pedale

Membru
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Excellent

About pedale

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/19/1967

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Adorni
 • Ocupaţie
  Rezervist
 • Arii de interes
  Biciclete

Recent Profile Visitors

2,027 profile views
 1. pedale

  Ieri am gasit un topic din 2012 despre aceeasi problema a tijei de șa. Mai multi spuneau ca au aparut sunete in tija dupa un an, un an jumate de utilizare. Cineva obisnuia sa scoata tija de șa de fiecare data cand baga bicicleta in lift si asa a aparut problema. Cred ca e o decalibrare a aluminiului care ar trebui compensata cu un distantier. Se gasesc distantiere care compenseaza 1 mm, de exemplu intre 25.4-26.8 mm diametrul tijei de șa. Ma gandesc sa incerci cu niste staniol mai gros, nu din cel de la ciocolata.
 2. pedale

  Camasile trebuie sa urmeze lejer curbura ghidonului, sa nu fie tensionate de ghidolina.
 3. pedale

  Unora le place sa citeasca in orice conditii, altora le place sa butoneze. Pentru unii e importanta imaginea (masina din care coboara, tocurile). Pentru altii e importanta mintea interlocutorului, nu accesoriile. Sunt unii care se simt bine cu ei inșiși. Nu suntem toti la fel. In alta ordine de idei, timpii de deplasare catre si de la serviciu sunt comparabili si in Paris si in Bucuresti.
 4. pedale

  Nu cunosc amplasamentul podului dar daca podul se afla la iesire din localitate, in localitate va fi trotuar. Nu se fac trotuare in afara localitatilor.
 5. pedale

  Scuza-ma, in pozele postate de tine se observa trotuarul cu parapet pe el. Am lamurit problema.
 6. pedale

  Și tot se befecteaza manetele la 6 luni..
 7. pedale

  Legat de PNRR vreau sa fac o completare. Statele membre UE contribuie la bugetul UE cu 1% din venitul national brut. Astfel statele cu economii dezvoltate sunt net contributoare fata de țari ca Romania si Bulgaria care sunt mai mult beneficiare. Sa zicem merci ca ne-au acceptat langa ei, ca fara noi s-ar descurca si mai bine, nivelul de trai al cetatenilor occidentali ar fi si mai ridicat.
 8. pedale

  UE nu e bancomat sa extragi bani cand ai nevoie. Trebuie sa muncesti pentru fondurile alea, sa faci proiecte convingatoare, sa raspunzi la întrebari cu argumente. Nu doar sa iti atingi vârfurile degetelor cand apari la televizor... Eu sunt interesat sa aflu despre noi idei, te rog, continua.
 9. Daca nu s-a îndepartat pamântul vegetal la inceperea lucrarii va ajunge la fel si cea de la Sâncraiu. Totusi se observa ca pista de la Sâncraiu e mai inalta fața de terenul alaturat, sigur are fundatie de balast. Dincolo s-a turnat asfalt direct pe câmp, ca asa e obiceiul pe meleagurile astea.
 10. pedale

  Bine ar fi daca s-ar mai "tunde" blocurile din Bucuresti, ca suntem prea multi/mp. Mie îmi convine ca stau la parter.
 11. pedale

  Buna dimineata, rapoartele de transmisie sunt asemanatoare, pinioane 11-50/51, foaie 30/32. Cele de la decathlon au o restrictie de utilizare (all mountain, enduro), aici fii atent la ce vrei sa o folosesti. Cea Merida e de carbon, inclusiv rotile si e mult mai usoara. E un avantaj ca e mai usor de manipulat. La inaltimea ta ti-ar trebui un L.
 12. pedale

  Acum cativa ani in Paris nu se mai putea respira din cauza poluarii masinilor. Deci si Parisul era colonizat de masini. Intre timp or fi trecut pe electrice, nu stiu daca a si scazut numarul masinilor. Chiar sunt curios.
 13. pedale

  Văd ca problema tijei de sa o ai din 2019. Ai taiat-o, care e rezultatul?
 14. pedale

  Nu poti sa intrebi orice, asa, mergând cu bicicleta. Da' ia zi, mergeai la plasa?
 15. pedale

  Am intrebat azi: 20 lei ora de initiere, daca stii sa inoti se poate lansa la apa. Cel pe care l-am intrebat e doar dupa amiaza acolo. Dimineata nu mi-a raspuns daca e cineva ca era ocupat sa numere niste caramizi de bani. Am observat si un afis care zicea asa: pentru antrenamente intre 9.00-13.00 sunati la ....(nu am avut pe ce nota).