akebono

Membru
 • Content Count

  1,676
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

akebono last won the day on September 2 2020

akebono had the most liked content!

Community Reputation

1,080 Excellent

1 Follower

About akebono

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/21/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov
 • Biciclete
  Giant Trance, Kuota Kharma Evo, NoName Orbea Avant
 • Arii de interes
  Ciclism, Culturism, Powerlifting.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. akebono

  Seceta anul asta, asa arata si a mea dupa o tura de XC in praful de la Reci ...
 2. Asa incepe :). 100 ... 120 ... 140 ... 160 ;). Si cu dropperul e tot cam la fel ...
 3. Sirnea, Ciocanul, Fundata. Aceeasi zona ca si datile trecute. In poze se vad, pe rand, atat Piatra Craiului cat si Bucegii.
 4. Am renuntat la Fox DPS Performance Evol si am trecut la Manitou Mcleod. Un upgrade de success, cu un shock la jumatate de pret fata de Fox.
 5. Destul de abrupt acolo, presupun ca erai la vale. Da, sunt profesionisti baietii. Am ajutat si eu de mai multe ori accidentati cu bicicleta si fara, chiar si pe forestier si au venit foarte repede si intervenit ca la carte.
 6. Bai omule, bine ca esti bine! Multa sanatate iti doresc!! Pot sa te intreb unde s-a intamplat? Stiu ca urci fara casca, ca si mine din pacate, pe acolo pe unde aparent (acum vazand ce ai patit) credem ca stim totul :(.
 7. akebono

  Solutia din decathlon contine amoniac?
 8. akebono

  Eu nu stiu daca esti interesat de Bafang-ul acela, dar daca esti, vezi ca motorul are pana in 1000w si fara senzor, daca vrei sa schimbi pinionul, motorul nu stie sa decupleze. Fata de un sistem classic de e-bike, care simte cum apesi tu pe pedale si asista corespunzator sau deloc, Bafang-ul iti transforma bicicleta in motocicleta. Practic ai un potentiometru din care reglezi cat sa bage si suplimentar daca vrei mai adaugi tu cuplu din angrenaj sau a bei o bere daca vrei si el urca simplu.
 9. akebono

  Buna sa-ti fie inima, voinice! Si am uitat sa adaug un aspect, omul mentiona ca datorita faptului ca nu-si pusese un anumit senzor la schimbator, daca motorul era cuplat 100%, avand cuplu foarte mare riscul sa rupa lantul era mare. Dar, spunea ca exista si un senzor pentru schimbator (maneta) care temporar decupleaza motorul. Din cate am inteles senzorul este un add-on care simte miscarea cablului.
 10. akebono

  Baga un ochi si aici: http://www.ebikeschool.com/how-to-build-a-diy-electric-bicycle-lithium-battery-from-18650-cells/ In alta ordine de idei, am vazut live un kit de e-bike add-on pe bicicleta normala, chinezesc. Posesorul ducea inca un amic cu el, "la mansa", pentru ca acel kit are si posibilitatea de a fi activ fara sa pedalezi, erau la al doilea Postavaru'. Pedalierul este si el special, pentru ca are un clicket cu care se cupleaza/decupleaza automat. Singurul dezavantaj imediat pe care l-am vazut a fost ca motorul se monteaza in fata bottom bracket-ului, si este expus. Respectivul, mi-a aratat ca poate face burn-out (pe loc) cu frana fata cuplata, ca la orice motocicleta. Daca nu ma insel spunea ca motorul are 1000w, se numeste bafang. PS: Ia uite ce am gasit: http://www.biciclete-electrice.com/BBS-750 Sper ca nu se considera reclama, pentru ca nu imi sta in fire sa fac asa ceva. Pe site-urile chinezesti este si mai ieftin.