Studio54

Membru
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Excellent

About Studio54

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,279 profile views
 1. Studio54

  Din pacate speranta si realitatea sunt diferite. Dupa cum am mai spus, postarile despre cele 3 tururi cat si campionatul mondial de MTB, unde am avut si romani, adunate la un loc, nu egaleaza numarul de postari de pe topicul ALA. Iar pentru un forum al carui subiect este ciclismul, asta e trist. Degeaba mi s-a atras mie atentia ca pot ignora acel topic, problema de fond ramane, cel mai activ topic pe un forum de ciclism este, de vreo luna incoace, unul despre politica si lifestyle. Ontopic - Ineos a ajuns din rege, pion, dezamagirea anului pentru nivelul bugetului. Etapa frumos castigata de Kwiatkowski in Le tour insa - mentin parerea ca era Sagan a apus, daca o sa se mai aleaga cu ceva ocazional e maxim ce mai poate face - Pozzovivo a fost implicat anul trecut intr-un accident urat, conform articolelor de atunci, erau oase din tibie imprastiate pe sosea
 2. Studio54

  Nu ai invatat nimic din riglele la palme primite de mine cand am ridicat problema asa ca iti reamintesc, citez: "In alta ordine de idei, daca acest topic nu iti place, nu te obliga nimeni sa-l deschizi. Este ca la TV: daca nu iti place o emisiunea / filmul schimbi canalul. In plus, daca consideri ca activitatea ta pe forum este iremediabil afectata de existenta acestui topic, tehnologia este de partea ta. In partea de sus a paginii, in partea dreapta, pe fond rosu, ai un buton pe care scrie "Ignora aceasta discutie". Pur si simplu apesi pe el si acest topic nu te va mai deranja. Atat de simplu."
 3. Studio54

  Dupa ziua de pauza vin si stirile de cacat: Mitchelton si Jumbo se retrag din Giro: https://www.bbc.com/sport/cycling/54520547
 4. Studio54

  Cand cel mai activ topic pe un forum de ciclism e despre politica incep sa ii dau dreptate noului coleg de acum cateva luni care constata: "slab forumul". Pareri despre Turul Frantei, Turul Italiei, Campionatul mondial de MTB, 2020, nu aduna la un loc numarul de postari de pe acest topic.
 5. Studio54

  Ti-ai ales cel mai prost moment de a vinde o bicicleta. Fiind final de sezon se vor face reduceri considerabile de catre multe magazine, unde pui ca intr-o luna e si Black Friday. Poti incerca sa o pui la 1500 si sa o dai la 1400 daca spui ca e ca noua. Dar realist, mai devreme de mai 2021 mai mult de 1200 nu cred ca iti da cineva.
 6. Nu iese fum fara foc. Avem 2 exemple proeminente. cineva care e interesat la modul general de sport si citeste rubrica din ziar, ce parere sa isi faca despe ciclisti? Ca sa nu mai zic ca pe la concursuri de la noi se vorbeste prin colturi de "suplimente" recomandate de baietii de la sala.
 7. Si eu sunt de partea taberei care sustine ca e de tinut sub observatie Pogacar sa vedem daca va confirma rezultatul istoric. Fara echipa sa traga pentru el, fara rezultate in mari tururi si doar cateva realizari in concursuri de 1 zi, varsta, toate cumulate, nu prea sunt atributele unui castigator al celui mai dificil concurs de sosea, prin prisma concurentei. Offtopic, azi Trump a anuntat e pozitiv. Se preconizeaza o cadere mai mica sau mai mare a bursei.
 8. Studio54

  Intel sau AMD?
 9. Sa nu uitam ca in Romania, biciclistul este considerat un deranj atat pentru autoritati cat si pentru majoritatea soferilor/cetatenilor. Drept urmare, organizatorii incearca a incomoda cat mai putin cu astfel de evenimente. In 2018 nu s-a aprobat Bike fest, cel ce se tine in jurul Palatului Parlamentului, pentru ca era prea mare deranjul.
 10. Studio54

  Credeti ca este reala poza? Am vazut oameni pe scarile trenului dar niciodata pe acoperis. Foto: Werner Reber, 1968, zice sursa.
 11. Studio54

  Sunt interesat de o detaliere pe cat e posibil a alimentatiei atat in tura cat si zilelele premergatoare dar si imediat ulterior finishului.
 12. Studio54

  Nu-l mai da jos.
 13. Studio54

  Afirmatiile de mai sus exprima foarte bine de ce alegerea seii e un detaliu extrem de personal si subiectiv.
 14. Studio54

  Cred ca noutatea anului, pe langa lipsa participarii fostilor castigatori de Tur de la Ineos, este ca Sagan are sanse minime, parerea mea, 0, de a mai termina in tricou verde. Daca nici azi, cu traseu de antrenament de recuperare, nu a reusit sa si-l pastreze, o sa vina zile imposibile pentru el. Wout van Aert, impresionant pe anul curent.
 15. Studio54

  Vin si eu cu ceva vesti mai "neplacute", scaderea in greutate este 70% din alimentatie ca sa nu fiu exigent si sa spun 80%. Deci strict vizavi de de subiectul slabit, acolo ar trebui sa iti indrepti atentia. Eu m-as concentra la a ajunge la 100kg prin alimentatie, mers pe jos, sala, chiar si inot daca ai posibilitatea finanicara. Ulterior, incepi sa ai variante de biciclete, mai ales ca in extra sezon incep sa apara si reducerile serioase.