akebono

Membru
 • Content Count

  1,622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by akebono

 1. A fost bine azi! Cu toate ca ...
 2. Felicitari pentru prima fotografie, superba!
 3. Un comentariu total lipsit de condescendenta si total neinteligent.
 4. Inca nu m-am recuperat complet dupa LIA, probabil nici cu operatie nu va fi la fel:
 5. akebono

  Tot prin jurul casei:
 6. akebono

  FD-m785 stie 14T, eu l-am avut cu 36-22 si a functionat, nu atat de fin ca si cu 36-24 cum am spus mai sus. Insa merge fara probleme.
 7. akebono

  Spre Crizbav.
 8. akebono

  Era doar o recomandare in ideea ca vrea performanta. 14T este cam maximul specificat pentru schimbatoarele fata 2x10. Eu am avut si 36/24 si 36/22, si ambele au mers, insa mi s-a parut mai dificil saltul de 14T. Si pentru ca acum are la dispozitie casete cu plaja mai mare, 12T s-ar putea sa fie suficient.
 9. akebono

  38/24 este un salt destul de mare. Iti recomand pe fata sa nu depasesti 12 dinti.
 10. akebono

  Daca este sa o luam astfel nu cred ca o transmisie 3x poate limita cu adevarat performantele unui ciclist amator, pentru ca are cel mai larg range posibil: 625% si este ideala pentru deplasarea pe asfalt catre locul de dat si pentru munte. Suprapunerile si intarzierile sunt nesemnificative chiar in cazul unui concurs atunci cand nu concurezi pentru podium ;). Ce incercam sa spun este ca o transmisie mai simpla si lipsa schimbatorului fata se simte foarte placut atat timp cat range-ul nu te limiteaza.
 11. akebono

  Acum stie ca nu ar trebui sa arunce banii aiurea, dar daca vrea sa se bucure de un upgrade, hai sa-l ajutam sa o faca. In bugetul acela aproape poti sa faci conversie la 1x12 dintr-un grup, angrenaj si butucul spate daca tot vrei sa-l schimbi. Evident 1x11 este mai ieftin, cu un SLX 7000.
 12. akebono

  Da, iphone 7, nimic special. Multumesc!
 13. akebono

  Si totusi a fost vreme buna, o tura prin imprejurimile Brasovului:
 14. akebono

  Foaia mare este aproape de sfarsit de cariera. Pinioanele par sa fi fost schimbate, avand in vedere starea foii mari. S-a mers pe plat cu ea. Recomandarea colegilor de a afla ce unde vine bicicleta aceea este importanta.
 15. akebono

  Pinioane uzate Pinioane OK:
 16. Pentru ca Rose este un producator mic si bicicletele de dama se vand in serii mai mici, partial pentru ca poate fi un moft. Asa cum ai spus si tu, diferentele nu sunt foarte mari. Costurile de productie se impart la numarul de biciclete vandute, deci pretul este mai mare.
 17. akebono

  Cel mai mult vei simti schimbarea la manete. Manetele XT sunt un upgrade major chiar si fata de SLX. Restul componentelor nu se simt atat de tare, totusi in cazul tau sunt convins ca si deraiorul va fi un upgrade important.
 18. Va functiona si tubeless garantat. Minunata idee! Ma gandesc ca merge alimentat si pe unde descarca, pentru cei care nu vor sa adapteze valva de umplere. Evident, trebuie un adaptor pentru pompa.
 19. akebono

  Felicitari! Masa la care a ajuns este intr-adevar de invidiat avand in vedere masa cadrului. Cred ca ai mai spus-o insa nu retin, ce roti ai ... Campagnolo ...? Aveai un topic pe undeva, nu mai faci un update?
 20. akebono

  @DAMIAN, din pacate acel articol este facut sa cante in struna. "General Weight Lifting" poate sa insemne orice, mai putin intensitate. Face sens doar pentru the average Joe, care ajunge la sala cu adidasii in punga si incepe sa se uite-nprejur de unde sa inceapa. Evident se compara mere cu pere, pentru ca sa se vanda mai bine perele.
 21. akebono

  Nu cauta de dinti, calul de dar ;).