akebono

Membru
 • Content Count

  1,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

akebono last won the day on August 19

akebono had the most liked content!

Community Reputation

958 Excellent

About akebono

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/21/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov
 • Biciclete
  Giant Trance, Kuota Kharma Evo, NoName Orbea Avant
 • Arii de interes
  Ciclism, Culturism, Powerlifting.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc, ne-a plouat pe drum de ne-a inebunit, dar odata ajunsi, avem vreme buna:
 2. akebono

  Nu si nu vad sensul. De RRon sunt multumit pe spate, dar acolo lucrurile stau altfel. Pe fata sunt sigur ca as fi mai dezamagit de el decat de NN ;). Ar trebui sa facem un split de topic ... stiu ca eu am initiat discutia aceasta, dar este offtopic :(.
 3. akebono

  Nu prea stiu ce sa-ti raspund. Exista varianta veche de NN cu pattern-ul respectiv. 2.6" a avut de la inceput pattern-ul nou. Ulterior au introdus Addix, care eu nu-l am, dar am modelul de top de la vremea respectiva, cu toate alifiile momentului.
 4. akebono

  Multumesc, si tie! Bagi wurzeltrail?
 5. akebono

  In 14.08 ar trebui sa fiu acolo.
 6. akebono

  NN-ul nu este deloc predictibil, si eu nu ma dau chiar stil Enduro, am doi copii acasa. Cel putin pe sol care nu este bine legat, gen noroi, pietris, nisip, scapa in lateral foarte usor. Eu le am pe jante de 30mm si in general merg cu 1.3-1.5 bar pe fata. Este cumplita senzatia aceea de alunecare in lateral chiar daca nu inseamna ca vei si cadea. Si cand spun alunecare nu este vorba de deformarea talonului, chiar se duce ... la modul ca trebuie sa "smulg" ghidonul si sa repun roata mai in lateral, unde ar fi trebuit sa stea. Evident nu-mi iese asta mereu :(, vezi ultima mea poza de la tura de azi. In cazul meu este un NN cu de toate (Evo, Snake, mai putin Addix, Pacestar). Sunt mai multumit de Rocket ron-ul de pe spate decat de NN. Pentru Saalbach o sa merg cu DHF si Rocket Ron, o combinatie atipica, dar acolo am nevoie de priza buna pe fata si de un cauciuc usor de pedalat pe pantele alea sinistre.
 7. akebono

  Ei nu este la moda 27.5. Doar a aparut dupa 29 ;). Si un 27.5 cu 2.6" este aproape un 29 cu 2.25".
 8. akebono

  Da, este lenesa pe urcari. Sunt si grele anvelopele, n-ai ce face. Eu tocmai mi-am pus un Minion DHF de 2.6 pe fata. Are 970g, fata de Nobby Nic 790g. Ma astept sa-mi iasa ochii la Saalbach, dar nu mai am incredere in NN cel putin pe fata.
 9. akebono

  Excelenta, felicitari. Tare as fi curios sa stiu cum se simte fata de trance, este aproape identica ca si geometrie si suspensie. In cadrul ala iti intra 2.8", eu am 2.6" pe ea si este spatiu inca mult. Nu stiu cum o sa fie pike-ul, dar in fox intra linistit si un 3.0".
 10. A fost bine azi! Cu toate ca ...
 11. Felicitari pentru prima fotografie, superba!