VDR

Membru nou
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VDR

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. VDR

  Salut, eu folosesc cu succes castile Galaxy Buds de la Samsung. Au functia de audio passthrough (utilizand microfoanele din dotare iti redau "zgomotul" de afara in casti). Muzica o tin la minim ca sa pot auzi ce se intampla in jur. Ma gandesc sa fac upgrade la Galaxy Buds Pro care sunt iesite recent si din reviewuri am inteles ca au adus imbunatatiri la functiile existente.
 2. Sincer înțeleg nevoia de a cumpăra o piesă nouă și de a rezolva problema fără bătăi de cap, însă nu neg că poate fi amuzant pentru cei care ar fi rezolvat lucrurile pe metoda DIY. Merci pentru răspuns și spor la pedalat! 😁
 3. Salut @paulrad, în ce stadiu mai ești cu problema? Eu am alunecat o data cu bicicleta direct pe deraiorul spate și a intrat in crash protection mode, însă am urmat procedura și după ce am îndreptat bracketul a funcționat perfect. Eu pedalez pe străzile din București, uneori sunt dezastruoase, aproape sari de pe bicicletă la anumite gropi sau adancituri (dacă nu le vezi, eu sunt mai căscat.) După ultima tură am pățit ceva similar cu ce ai pățit tu, deraiorul spate nu mai funcționa deloc, adică nu primea nicio comanda de la maneta. Spre surprinderea mea, acesta de fapt funcționează, pentru că am schimbătoarele sincronizate și când cobor sau urc intre placi, deraiaza și spate pentru a păstra un raport optim dpdv al uzurii lanțului. Trebuie să investighez mai departe, deocamdată am repornit sistemul și am reconectat cablurile din Junction box și încă nu i-am dat de cap.