J0hn

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About J0hn

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 • Biciclete
  Sputnik
 • Ocupaţie
  inginer
 • Arii de interes
  Drumetii

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. J0hn

  Multumesc pentru indrumari si sfaturi, ne vor fi de mare folos. 👍
 2. J0hn

  Baiatul meu anul viitor o sa aiba 13 ani. Am planificat sa facem in medie 25 - 30 km. Dorim sa vizitam mult dealungul traseului, astfel mi.am scos obiectivele turistice pe care le intalnim in zona. Vom dormi la pensiuni, case particulare sau la cort in campuri amenajate. Vreau sa zic ca nu.mi voi face griji de starea fizica a baiatului, mai degraba a mea, asa ca de " prima bucata" mie imi cam este de speriat.
 3. J0hn

  M-am interesat si la CFR, cu trenul, dar ei nu au vagoane in care sa putem urca bicicletele. Nu inteleg de ce nu au pus si asemenea vagoane. Singura posibilitate e sa trimit bicicletele la Iasi prin curierat, iar noi sa mergem spre Constanta cu trenul sau autocarul. Daca stiti curse, variante si aveti sugestii impartasiti-le! Da, la acel traseu ma refer, dar nu au intreg traseul.
 4. J0hn

  Salutare tuturor!! Sunt din Iasi si imi doresc ca anul viitor sa strabat traseul Via Transilvanica impreuna cu baiatul meu pe biciclete. Vom pleca din Putna, si conform calculelor vom ajunge in Drobeta Turnu Severin in 40 de zile. De aici doresc sa gasim ceva care sa ne transporte fluvial pana In Constanta. Mi-am facut intreg traseul pe caiet cu cele necesare, dar m-ar interesa daca are cineva traseul in format .gpx sau alte formate si daca stie careva dintre voi vreun vas cu care sa pot ajunge in Constanta din Drobeta. Nu punem deloc accent pe conditiile de transport de pe vas, bineinteles ca-mi doresc si ieftin :)). Am eu mai multe intrebari si doleante, dar deocamdata atat. daca-mi puteti trimite idei, linkuri, aplicatii va multumesc anticipat!!