RobertDC

Membru nou
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RobertDC

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Biciclete
  Fat Bike

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RobertDC

  Are monobloc, se vad zimtii pentru cheia de monobloc, pentru desfacerea lui!
 2. RobertDC

  Buna ziua, prietena mea are o bicicleta Mtb Dhs Terrana 2645 Problema la ea este ca filetul la ax la monobloc/butuc nu mai prinde bine angrenajul, s-a ros filetul! As vrea sa ii schimb butucul/monoblocul de la pedale doar ca nu stiu care cum este pe diferite dimensiuni sau stiu eu... Angrenajul este: SHIMANO FC-TY501 Tourney 3x8V 170mm 24-34-42 T IAR PRIN BUTUC/MONOBLOC MA REFER LA: Dar nu stiu exact de care trebuie daca va pricepeti si imi puteti spune? Ma gandesc ca au si astea o dimensiune ceva.. nu se potrieste orice.
 3. RobertDC

  Da, tablita aia ce cine bilele capsate s-a rupt si am pierdut si din bile.. nu mi-se pare o cuveta extraordinar calitativa e mai mult din plastice si vreau sa o schimb, si vreau ca in loc de cuveta pe coronita gen bile capsate sa imi iau asa pe rulmenti.
 4. RobertDC

  Salut, am venit pentru sfaturi de la cei ce se pricep! Am un Fat Bike Caraiman cu roti pe 26, problema este urmatoarea: In urma cu ceva timp s-a rupt coronita de la Cuveta mai exact de la furca.. posibil din cauza ca nu am montat corect bicicleta atunci cand am cumparat-o... habar n-am! As vrea sa stiu daca pot pune acest tip de cuveta: in loc de aceasta pe care am avut-o odata cu bicicleta: Cuveta originala, cea care am avut-o de cand am cumparat bicicleta mi-se pare prost calitativa. Ea este de tip 1-1/8" Semi-integrate Iar aceasta pe care vreau sa o cumpar acum, la fel si ea se potrivesc?