Andrei Madroane

Membru nou
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Andrei Madroane


 1. 36 minutes ago, kog said:

  Nu lua full suspension la banii aia. Cea de la biciclop pare cat de cat ok.

  Ar fi bine sa ne dai niste detalii despre tine, la ce vrei sa o folosesti, cat de mult, etc. Poate ar fi mai recomandat sa mergi pe ceva second hand.

   

  Cat despre cei cu raspunsurile "la banii aia iei un rahat cu roti"... le sugerez sa se abtina. Nu toti sunt dispusi, sau isi permit sa investeasca mii de euro intr-o bicicleta pe care o vor folosi ocazional sau le chestii "light".

   

  Si ca sa dau si un exemplu, acum 15 ani mi-am cumparat prima bicicleta cu roti pe 26. Aveam inainte o vechitura trei sferturi care imi rupea genunchii. Tin minte ca a costat 440 de lei, un Altrix Bora-i full suspension, cu jante duble si echipare shimano, furca no name pe filet. In primii 300 de km a crapat butucul pedalier si l-am inlocuit cu un monobloc. In rest apa paie si bataie. Era grea pentru standardele actuale dar m-a servit mii de kilometri fara probleme. A vazut toate drumurile posibile din jur, paduri, noroaie, poteci,  ture de 100km si nu m-a lasat in drum. Am pensionat-o dupa ce i-am rupt furca a doua oara sarind prin oras si am avut ocazia sa o inlocuiesc cu altceva.

  Ceva modele second ar fi interesante, in special folosesc bicicleta prin oras (bicicleta va lua ceva borduri, dar ocazional merg si prin paduri (pe trasee facute pentru bicicleta), nu prea multe sarituri sau scheme.


 2. Buna ziua, doresc sa achizitionez un MTB cu un buget maxim de 1300 ron.

  Pana acum am ajuns la aceste trei modele: 

  -  https://www.marosbike.ro/mtb-full-suspension/bicicleta-dhs-teranna-2645-neagra-2019.html

  -  https://www.biciclop.eu/bicicleta-de-munte-pentru-barbati-romet-rambler-r6-2-negru-alb-2019.html

  https://piese-accesorii-biciclete.ro/biciclete/mountain-bike/bicicleta-ultra-nitro-ULT18021-48?filter=1233,1235

  Daca se pricepe cineva, aratati-mi va rog alte varinate de maxim 1300 ron, sau spuneti-va parerea in legatura cu cele trei biciclete.

  Multumesc anticipat!