Vlad17_

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Vlad17_

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross GRX 7 27,5 HDB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vlad17_

  Interesanta idee @Drysna , dar din pacate nu edte disponibil niciunde in Romania.
 2. Vlad17_

  Va multumesc tuturor pentru sfaturi! O sa tin cont de parerea ta @BodoC si o sa ma orientez la ceva fara GPS. Seara faina !
 3. Buna seara, Sunt in cautare de un ciclocomputer pentru a-mi monotoriza iesirile cu bicicleta. Pana acum am gasit pe olx un Mio Cyclo 105 in jurul a 100 lei. Vi se pare ok ciclocomputerul? Aveti o recomandare mai buna in acest buget? La Mio imi place ca are GPS, iluminare si ca pot sincroniza traseul din aplicatia lor pe Strava. Sunt deschis la propuneri.
 4. Vlad17_

  Multumesc de sfaturi! La varianta cu black friday ma gandeam si eu .
 5. Vlad17_

  Ok, o sa am vedere ce mi-ai spus. Mersi!
 6. Vlad17_

  Salutare! Detin din 2018 un Rockrider 520 si de curand au inceput sa nu mai multumeasca franele, plus ca a inceput sa scartaie ca la balamuc. As dori sa o vand, iar cu o diferenta de 600 lei sa iau un Cross Grx 7 (https://www.dimisport.ro/biciclete/biciclete-hardtail/cross-grx-27inch.htm) ori un Scott Aspect 960 (https://www.sportguru.ro/sporturi/ciclism/biciclete/biciclete-pentru-munte-mtb/bicicleta-scott-aspect-960-2019). Care credeti ca ar merita mai mult din punct de vedere calitate/pret sau daca sa raman cu Rockrider-ul. Torusi, sunt deschis si la alte variante cu bugetul de 1500-1600 lei. Seara buna!