Iustin L

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Iustin L

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 • Biciclete
  Montainbike
 • Ocupaţie
  Elev
 • Arii de interes
  Biciclete de tip montainbike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iustin L

  Buna, merci pentru sfat, dar in care parte in fata sa o aplec in jos sau in sapate, apropo cred ca tija are 20cm cu aproximatie si da e scoase pana la maxim, chear peste limita indicata.
 2. Iustin L

  Bine spus, am 165 si cadrul e de 410
 3. Iustin L

  Buna ziua, as dori sa stiu daca mă va ajuta o tija pentru sa mai inalta ca cea care o am acuma, deoarece bicicleta mi-a ramas un pic cam mica si ma deranseaza cand pedalez, adica ma doare spatele de la pozitie.
 4. Iustin L

  Iti multumesc pentru sfat si fii sigur ca asta si voi face. O zi buna Va multumesc tuturor pentru sfaturi si sa aveti o zi buna
 5. Iustin L

  Salut, nu sunt un mare expert, dar iti pot spune faptul ca bicicleta pare calitativa , mai ales ca are niste specificatii destul de bune pentru pretul sau, insa e un model mai vechiut din 2018, ceea ce nu e neaparat rau stiind ca are componented destul de bune, dar iti recomand sa mai cauti ca sunti sigur ca vei gasi ceva mai bun, din pacate nu pot sa iuti recomand ceva mai bun la 3500 de lei deoarece sunt mai bine interesat legat de bibicletele intre 1000 si cel mult 3000 de lei insa iti pot recomanda ceva foarte bun raport pret calitate Sprint Apolon 29 2019. Succes.
 6. Buna, sunt din Iasi si ma aflu in cautare de un Montainbike, mai ales ca vine vara, inca nu cred ca am gasit ce imi doream, pana acum am o varianta care costa 2100 de lei, Sprint Apolon 29 2019, insa cred ca pot gasi ceva mai bun chear si doresc putin ajutor in recomandarea unei biciclete cu urmatoarele criterii: max 2200 lei, roti pe 29, frana pe disc, suspensie doar pe fata, echipare shimano (nu e obligatoriu sa fie full), model 2019+, tractiune 3x7,8,9, cabluri trase prin cadru si daca se poate sa fie cumparata din Iasi fiindca am dorii sa o incerc inainte daca se poate, nu e obligatoriu, si sa nu fie de la Decatlon. Multumesc ca m-ati ascultat, spor in continuare. (astept si biciclete care nu au chear aceste specificatii, dar sa le implineasa pe o parte din ele)