pedale

Membru
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About pedale

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cursiera
 • Ocupaţie
  Inginer
 • Arii de interes
  Biciclete

Recent Profile Visitors

939 profile views
 1. pedale

  Benzina curăță rapid.
 2. pedale

  Care va fi urmatoarea? Cumva un Colnago super bleu ruginit care necesita revopsit?
 3. pedale

  Este adevarata. Cand eram in armata, ofiterul de serviciu zicea: - doi voluntari la bucatarie (sa curețe cartofi). Ieseau doi in fata apoi zicea: - aveti de sapat un sant la târnacop, la sant adunarea!
 4. Jumatate de miliard de ani nu ar mai asa de mult, deci nu ajungem pana atunci cand soarele isi va fi epuizat energia! Eram linistit, mai mult glumeam! Daca ma concentrez sa ma gandesc la partea necuprinsa (infinita) a universului, ma cuprinde spaima. E prea mult (pentru mine).
 5. Eu stiu ca hidrogenul e primul element din tabelul periodic al lui Mendeleev si ca soarele nostru produce energie prin fuziunea a cate doi atomi de hidrogen din care rezulta un atom de heliu. Cand soarele va ajunge sa produca primul atom de fier, lumea noastra va disparea. PS: cred ca asa se va intampla si cu autobuzele pe hidrogen.
 6. Nu ai pentru ce, depinde si cat de obositi suntem in anumite momente. Si mie mi se intampla.
 7. Se incrucișeaza doua linii electrice aeriene, ca sa nu intre in "conflict" a trebuit coborata una din ele. Cred ca se putea si pe deasupra cu stalpi crescatori pe inaltime care ar fi presupus lungimi mai mari de cabluri. Nu sunt specialist in curent alternativ.
 8. pedale

  Concret, novothyral cu data de expirare 11/2021 este inca eficient in luna 11?
 9. pedale

  Subscriu. Sa ne explici in cuvinte bucuria simtita in momentul primirii comenzii!
 10. pedale

  JDM, ai dreptate, ceea ce simti tu, simt si eu in domeniul meu. Pesemne ca suntem mici si nu suntem noi la butoane. Promit sa nu te mai deranjez.
 11. pedale

  Dupa voi, merceologii, daca sunt indeplinite conditiile de pastrare orice produs e comestibil si dupa data de expirare!
 12. pedale

  Merceologia e o stiinta? Dupa liceu ai mai studiat ceva?
 13. pedale

  Daca ti ar spune farmacistul ca medicamentul pe care vrei sa l cumperi e expirat, l ai cumpara? Daca raspunsul e "da", pofta buna.
 14. Multumesc pentru imaginile cu biserica din Saschiz! Foarte frumoasa, imi voi face drum sa o vizitez. Mereu m-am simtit bine in bisericile catolice sau protestante. As spune ca e ordine si transparenta (altarul e deschis) in ele. Si sunt racoroase! Si nici sedinta de guvern nu am vazut in ele!
 15. pedale

  Mda, scuze, oricum "reducere" si "expirat" se bat cap-in-cap. E egal cu un pleonasm.