crom37

Membru
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About crom37

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/15/1987

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. crom37

  salut, unde ai gasit pasta asta de slefuit "polierecreme"? au iesit bine clestii.
 2. Foarte important este sa va uitati in fata si sa apreciati situatia, de exemplu e rosu si e coloana de masini, incetinesti suficient cat sa poti sa opresti daca deschide cineva usa, si la semafor se intampla destul de des, la fel si cu depasiri sau devansari, daca ai privirea inainte si incerci sa fii prevazator ar trebui sa fie ok. :D
 3. crom37

  pana la urma ai luat alt cadru?
 4. Pai de ce? Din cauza marimii? ca altfel nu inteleg de ce, cadrul ala pare foarte ok facut, ai rotile remerex care sunt foarte foarte rezistente, perfecte pentru ssp si din ce ai descris celelalte componente par a fi decente. Otelul e mult mai bun si mai rezistent pentru biciclete facute sa mergi mult pe ele mai ales pe drumurile noastre.
 5. si uita-te cum sunt sudate tevile intre ele, cadrele de aluminiu din acea vreme aveau tevile putin mai groase si sudate cu niste mufe groase diferite de cele de otel, sunt destul de distinctive. Exista una de vanzare aici pe forum. http://www.ciclism.ro/forums/index.php/classifieds/item/2000-cursiera-vintage-full-dura-ace/
 6. crom37

  hah ce simplu suna, dar spunele alora care merg cu masina in fiecare zi asta sa vezi reactie acolo...
 7. acel cadru mai mult ca sigur nu este de aluminiu la cum arata tevile.
 8. crom37

  hmm e mare cadrul, e peste 60 nu? 62 :)
 9. ar mai fi diferenta la marimea rotilor, dintre mtb si ssp, de 28 :P
 10. crom37

  a iesit bine sa mergi pe ea cat mai mult :)
 11. bine dar macar ati aflat cine se ocupa cu implementarea acestor piste? macar asa in mare, daca doar cei de la primarie sau colaboreaza cu altii... ar fi interesant sa aflam.
 12. crom37

  a si cadrul pare revopsit, dar revopsit bine tu l-ai vopsit sau l-ai luat asa?
 13. Si ce o sa se intample daca le aduc?
 14. crom37

  Logoul de pe furca seamana cu cel de la Somec dar nu este chiar identic, stiu ca am mai vazut undeva ceva asemanator. Daca mai are ceva scris pe seatstays, la prinderea din spate a cadrului, fa o poza si la tot ce ar mai fi scris pe el. Si sub butucul pedalier ar mai trebui sa fie ceva.
 15. crom37

  Wow aia e editia aniversara campagnolo, din ce am inteles celalalt brat nu este la fel? oricum superba pe pipa vad ca scrie Scapin, marca foarte buna de altfel.