myxtreme2012

Membru
 • Content Count

  3,779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

myxtreme2012 last won the day on August 2 2017

myxtreme2012 had the most liked content!

Community Reputation

2,379 Excellent

1 Follower

About myxtreme2012

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 03/15/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Bucur/esti
 • Biciclete
  Lynskey Pro 26

Recent Profile Visitors

11,431 profile views
 1. Care doreste maine o miscarica spre Gruiu, la ora 10, Arc! Pana acum suntem doi (Axe si moi)
 2. myxtreme2012

  Cica ursul mergea el agale prin padure si deodata vede pe melc alergand….. sa rupa pamantul, nu alta. – Ce faci melcule? Unde fugi asa? – Ce sa fac, raspunde melcul, vine D.N.A.-ul sa ma aresteze. – Pai de ce? – Pai : … eu – casa, tata- casa, mama- casa, sor’ mea casa…. De asta. Sta ursul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge ……. Se intalneste cu costarcul. Cocostarcul il intreaba: – Ce faci ursule? De ce fugi asa? – Ce sa fac, raspunde ursul, fug, ca s-ar putea sa ma cerceteze D.N.A.-ul. – Pai de ce? – Pai: eu- blana, tata- blana, mama- blana, sor’ mea – blana……. De asta. Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge, si fuge… Se intalneste cu maimuta. Maimuta il intreaba: -Ce faci cocostarcule? Unde fugi asa? – Ce sa fac, raspunde cocostarcul, fug, ca s-ar putea sa vina D.N.A.-ul sa ma cerceteze. – Pai de ce? – Pai: eu- pe picior mare, tata- pe picior mare, mama -pe picior mare, sor-mea -pe picior mare…….. O rupe si maimuta la fuga. Si fuge, si fuge si fuge…….. se opreste deodata brusc si exclama: DA EU DE CE DRACU’ SA FUG? EU – CU CURUL GOL, TATA CU CURUL GOL, MAMA CU CURUL GOL, SOR’ MEA CU CURUL GOL!
 3. myxtreme2012

  In padure se deschide un nou magazin. Toata lumea sta la coada; in afara de iepuras, care da sa ajunga in fata. Cand il vede, vulpea il ia de urechi si il arunca la coada: - La rand cu tine, derbedeule! A doua zi, toata lumea sta la coada; in afara de iepuras, care da sa ajunga in fata. Cand il vede, ursul se enerveaza, il ia de urechi si-i spune: - Daca te mai prind ca te bagi in fata, iti rup coada! Atunci, iepurasul se ridica de pe jos, scuturandu-si blanita si spune imbufnat: - Daca e asa, atunci nici azi nu va deschid magazinul!...
 4. myxtreme2012

  La un moment dat Lucifer (îngerul căzut, prințul întunericului) a venit în vizită în România. Obosit fiind, a poposit într-o șatră de țigani și a dormit acolo. Când s-a trezit, portofel pula, telefon pula, țiganii nu mai erau și pe el îl chema doar Luci.
 5. myxtreme2012

  Si moi ar vrea ceva...
 6. myxtreme2012

  Celebrii tenori Placido Domingo si Luciano Pavarotti stateau la o sueta la un pahar de vin bun... Dupa mai multe pahare, Domingo o ia pe ulei si incepe sa se laude cu performantele sale concertistice. - Auzi bai paisane, fii atent aici ! Eram la Madrid in Piata Spaniei, in fata a 300.000 de spectatori... si am cantat atat de frumos si de divin ca a lacrimat icoana fecioarei Maria in catedrala. bai, iti dai seama... ! La care, Pavarotti, usor agasat spune: - bai campesino... ce spui tu e fix pix ! Fii atent aici ! Eram la Vatican in piata... erau 500.000 de oameni, o liniste de auzeai un bat de chibrit cazand Si am cantat atat de frumos si de divin incat a coborat Isus de pe cruce, a venit la mine si mi-a spus: EHHH... ASA DA ! ASTA DA CANTARE ! NU CA BOCCIUL ALA CARE A FACUT-O PE MAMA SA PLANGA LA MADRID !!!
 7. myxtreme2012

  Mm, nu stiu ce sa zic... bike-components cu 9,95 sau chainreaction cu 6,99 (no bulky) este mult mai ok fata de bike-discount
 8. Hello,

  Spune-mi te rog cum pun o poza la About Me! Dau click pe „No photo found” ma arunca pe Photobucket, dau copied link si... nu se intampla nimic. Unde gresesc ? :)

  Mercic

 9. myxtreme2012

  O adevarata surpriza pentru mine!
 10. myxtreme2012

  Jegosii au crescut pretul shipping-ului de la 7,95 (or some) la 13,95 ??? WTF!
 11. Maine se anunta o vreme buna de pedalat si ne-am gandit sa bagam un Ruse. Pentru cine mai doreste ne vedem la Sincai, ora 8! Rog nu intarziati. La 8:30 vreau sa ajungem la Progresu unde ne va astepta igabi si cine or mai fii!
 12. ... iar maine, je, montal, igabi si SorinKiss vom baga o tura spre Comana prin MIhai Bravu, cu oprire ptr haleala si „lichide” la crasma vanatorilor. Punctul de intalnire: Progresul, ora 10:30! Care mai doreste ... you`re welcome!
 13. myxtreme2012

  M-as baga si eu la comanda cu 10 bucati: http://www.bike-discount.de/en/buy/lezyne-co2-cartridge-25g-silver-253571
 14. Inca il am, pe „dezactivat”, pana cand voi simtii nevoia sa reintru :D