viopatinaj

Membru
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

viopatinaj last won the day on November 30 2012

viopatinaj had the most liked content!

Community Reputation

271 Excellent

About viopatinaj

 • Rank
  Amator
 • Birthday 06/13/1950

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello Dogma F8, Bianchi C2C
 • Ocupaţie
  prof.ed.fizica si sport(patinaj-hochei)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. viopatinaj

  Azi dimineață în Parcul Tineretului, terasa Anemona, locația unor cicliști a luat foc. Informațiile (de la televizor) le-am auzit de la nea Marin, apoi am mers la fața locului în drumul nostru spre Uzunu. Nu am aflat amănunte de la locația respectivă.
 2. viopatinaj

  Dar după ... bodegă?
 3. viopatinaj

  Petrişor, este aproape imposibil să găseşti pe forum programe sau planificări cu antrenamente de ciclism. Nu este un site specific. Aici găseşti păreri diferite de la mulţi profesori.Se cam practică sistemul "scapă cine poate", sau "dacă pot mă duc", una se spune pe forum şi alta este în realitate. Depinde unde ai norocul în ce grup nimereşti. Nu vreau să te sperii , nici să te încurajez. Singura soluţie este să ieşi cu grupul respectiv, poate te integrezi la cei mai performanţi sau la cei mai "liniştiţi".Am observat treaba asta de mulţi ani şi s-au cristalizat deja diferita grupuri de valoare.Îţi doresc mult succes!
 4. viopatinaj

  Stai linistit Cipo, Melcu vrea sa te "inhibe". Mai sunt unii care se impiedica si cad si merg mai linistiti. Vino si vezi la fata locului unde stai, la trena sau la plasa.
 5. viopatinaj

  Fane, stai că nu este singurul. Eu îi propun Anei să vină la ora 11,00 la Progresul pentru a merge cu Geriatria până la Uzunu şi retur (65 km.) unde se "aleargă" liniştit.Oricum este alegerea Anei.
 6. viopatinaj

  Şi Geri merge până la Daia şi retur tot la ora 11,00 Progresul.
 7. viopatinaj

  Mâine câţiva băieţi din Geri venim la 11,00 la Progresul pentru Uzunu -retur.
 8. viopatinaj

  Eu vă propun locaţia din Tineretului, locaţie centrală, pentru întâlnirea de Crăciun.Terasa s-a modernizat între timp, este închisă cu geamuri rabatabile, are aeroterme suspendate pe plafon de mare capacitate şi încălzire suficientă pentru a sta lejer îmbrăcat (chiar într-un tricou), are de asemenea televizoare suspendate, intră cel puţin 50 persoane numai pe terasă fără să punem la socoteală spaţiul din interior, este loc pentru biciclete, are un meniu acceptabil la preţ, iar halba este la reducere cu 2,5 lei pentru cicliştii consacraţi gen "geriatria", plus că ne cunoaştem cu mahărul de vreo 5 ani.(un băiat de nota 10).Se găseşte şi vin fiert, rom, ceaiuri răcoritoare, cafea etc.Cei care au fost la petrecerea de plecare a lui Jaro, cunosc locaţia. Dacă sunt şi alte propuneri le aşteptăm.Trebuie stabilită totuşi ziua când venim pentru rezervare mese.şi numărul aproximativ de persoane.
 9. viopatinaj

  Geri la 10,00 Progresul şi 9,30 Şincai pentru Daia şi retur (aprox.100 km.)
 10. viopatinaj

  Geri pt. mâine Crama Seciu. 10,00 Arc şi 9,30 Tineretului
 11. viopatinaj

  Ok, de acord îmi place dar nu uita că am făcut de multe ori (3-4 ori anul acesta) cu Geri traseul pe Valea Argovei-Mânăstirea sau invers. Însă nouă sudiştilor ne place mai mult Giurgiului, este mai aproape de noi cum celorlalţi le place Tărtăşeşti sau altceva. Important este să mergem omogen adică 33-35 km./h în funcţie de direcţia vântului şi chiar dacă apar evadări după câţiva km. să ne regrupăm. Trebuie să ţineţi cont de aşa ceva căci unii suntem născuţi mai devreme decât alţii şi interesul este ori mergem grupaţi ori separaţi. Şi mai poftiţi la şedinţele din Tineretului, vinerea seara pt. a stabili traseele.Nu v-am mai văzut de anul trecutdin iarnă. Am rămas numai câţiva dintre Geri.
 12. viopatinaj

  N-aş putea răspunde pentru multă lume dar pentru câţiva dintre noi (din Geriatrie) sunt câteva motive şi anume: 1. Preferăm să nu mai mâncăm pe traseu decât la final sau să mâncăm la Mihăileşti după un traseu mai lung de 100km.pentru a se face digestia în timpul pedalării (efort) într-un interval de timp mai scurt până acasă. De asemenea berea de la Mihăileşti este mai scumpă (4 lei) faţă de cea de la buticul din Călugăreni (2,5-3 lei) . 2.La Progresul-Giurgiului formăm un grup destul de numeros dar apoi pe traseu şi în special după Călugăreni se începe concursul pentru doborârea tuturor recordurilor de pe STRAVA şi se ajunge la Mihăileşti în serii, fiecare cum poate.Am păţit-o de câteva ori.Pentru câţiva dintre noi duminica o considerăm tur de relaxare după sâmbete cu trasee lungi şi grele, montane etc.În realitate se aleargă într-un ritm susţinut între 38-45 km/h.poate şi mai mult. Dacă apare Gulliver zici că apare uliul printre găini şi toţi se herghelesc după el. Pentru a face "poză de grup" la plecare şi apoi imediat să nu mai fim împreună chiar că nu merită pusă întrebarea.Cei de la MOL, grupul lui Colnago, George belgianu, Negrilă, Bogdan Ghinea etc. merg toţi grupaţi şi rezonabil pe când la noi rar se întâmplă aşa. Cu cât grupul este mai mare apare şi şansa să existe oameni care la viteze de peste 40 km./h să nu ştie să stea în pluton şi nu de puţine ori s-a căzut cu consecinţe grave: biciclete stricate, cadre de carbon sparte, oameni răniţi. 3. La fel şi după ce servim masa la Mihăileşti, după primii 500m. se începe concursul cu peste 40 km./h până la Rahova în loc să mergem uşor (nu mai mult de 30-32 km./h) pt. că suntem cu burta plină.N-aş vrea să am probleme medicale cu ficatul, pancreasul şi stomacul din această cauză. Acestea sunt lucruri mai importante pentru câţiva dintre noi. N-aş putea interzice cuiva să facă altceva decât ceeace vrea să facă, adică să aleagă să meargă aşa cum doreşte. 4. Nu am exclus MIhăileştiul din traseele noastre după cum am spus la pct.1.Dacă facem trasee mai lungi cu întoarcere pe la Mihăileşti, ne vom opri şi la cârciumă. Cam astea sunt motivele transparente. Mulţumesc pentru înţelegere Mihai.
 13. viopatinaj

  Daca convenim cu baietii, facem Daia si retur. Vorbim maine la 10,00 la Progresul. Turul asta il facem altadata.
 14. viopatinaj

  Da , se anulează din cauza ploii. Mâine clasica Călugăreni la 10,00 la Progresul-
 15. viopatinaj

  Mâine Geri mai face un traseu Progresul-Daia_Hotarele-Berceni. La 10,00 PROGRESUL- 9,30 Şincai