vis-a-vis

Members
 • Content count

  1,970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

vis-a-vis last won the day on March 23

vis-a-vis had the most liked content!

Community Reputation

1,171 Excellent

About vis-a-vis

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/04/1973

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Nicolai FR e-bike
 • Localitate
  București
 • Ocupaţie
  gigolo

Recent Profile Visitors

5,569 profile views
 1. Dacă te uiți bine la videoclip, zice să vii lansat și asta o faci de câteva ori în viteza corectă schimbând la timp... altfel mori ca magaru-n pantă La urcarea de pe lângă scări fără tehnică ești mort oricum. Are schimbări de direcție, niște mici rampe și rădăcini care îți aruncă fața și spre final dacă nu bagi vârful șeii în fund și nu pui pieptul pe ghidon, te ridici de față imediat. Păi uite, asta înseamnă să vii ca berbecul Vii tare pe urcarea podului, te bucuri că ai deja viteză sus și îi mai dai, iar când cobori degeaba mai pui frână, că ai ajuns cu roata față la baza podului și ai proptit-o în pavelele alea... și uite cum te-ai înfipt ca râma-n piatră!
 2. E smecheria aia sa stii sa schimbi vitezele din mers. In rest doar doua urcari ce sunt mai grele, iar la poduri daca nu vii ca berbecul, e destul de simplu...
 3. E trackul pe bikemap... ce mare problema?
 4. Pe unde am urcat... Valea Badenilor
 5. Eu i-am scos un picior din cele 4 și acum îl pot lipi de perete. Rămâne destul loc în jurul lui acum.
 6. Nu lua dacă te dau banii afară din casă [emoji14]
 7. Da, iei barele, picioarele universale si kit-ul de adaptare specific fiecarei masini in parte. Cand schimbi masina, iti iei kit-ul specific acelei masini. (la logan e 130 de lei parca)
 8. In fapt e un python inversat... Pare destul de distractiv:
 9. Incearca sa porti un brau de protectie (chiar si cand dormi). E vremea cea mai perversa acum, transpiri pt ca e cald, dar totusi rece si te trage curentul fara sa-ti dai seama. (stiu, e accesoriu pt pensionari, dar face minuni)
 10. Poate sunt eu nebun, dar nu văd nicio plăcere să te dai prin pietrele alea... Bașca mai bați și atât drum, plus o poală de bani cheltuiți. Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind Tapatalk
 11. Dacă vrei să înveți cum e cu mecanica de biciclete, ar trebui să pleci de la un cadru și să îți faci bicicleta mult visată. Eu dacă aș avea bugetul ăsta aș începe lucrul la un enduro cât mai ușor. Bine, nu sunt mulți care să aibă răbdare cel puțin un an până e gata o bicicletă, dar satisfacția e pe măsură. Nimic nu e mai mișto la vale decât o suspensie amplă care înghite aproape tot Dacă merge bine și la deal (pentru asta există Double Barrel), cu atât mai bine.
 12. Cică e rezolvată treaba...
 13. La casa memoriala Liviu Dragnea?