pedale

Membru nou
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pedale

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cursiera
 • Ocupaţie
  Inginer
 • Arii de interes
  Biciclete

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pedale

  Asa e, am citit in diagonala, neozeelandez, poveste, detalii... Dupa ce am trimis mesajul mi-am dat seama de eroare.
 2. pedale

  Stadionul e inchis de ieri.
 3. pedale

  Minunata poveste, minunata! Doar prin hotarare rapida ati achizitionat doua bijuterii neglijate! Multumesc pt poze, am ce studia de Paste! Atentie in zilele urmatoare, poate mai apare vreo ocazie ca cea portocalie de intai ianuarie! E un colnago cu 9 gauri de vanzare dar pretul e cu 4 zerouri, cred ca il stiti!
 4. pedale

  Foarte interesanta povestea spusa de neozeelandez! O voi citi pe nerasuflate! Sunt lucruri adevarate pe care nu ai de unde le afla. Istoria scrisa, depinde de cine e scrisa, mai ales in vremuri indepartate. 3 milioane, 10 milioane, nu sunt numere, sunt vieti umane! Eu nu pot face o diferenta intre una si 3 milioane de vieti umane.
 5. pedale

  D-aia zic si eu, sa ajung si la mare (in Grecia), sa ajung si la catedrale, de unde atatea concedii! La mare nu putem renunta, avem nevoie de relaxare.
 6. pedale

  Ma bucur si pt ruda americanului, si pt japonez, si pt dumneavoastra! Si pt biciclete ca sunt folosite! Va admir insistenta cu care ati curatat colnago super!
 7. pedale

  Colnago super a iesit Super! Au si zgarieturile farmecul lor. Am scris un mesaj la olx dupa ce am dedus ca era vandut din 2019 si vad ca nu a mai aparut anuntul. Iar mexico, imi aduc aminte ca s-a vandut ca painea calda! Am pozele cu el!
 8. pedale

  Salut! Ma bucur ca Jukov i-a supravietuit lui Stalin! Interesanta legatura la distanta intre Eisenhower si Jukov. Nu stiam. Am glumit cu termenul "detinatorul"! Domul din Koln! Cand vizitezi Domul din Koln? Eu mi-am propus dar nu cred ca ajung.
 9. Dupa '90 s-a pus problema rentabilitatii economiei, a competitivitatii, economia nu mai putea functiona "pe stoc". Dar pe langa problema stocului s-a neglijat cercetarea. Fara o cercetare bine indrumata nu esti competitv, ramai in urma si esti nevoit sa cumperi din strainatate, in loc sa cumpere altii de la tine. Nu inteleg de ce inante de '90 nu aveam caldura, nu aveam gaze, nu aveam combustibili, cand noi avem petrol si gaze?
 10. pedale

  Egalitatea intre cei doi nu se refera la crime, victime numerice, ci la mentalitatea colonistilor britanici. Au exportat englezii democratie in colonii? Nu! In Australia le-au explicat bastinasilor ca daca nu stiu sa spuna ce suprafata de teren detin, inseamna ca nu detin de fapt nimic. Despre imperiul britanic, daca imi aduc bine aminte, Roosevelt a conditionat ajutorul acordat GB chiar inaintea intrarii statelor unite in razboi. Totusi, Churchill a cerut si a obtinut pastrarea controlului asupra Gibraltarului, Maltei, canalului Suez si Indiei. Asta in schimbul renuntarii la colonii. Englezii ar avea nevoie de colonii si acum, jumatate din alimentele necesare, le importa. In ceea ce-l priveste pe Churchill amintesc greseala facuta in primul razboi mondial la Galipoli, in Dardanele, unde a trimis la moarte niste englezi si australieni, pe vremea cand era prim lord al marinei. In monentul acela isi incheiase cariera militara si politica!
 11. pedale

  E suficient in sensul ca are 30 m latime, decat inghesuit de masini pe acostament. Sunt bune drumurile care mai au 40-50 cm de asfalt in afara liniei continue de pe margine.
 12. pedale

  La forum regional/ Bucuresti cred ca poti gasi informatiile dorite. Chiar s-a inchis stadionul? Am fost sambata.
 13. Multumesc pentru pozele din Frankfurt! Draguta cladirea primariei, dar si biserica! In alta ordine de idei, la fel s-ar putea face si la noi un culoar pentru biciclete la marginea carosabilului, dar nu se vrea. Acolo nu calca roata masinii.
 14. pedale

  Salut detinatorul topicului! Imi plac catedralele din vest, sunt bine proportionate si minutios lucrate. In interiorul lor te simti bine! Saracul Jucov, dupa finalizarea palmaresului, a intrat si el in "palmaresul" mustaciosului de la moskova...
 15. pedale

  Subscriu la parerea lui dan tm in ceea ce priveste democratia din capul lui Churchill. Adaug ca doar datorita insistentei (ca sa nu zic crize nervoase) lui Roosevelt s-a terminat cu Imperiul britanic. Ca fapt divers, am fost la Churchill "acasa", duce de Marlborough, avea un domeniu langa Oxford, Blenheim se numeste. Ca intindere e iesit din comun dar nu foarte luxos. Biblioteca insa, m-a dat pe spate. Citeam pe muchiile cartilor si aveam impresia ca acolo e adunata toata stiinta lumii.