Respect

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About Respect

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/20/1987

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Santa Cruz V10
 • Ocupaţie
  Anagajat
 • Arii de interes
  Bicicletele

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. Bun multumesc frumos. O sa cumpar si pinioane si lant, angrenaj etc.
 2. Da stiu ca am nevoie de o caseta de 10 pinioane si de lant. Eu decat vreau sa schimb schimbatorul pentru ca imi flambeaza si nu imi place. Cel SRAM are arcul mai tare si nu o sa flambeze. Deci eu vreau sa il folosesc cu pinioane de 8 viteze.
 3. Salutare! Vreau sa fac un upgrade la schimbator si la maneta. Am un Ghost Kato Al 2020 pe 8x3 viteze pe Shimano. Am un schimbator de pinioane SRAM X0 TYPE 2 si o maneta SRAM X0 de 10 viteze, vreau sa montez pe bicicleta, este vreo problema daca ruleaza schimbatorul si maneta sram pe 8 pinioane si cele 3 foi de la angrenaj? Astept pareri, raspunsuri si recomandari. Multumesc!
 4. Respect

  Salut .... Pe anul 2019 am reusit sa fac 3800 km.
 5. Respect

  Salutare Va prezint bicicleta mea mea facuta de mine. Dartmoor Primal Red Devil 27.5 Custom
 6. Salutare Ajut gratuit la repararea bicicletelor cu sculele mele profesionale de la Parktool Unior, RockShox, IceToolz, Ztto, Shimano , schwalbe plus multe alte firme de renume. Montat, demontat pinioane, lant, monobloc, pedalier schimbatoare, frane hidraulice etc. ATENTIE!!! Ofer aceste servicii in timpul meu liber. Cei interesati astept sa fiu contactat aici si prin mesaj privat. Rog seriozitate maxima!
 7. Multumesc frumos! Incerc sa mai ajut si eu lumea. Mai ales copii care nu au posibilitatea sa merga la un service.
 8. Respect

  Pe data de 1.11.2019 vreau sa fac o comanda de pe bike-components.com caut doar membri din Sibiu. Impartim transportul. Cei interesati imi lasati mesaj in privat. Rog serioziate!
 9. Salutare indrept , aliniez ureche cadru schimbator bicicleta cu scula prefesionala de la ParkTool DAG-2.2 Va mai pot ajuta si la montarea, demontarea pinioanelor, lantului si a butucului pedalier angrenaj etc. Detin multe scule PROFESIONALE de la ParkTool, Unior plus multe alte firme de renume. ATENTIE!!! NU SUNT MECANIC DE BICICLETE PROFESIONIST! Este un Hobby Ofer aceste servicii in timpul meu liber. Cei interesati astept sa fiu contactat aici si prin mesaj privat. Rog seriozitate maxima! <iframe width="949" height="534" src="https://www.youtube.com/embed/zWe6Zbaz1uM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 10. Salutare Vreau sa cumpar un cadru Dartmoor PRIMAL 29 Zoll MTB Frame - Boost - black / yellow. Isa am o nelamurire cu butucul pedalier (BB type: Euro 73mm) Nu stiu modelul exact care am nevoie pentru acest cadru pe care vreau sa il cumpar de aici: https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=261976 (Daca puteti sa-mi dati modelul exact pentru angreanj shimano si pentru sram inca nu m-am decis ce transmise sa pun. Astept mesajele dvs. Multumesc frumos!