Mino

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mino

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara
 • Biciclete
  Triban 540

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dar ce asfalt "a la Românica" avem noi acolo!🤔
 2. Update: Nu am mai făcut nici un reglaj și am pornit la începutul lui martie,pe trasee medii,ca lungime,să văd cum se comportă. Dacă țin apăsată maneta,urcă din prima, fără rateu.Nu e ca schimbarea normală, la fracțiune de secundă, dar nu e tragic. Din păcate, carantinarea orașului, mă ține prizonier în casă. După ce trecem la relaxare,plec la ture mai lungi și vălurite, ca să văd dacă se poate regla ceva,să schimbe demn de un "105".Iar dacă chiar nu se poate nimic,o să iau în calcul și un schimbător dedicat pt foile grx.
 3. Sunt curios dacă și colegul @alexadiîntâmpină aceeași problemă, știind că avem aceeași bicicletă și același pedalier de schimbat 🤔
 4. @Travellern-am avut pedaliepedalier.Cred că e vorba de alt coleg de forum.
 5. Buuun.Revin cu noutățile: am achiziționat grx-ul(46/30).Înlocuit pedalierul,lanțul și monoblocul.Centrat roțile puțin. Foarte frumos,mai puțin o mică problemă : când schimb de pe foaia mică, pe cea mare,dă trei rateuri,până urcă. Pare că foile sunt o idee mai ieșite în exterior. Ce aș putea face, să remediez problemă?
 6. Mino

  @majikstoneastazi am făcut prima tură (75km) cu șaua cea nouă(smp extra). Dragoste la prima vedere. Mulțumesc mult ,o sugestie inspirată! Am prins o și la un preț imbatabil,fiind ultima din magazin,am primit reducere.
 7. Mino

  @majikstone,poți trage un ochi să îmi spui dacă asta e ceea ce ai tu? Aici are,ciudat,un preț bun(cred),în România https://www.coolbiketeam.ro/piese-biciclete/sei-si-componente-sei/SMP0050 Și dacă nu te-am împovărat prea tare: înaintea achiziției, ti-ai măsurat dimensiunea dintre oase sau ai luat la încercat,având în vederea că stai intr o țară mult mai civilizată, din punctul ăsta de vedere.
 8. Mino

  D-le,vin cu o intrebare: M am uitat pe site-ul lor ,am văzut acolo multe modele și cu gel și fără. Zici că folosești de mult timp SMP Extra. E cea cu gel sau fără? Ai comandat o de la ei sau din altă parte? La ce preț ai întrat în posesia ei? Știu că de fapt sunt vreo trei întrebări, dar contez pe bunăvoința ta.Multumesc anticipat
 9. Mino

  Majikstone,m -am uitat și eu puțin(sincer,salivez ca și un gurmand,când vede o fleica de carne)dar tot ce am văzut, se învârte in jurul sumei de 1000€.Sper,să pot cândva, să îmi permit un cadru de carbon🙄🤔
 10. Mulțumesc Alex.Inteleg că aveți treabă, nu trebuie să te scuzi.Am săpat și eu pe net,iar azi-dimineață, am comandat deja,exact de acolo,căci erau singurii care aveau pe stoc.Mai scumpuț puțin, dar asta e.Se și vând, deduc,căci ieri pe la prânz, încă aveau și pe 172.5 și pe 170,astăzi,doar 175,identic,ca și mărime,cu ce a venit Tribanul. Acum doar tropăi prin casă, în așteptare (lungă-i iarna,bat-o vina!). Trebuie sa înțelegeți nerăbdarea, având în vedere că, în afară de cauciucuri și lanț, nu am schimbat/upgradat, nimic pe bicicletă !
 11. Ăsta e un site nemțesc, din ce m- am prins. Dacă știi/știți altele,unde să arunc o geană, în speranța că nu durează livrarea până la mijlocul sezonului, sunt numai urechi.Intre timp,sap și eu,deși,îți dai seama că, fiind la prima "abatere",de genul acesta,puțin probabil să am succes!
 12. Am încercat o simulare,îmi zice 18-19 săptămâni,termen de livrare!! Ăștia ,imediat după ce pui comanda,trimit muncitorii ,la Dedeman,să își cumpere lopeți și târnăcoape, să înceapă extracția aluminiului de sub calota glaciară,din Antarctica...că altfel nu-mi explic🤔🤔🤔
 13. Alex,o intrebare: vine complet, sau mai trebuie să cumpăr și alte componente? La 89.99€,primesc 2 brațe,2 foi și ce mai trebuie. Nu mai îmi cer scuze,v- ați prins voi cât de pe lângă sunt.Veleitățile mele sunt altele,nu incerc să par ceea ce nu sunt.De aceea ,indiferent cât de stupide par întrebările mele,răspundeți.(am și simțul umorului bine dezvoltat,așa că țin și la tăvăleală, când simțiți nevoia 😉) Alta acum: simulam comandarea grx-ului. M -am împotmolit rapid🤣(era inevitabil).Trebuie să selectez lungimea brațelor. Cel mai simplu ar fi(logic),să verific ce am acum pe bitză,și selectez lungimea identică. Dar ,dacă tot fac schimbul ăsta, poate pot îndrepta sau corecta,o eventuală greșeală inițială, când mi am cumpărat bicicleta( mărimea L,deși intr un tabel al celor de la Decathlon, potrivit era M,pt cei 177 cm,ai mei.La alte mărci,sunt între M și L,așa că...)
 14. La prima strigare,profanul refuză, în mintea lui,mutarea asta,deoarece,este peste puterea lui ,de a înțelege, cum să ai pinionul ,mai mare decât foaia?!🤔 O luăm step by step.Vedem avantajele schimbării pedalierului,apoi dăm creierului,la rumegat, următoarea idee😉 Așa, voi începe să utilizez mai des,poate,pinioanele de 12 și 11,căci alea doar pe coborârile de pe traseul de Max Ausnit, au simțit lanțul!
 15. M am uitat cu maximă strădanie, dar nu am găsit decât 2 litere pe patina mea: PK.Dar,am masurat distanța dintre axele rotițelor și e 85 mm. Poate n au mai avut bani,francezii mei și patina mea e făcută în Pakistan🤣🤣 Oricum,soluția de a înlocui doar pedalierul,în momentul de față, îmi surâde cel mai mult,așa că, îmi voi face acest cadou,de ziua mea 😉