mihaich

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mihaich

 • Rank
  Amator
 • Birthday 05/30/1989
 1. mihaich

  multumesc tuturor care mi-au raspuns. am rezolvat problema, nu se mai freaca, dar lantul tot se misca dreapta-stanga (chestie care chiar nu ma deranjeaza). problema este la blocul de pinioane...deviatia nu este mare, aproape imperceptibila. bicla merge ok(nu folosesc vitezele 1 si 8 in spate), dar totusi...ar trebui neaparat sa rezolv problema? se poate agrava in timp?
 2. mihaich

  de unde fixez cat de mult sa mi se duca schimbatorul de foi cand schimb viteza? in viteza 1 sta cum ar trebui, dar cand schimb pe 2 se duce prea mult in dreapta. practic mi-ar fi imposibil sa merg cu viteza 2 in fata si 1 in spate... LE: e ok. am rezolvat
 3. mihaich

  aha. mersi!
 4. mihaich

  foile nu-s strambe. lantul se misca in dreapta si-n stanga si cand e intr-o viteza in care nu se freaca. pana la urma ce e de facut?
 5. mihaich

  se freaca de schimbatorul de foi
 6. mi se freaca lantul un pic si nu tot timpul(cand merg, lantul se misca spre mijloc, dupa care o ia spre margine - aici se freaca, dupa care iar spre mijloc si tot asa). ce-ar trebui sa fac? sunt p'acolo 2 suruburi. sub unul scrie "H", iar sub celalat "L"...ce-s alea?