ca nu era particularizata in niciun fel. Un Trek 7100 standard, stoc, negru.