Alecsus

Membru
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Alecsus

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cross Rival

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alecsus

  Eu astept dimineata sa vad din ce am lista daca e ceva la oferta.
 2. Alecsus

  Merge orice cauciuc 700x23, 700x25. La camere este scris in specificatii intre ce cote de balon se incadreaza, ex 700x18-700x28. Ce vezi scris acolo 622x13 este dimensiunea interioara de la janta.
 3. Alecsus

  Colectarea in ce oras are loc?
 4. Alecsus

  Apare modelul de titan pentru pasionati cu bani: https://www.decathlon.co.uk/p/grvl900-titanium-gravel-bike-grx/_/R-p-325632
 5. Alecsus

  Eu am patit ceva de genul dupa 5 zile, am sunat la dhl si am reconfirmat datele de livrare pentru ca nemtii nu trecusera pe colet tot, apoi dhl a livrat a doua zi,
 6. Alecsus

  Arata super, legat de frane cum ti se par?
 7. Alecsus

  Eu am cumparat in Decembrie un cross now si frana fata ingheata instant, pe cand cea din spate trebuie sa apas mult dar si asa abia franeaza, nu ma pot baza doar pe ea. Recunosc ca nu am aerisit-o dar sa iei bicla noua asa nu ma asteptam, Discul spate transmite vibratie si sunet in tot cadrul daca apas frana incet, te baga in sperieti ce sa mai.
 8. Alecsus

  Nu trebuie sa fie bule deloc pe traseu.
 9. Alecsus

  Normal cand cumperi daca nu e specificat intrebi, doar nu cumperi pentru ca e de vanzare si atat.
 10. Alecsus

  E vina lor ca frana e pentru stanga? Eu la 4 bicle am frana de spate pentru mana dreapta. Ce model de bicla ai si de unde ai cumparat-o?
 11. Alecsus

  Daca comanzi din china gasesti in 250-270 ron, daca comanzi din romania si platesti in plus pentru acelasi produs si nu conteaza banii e altceva.
 12. Alecsus

  Eu folosesc Gaciron V9D-1600 si este foarte buna, are si functie de flash pe fir, control lumina, on/off iar acumulatorii din ea tin suficiente ore. O poti folosi si ca power bank.
 13. Alecsus

  @IonutA in mare suna bine, e normal la plecare sa fie mai greu, la mine este aceeasi situatie dupa schimbare, chiar daca am pus alt brand.
 14. Alecsus

  Eu tocmai ce am cumparat anvelopa Continental SpeedRide Reflex Puncture-ProTection 42-622, o sa vad in timp cum se comporta, dupa o tura scurta par comfortabile, stabile dar cu timpul pot sa imi fac o parere generala.
 15. Salut, eu am trecut de la scott sportster p45 la pinnacle arkose 4 si nu regret. Daca te impaci cu seaua si pozitia o sa fie usor restul. Evident sunt diferente intre ele de greutate, comfort, si pozitie, dar incearca sa le testezi si vezi cum te obisnuiesti. Firma Kross nu ar trebui sa te puna pe ganduri, echiparea fiind una buna la modelul ales de tine.