bb1

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bb1

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Craiova
 • Biciclete
  Ciclocross
 • Ocupaţie
  Cicloturist
 • Arii de interes
  Plimbari
 1. bb1

  Astazi am dat jos roata spate si a ramas sprijinita pe zid, a stat, deraiorul s-a pliat destul de frumos. Dar nu mi-a picat fisa sa probez cu roata fata data jos. Angrenajul pedalier are protectie de plastic, am sa reverfic cum se tiraste, si am sa tin cont, multumesc. In caz de avarie, am mai vazit dinti indreptati cu pietroiul, la altii, nu la mine. Nu am aripi la roti, nici portbagaj. Pentru pedale, care se desfac acum usor, probate, iau cheia de 15 cu mine. tot cu ea desfac si rotile. De vorbit frumos, normal ca o sa vorbesc, doar ca vreau sa ma asigur ce variante am in caz ca vor bani. Ideea e ca asa cum am mai spus, daca la casa de bilete nu vor un 5 lei, mi se pare un abuz sa scoata nasul chitantierul. Repet, trenurile nu au insemnul si/sau posibilitatea cumpararii de bilet pentru bicicleta, asta pe cfrcalatori.ro. Inclusiv un mail la relatii cu clientii in privinta asta, o sa incerc. Pot intilni capsomani(e). Angrenajul pedalier cu 3 foi, cea mare de 48 de dinti si pinionul mare, megarange, de 34 de dinti, proaspat pus, sper sa ma ajute pe urcare. Pacat ca o sa lipseaca pinionul de 28. Am numarat si imi amintesc faptul ca urmeaza cel de 24 de dinti. Din experienta, puteti sa spuneti: Cirtisoara-Pitesti in cit timp se face? Sint 160 de Km. Fara pauze de hidratare, fara cort, fara sac de dormit, doar minimul de scule,haine, apa si mincare. Cauciucuri de viteza, nu de macadam. Si ursii sper sa stea pe banda lor.
 2. bb1

  Multumesc. Ghidonul il dau intr-o parte frecvent. E voluminos, dar ocupa mai putin loc dat intr-o parte. O sprijin de un zid asa. imbus pe centrul pipei. Roata spate nu necesita demontare deraior. Am mai dat-o jos fara probleme. Ruta va fi Craiova-Podu Olt-Carta halta apoi asfalt pina la Bilea Lac-Pitesti si iar cu Cfr-ul pina la Craiova. La anu', in iunie, cit de curind posibil. Cu personalul. Pe Podu Olt-Cirta e sageata in regim de personal, dar tocmai acolo se intimpla discutii. Imi fac planul sa o transform in bagaje de mina, sa ocupe mai putin loc. As vrea rotile de 26 intr-o mina, cadrul in alta, cu tot cu furca. ca sa fie pliabila, sau demontabila. Am vazut cu ochii mei cum unui 20'' pliabil i se cereau 60 de roni pentru 50 de km. Si dupa cearta cu referire la regulament plus pliere, a plecat cu coada intre picioare, o nasica ''de treaba''. Era o sageata in regim de personal.
 3. salut

  urcati la 1 decembrie pe transfagarasan?

  Cirtisoara-Bilea Lac?

  ma intereseaza si pe mine, informativ, drumul e fizic inchis? cum ? e inchis tunelul si nu se poate trece sau prin ce metoda l-au inchis?

  mersi

  1. Alpinman

   Alpinman

   Salut

    

   pana la Cascada e soseaua curata. Dupa Balea Cascada a urcat un  prieten  inca 2km si a zis ca incepe zapada si gheata pe sosea. Cred ca tunelul e inchis si nu poti trece pe sud. Cel mai bine verifici cu Salvamaont Balea .

  2. bb1

   bb1

   multumesc

    

   stiti vreum numar de telefon de la salvamont Balea?

  3. Alpinman

   Alpinman

   +40 269 216 477

 4. bb1

  Salutare! As vrea sa urc intr-un cfr regio, ce nu ofera la casa de bilete, posibilitatea de a cumpara bilet pentru bicicleta, si nici pe cefrcalatori.ro nu are insemnul de bicicleta. Vreau sa stiu ce risc. Generozitatea nasului de a taia bilet in tren pentru bicicleta, in coditiile in care casa nu emite, ma revolta. Demontez roata fata si spate, dau jos pedalele. pliez ghidonul, imi pun pedalele de git, (glumesc, dar e bine de luat in seama), leg lantul sa nu atirne urit pe jos, furca fata o las la locul ei. saua o las la locul ei. Ce risc in acest caz? Calatoresc cu bicicleta, ca si cum ar fi bagaj de mina? roti de 26''. cadrul nu e pliabil, dar bicicleta devine demontabila. Multumesc.