Studio54

Membru
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

About Studio54

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

947 profile views
 1. Studio54

  Lista ramane deschisa pana azi, marti, seara.
 2. Studio54

  Ultimii 3, v-am bagat in grupul de PM, vorbim acolo. Lista ramane deschisa pentru cine mai doreste dar nu mai tarziu de miercuri dimineata, dupa masa intentionand sa plasez comanda.
 3. @nelu.g eu am urmatorul sfat: avand in vedere ca mai e o luna si un pic din sezonul asta, mai asteapta si vei beneficia de reduceri de pret. Din lista pe care ai pus-o doar Devron "merita" banii. La restul, 20-25% din pret e pentru brand nu pentru dotari.
 4. Studio54

  In primul rand vom exclude acel site care vad ca vinde motocoase si drujbe printre altele. Vezi pe bikexpert.
 5. Studio54

  Putin peste buget, dar daca chiar iti doresti ceva special: https://www.stejarmasiv.ro/bicicleta-din-lemn-marca-mihail-luxandra-romania/
 6. Studio54

  Chiar aveam o discutie pe un alt forum despre faptul ca in US este o practica mai mult decat uzuala de a se lasa coletul in fata usii. In tara cu unul din cele mai ridicate grade de infractionalitate dintre tarile civilizate, si treaba merge de bubuie. Cel cu care discutam, locuieste in US de multi ani si spunea ca din peste 100 colete de-a lungul anilor, livrate asar, nu i s-a ciordit niciunul. Eu planific intr-un oarecare viitor, in sensul in care nu sunt decis ca chiar am nevoie de produsul respectiv.
 7. Studio54

  Raul Sinza, campion national de sosea poveste cum, azi noapte, a anihilat o tentativa pe 35% reusita de a se fura cateva cursiere a 4-5000e bucata, tinute in vila echipei sale, Victoria Palomar, venita pentru Turul Sibiului. Pentru hoti: cat de dement, nesanatos sa fii sa spargi usa intr-o vila cand stii sau estimezi ca cel putin 10 persoane sunt inauntru. (conform a diverse camere din oras, i-au filat inca de cand au ajuns). Se pare ca de data asta Politia a actionat corespunzator. https://www.facebook.com/sinzaraul/?__tn__=kCH-R&eid=ARBw3okAcLkv4j10tAGIVpJbuwjI61jmIq_hxj2USP8Lsno0gdFr5eXRnxygoI1IUbdjhapCbF36qWlQ&hc_ref=ARQDH2NutXS8KMUINUQhNVWah3aqYsJZTDn3UEY2BAGKdd-__krVIzgjbO5CpPyh_TY&__xts__[0]=68.ARC4WHBP3ngB5rOIB48uUcQnAum5Ci3JQKrZdtGFdUuBpMiu4VqJh4Zh6XPkzF1tikZ42RGwwV1VaKBRXtV6LRQq-XJxzl_kN-vekKX9bUgyDh4wRggCNmKxspMAFEi4h5HcdoDPCbDJ14W4XdfaCchViBkd0V6pLGktPhciHHlmLEvmZXbzaU34zg64bV3j0WysCVXqmjkhNcK_1YBAiO3hy8epYjSDV_Oxr8HbeIJZTqAr_xNX6PjEtEu2J3Vad6K0lpKROq2EmHSqPfoAHC_rrt4vErnm7IVcNdVT9EQFGgIsGe4C_2ZhWoqNodzIZP3RZvhV3oQpQDxTvolh3qQw5WsP9oJQT-y--aH7YfvPMWBZ
 8. Studio54

  Nu stiu in ce masura au inchis de tot sau temporar dar acum 2 zile am trecut pe acolo in drum spre stadion si era inchis in timpul orelor de lucru.
 9. Pai cand esti in top 3 tari din Europa ca numar de noi infectati cum vreodata un om normal ar veni de bunavoie in focarul asta.
 10. Studio54

  Ce-i aia? Prin curier nu ai ce sa trimiti ca depaseste volumetric 30kg.
 11. Nu chiar. Landa dupa ce a plecat de la Sky a ajuns omul nr. 3 la Movistar iar acum e liderul Bahrain McLaren pentru Tur 2020. Ontopic, la semi anonima Israel Cycling Academy, Froome va fi un mic Dumnezeu si absolut toata echipa o sa isi dea "viata" pentru el, ca pe vremurile lui bune de pana acum vreo 3 ani cand era lider incontestabil la Sky.
 12. Hulit mai mult sau mai putin, baiatul a depus efort. Ca a mai luat o bombonica sau nu, autoritatea in domeniu a decis ca nu a gresit. Ineos evident ca il ia in brate acum pe Bernal asa cum l-a luat pe Froome acum 8-9 ani cand l-a inlocuit pe Wiggins ca lider.