Wulf_B

Membru nou
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Wulf_B

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, Revin aici, cu o prima impresie din off-road, cu hybridul Cube Hyde. Am plecat cu un bun prieten (el cu MTB) spre Snagov: Pipera - Dimieni - Caciulati si apoi padurea spre Ghermanesti, ca sa iesim in strada principala. Biciclisti, nu va bazati pe un hybrid pentru drumuri de tara si mai ales pentru un drum forestier (namol, apa, mlastina). Cel putin de genul celui pe care il am eu. A fost destul de solicitant pe drum agricol (pur si simplu Cubeul Hyde tremura din orice incheietura, bratele se fac praf), iar pe drum forestier aluneca din orice pozitie si cadrul inalt face greoaie sustinerea cu picioarele. Pe strada, Cubeul e superb, merge din orice pozitie si asteptam frecvent dupa colegul de tura care era cu MTB-ul si tragea greu. In schimb, pe drum agricol, ramaneam mult in urma fata de el, desi pedalam activ. Probabil foarte multi de aici stiu deja cele scrise de mai sus, dar cred ca vor fi de ajutor pentru cei care vor cauta ca mine. P.S. Segmentul de aici https://goo.gl/maps/kTXNEYf7Y6ACK6A17 (apa, namol, milioane de tantari) a aparut fara ca noi sa stim ce ne asteapta. Credeam ca e doar un drum forestier circulabil, de aceea si ideea de hybrid. Spor!
 2. Merci! Eu le-am ales initial pe internet, dar cand am ajuns in showroom, Ghostul era foarte mare. Imi dau seama de ce, dar nu era ce imi doream. Hyde-ul arata bine (asa am si ales), negru simplu, mat. Sincer sa fiu, e prima bicicleta premium (sau middle premium) pe care o detin. Personal mi se pare usoara si solida. Am dat 15 km aseara si e super ok, schimba bine, iar cauciucurile isi fac bine treaba la borduri, gropi in asfalt. Sunt fericit de achizitie, dar realist fiind, nu se compara cu o cursiera pe asfalt drept (am mers cu a unui prieten). Dar ca ceva “bun la toate” e foarte ok.
 3. Pana la urma am mers pe Cube Hyde
 4. Salutare, Sunt incepator in tot ceea ce inseamna ciclism (amator), dar de curand m-a re-prins acest sport. Chiar daca o mare parte din copilarie mi-am petrecut-o efectiv pe bicicleta, in ultimii 10 ani nu am interactionat decat cu biciclete inchiriate. Am primit cadou un voucher si de aceea magazinul de mai jos nu poate fi schimbat. Pe langa faptul ca am cadoul primit, imi doresc o bicicleta pentru: - curse de asfalt - o sa incep putin, sper ca in 3 luni sa ajung sa fac Bucuresti - Vama Giurgiu (am prieteni care fac asta deja) - plimbari pe drumuri neasflatate (de ex. in zona Dealu Mare, pe langa vii) - trasee amenajate, dar pietruite (montane, dar fara a escalada stanci etc) Cu datele pe care le detin, am facut un top, in ordinea preferintei mele: 1. https://www.sportguru.ro/bicicleta-cross-quest-28-2019 - Cross Quest 28" 2019 2. https://www.sportguru.ro/bicicleta-cube-hyde-29-2019 - Cube Hyde 29" 2019 3. https://www.sportguru.ro/bicicleta-cube-nature-pro-28-2019 - Cube Nature Pro 28" 2019 4. https://www.sportguru.ro/bicicleta-ghost-square-trekking-2-8-al-28-2019 - Ghost Square Trekking 2.8 AL 28" 2019 Ce parere aveti? Pe care ati merge? Merci mult pentru ajutor! Bogdan