RazvanBike

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RazvanBike

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Botoșani
 • Biciclete
  Cursiere,Mtb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RazvanBike

  O sa pun maine sau poimane traseul...deci fi pe faza
 2. RazvanBike

  Ma gandeam de la Piatra sa ocolesc pe la Bodesti-Ghindaoani-Grumazesti-Tg. Neamt din ce vad pe o harta rutiera din 2009.Iar asa pot sa ocolesc pe la Roznov-Tazlau-Moinesti-Onesti-Adjud si de acolo vad cum fac sa ajung la Focsani.Oricum multumesc de propunere!
 3. RazvanBike

  1.Noaptea cred ca o sa ma cazez in pensiunile pe care le gasesc pe marginea drumului,nu cred ca voi merge si noaptea. 2.Asta ar fi prima excursie mai lunga,am mai facut ture de 40 km cu prietenii dus o zi,o noapte cazare si apoi retur.Vizavi de prieteni,cred ca o sa mai mearga unul sau doi cu mine pe acest traseu.Nu cred va voi merge singur. 3.Cred ca traseul va avea undeva la 300-400 km. 4.Am 20 de ani. 5.Am gasit cursiera asta de la Pegas e ok? https://bicicletapegas.ro/calator-negru-stelar-l-1
 4. RazvanBike

  Multumesc mult!Totusi as vrea sa trec si pe la Focsani...poate o sa geasesc o varianta ocolitoare pt.DN 2,care intradevar e foarte aglomerat.Daca nu te superi imi poti recomanda niste genti de pus pe bicicleta care sa le iau cu mine...sa incapa 2-3 rufe,o camera foto si cam atat. P.S:Am 20 de ani.
 5. Salut!Aș vrea sa fac o excursie mai lunga cu bicicleta si as vrea sa-mi recomandați una.Daca va ajuta traseul este Botoșani-Roman-Bacau-Focșani-Bacau-Piatra Neamț-Targu Neamț-Suceava-Botosani si as vrea sa fac ~60 km pe zi, deci undeva la o saptamana de mers cu bicicleta.Bugetul ar fi intre 2000-3000 lei.Si inca ceva,vi se pare mai ok pt.excursia asta un e-bike sau o bicicleta non-electrica?Multumesc.
 6. Salut!Aș vrea sa fac o excursie mai lunga cu bicicleta si as vrea sa-mi recomandați una.Daca va ajuta traseul este Botoșani-Focșani si as vrea sa fac ~60 km pe zi, deci undeva la o saptamana de mers cu bicicleta.Bugetul ar fi intre 2000-3000 lei.Si inca ceva,vi se pare mai ok pt.excursia asta un e-bike sau o bicicleta non-electrica?Multumesc.