Alecsus

Membru
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About Alecsus

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Kona Dew

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alecsus

  Frana pe disc
 2. @mosu cu plete eu sper sa faca piste de biciclete pe toate troatuarele din sector, eu merge pe trotuar cu bicla foarte mult de frica soferilor. Copii de 2-14 ani nu merge pe trotuar? Masinile parcate pe trotuar nu merg pe trotuar? Deci ce se intampla in Romania, cel putin Bucuresti este de cacao in mare parte. Nu ma poti obliga sa merg pe strada fara sa am conditii si siguranta, la bordura banda 1 nu prea exista din cauza masinilor parcate sau sunt canale, asfalt stramb si gunoaie. Chiar daca ar face o linie continua pe jos trasata pe banda 1 pentru biciclisti tot vor fi masini pe acolo din pacate.
 3. Alecsus

  Eu am luat ceva de la chinezi, varianta cu 2 senzori la 300 ron, acum e 322.. Senzorul il poti pune pe speed sau cadenta oricare dintre ei. Daca vrei ceva mai profi trebuie prababil ceva brand. https://www.aliexpress.com/item/1005003445203613.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.4d281802yKtMu4
 4. Alecsus

  Daca esti pe bicla de ce sa vezi lacul? Cam aiurea ce sa zic, oricum vor fi destui pe jos, cu carucioare, catei ca e la firul ierbii etc.
 5. Alecsus

  Se vad, foarte tare peisajul.
 6. Alecsus

  Nu se face bine pentru ca se poate, se permite, nimeni nu e tras la raspundere, noi restul nu facem nimic.
 7. Alecsus

  Ai 1 link mai sus far de brand mai consacrat pentru dinam.
 8. Alecsus

  Eu am luat de la chinezi CYCPLUS M2 GPS cu senzor de cadenta si de viteza, heart rate nu ma pasiona desi e disponibil, Acumulatorul tine foarte bine, ecran mare si vizibil, lumina este perfecta iar aplicatia merge brici. Se sincronizeaza cu Strava, iar faptul ca nu are harti pentru mine nu conteaza, eu l-am luat special fara, a fost ieftin si bun la pachet cu 2 senzori plus prindere suplimentara 300 ron. Senzorul poate fi setat pentru cadenta sau viteza din buton, este compatibil si cu alte computere.
 9. Alecsus

  Stock 1 si 2 sunt depozite diferite, posibil sa platesti transport pentru fiecare. Inca nu am comandat de la ei, e foarte slab facut situl si nu am rabdare sa tot verific ce au si ce nu. Cred ca poti face o simulare de comanda sa vezi referitor la depozite daca te taxeaza de doua ori.
 10. Alecsus

  Sunt convins ca sunt urme de la N chestii carate, mobilier, copii etc, dar daca te prinde pe tine in actiune si sunt si urme de la bicla, nu mai conteaza ca altii au facut si nu au fost depistati, depinde peste cine dai, oricum nu e normal sa cobori cu bicla pe scarile blocului.
 11. Alecsus

  Ideea e buna daca facea la el in casa, daca murdareste/strica in spatiul comun, nu cred ca iese el pe scara la trafalet din proprie initiativa pe banii lui etc.
 12. Alecsus

  Sunt si eu interesat de ceva recomandari manusi pentru ciclit la -10 + 5 grade in buget de 100-200 ron? Partea de touch ma intereseaza mai putin, poate sa si lipseasca.
 13. Alecsus

  Legat de conuri, am auzit ca e bine de 2 ori pe an sa fie servisate, eu le fac odata si bine cu vaselina Bel Ray Waterproof Grease In A Tub 473 ML 99540-TB16W , probabil e legat si de numarul de Km parcursi.
 14. Poate nu greutatea a stricat caseta, ci cel care o manevreaza. Evident ca la pegas nu ai componente de top, dar ieftin si bun nu exista nicaieri in lume indiferent de brand.
 15. Alecsus

  Eu merg de 2 ani pe acolo, era frumos si cu pamant fara asfalt spre zoo si nu erau caini. In schimb prin 2010 am mers pe spre insula si erau in haite de cate 10-15 bucati la acea vreme, dar erau si multi rromi ce locuiau in zona ilegal.