danLupsa

Membru
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About danLupsa

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 09/24/1965

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara
 1. danLupsa

  Da, @Campeanu.Si eu am intrat pe acel segment de coborare. Dar,a fost marcat bine,numai ca pe viteza,trebuia putina atentie,si evident,sa vezi urmatoarele benzi de marcare... :)
 2. danLupsa

  Mda,ma bucur ca mergi,dar perioada,pentru mine,este foarte "lunga. Multumesc @@straff pentru raspuns. Ca data de plecare e bine,dar ca sosire....
 3. danLupsa

  Anul acesta.....este cineva care merge,totusi,la acest concurs? eu as cauta pe cineva,cu care sa pot merge.Pers+bici.
 4. danLupsa

  Din ce am aflat, de la un telefon, traseele raman tot cele de anul trecut. Deci, varianta de care amintea Horatiu C, nu a fost luata in seama. Noroi, parca a fost ceva anul trecut, dar anul acesta tot ce se poate ca la altitudine sa fie si ceva zapada. Vremea probabila ar cam fi: VALEA DRAGANULUI
 5. danLupsa

  ?! Vesti,ceva? Situl nu este updatat,sau...sau nu stiu eu unde sa ma uit? Gooagle asta,nu mai e prieten cu mine :P
 6. Buna, Sa inteleg,ca inscrierile online,sunt inchise.Am incercat astazi,dar nu am optiunea de selectie pentru "concurs",si selectie pentru "traseu". O zi mai buna.
 7. Asta e ceva de genul: "...de dat la vale" Da?
 8. danLupsa

  Da.... Vazand acest clip,pot spune,ca se stie si castigatorul la Elite. Aveti trei incercari sa ghiciti... :p
 9. danLupsa

  Da,asa este cum spui.Strava,caci pe acest server/aplicatie rulez eu,calculeaza tot aiurea aceasta diferenta de nivel.Nu stiu cum,dar asa face. Am inteles ca daca descarci de pe un Garmin,adica faci upload direct pe strava,atunci dispare aceasta neregula cu acest calcul de altitudine,eronata. Daca este vreun cunoscator in ale GPS-ului,si poate da explicatii....ii multumesc.
 10. danLupsa

  AAlllooo,ati fost prin AT. si nu zice-ti cateva cuvinte despre aceasta editie... :p Daniel..... Oac........ Doina..... RoBike... . . . . ???
 11. danLupsa

  Sigur,nu ai gresit topicul? Maraton MTB Baia Mare.50 km. , Loc 1 la cat de varsta. Zone frumoase,organizare excelenta,se vede ca a fost,si este facut de pasionati de MTB,nu ca la ultimele doua maratoane,la care am fost Moneasa si Tarcu. Traseul de 50,a fost in 97 % ciclabil,cu urcari frumoase,poteci placute,si coborari placute.M-am simtit deosebit de bine,in acele locuri. Multumesc organizatorilor pentru traseul de concurs (50 km),multumesc tuturor voluntarilor,si ei in numar mare,dar putin comunicativi,sau cel putin nu in limba RO.Multi fotografi,si se pare ca printre ei se aflau si cateva "ateliere" foto instalate in diverse locuri mai interesante. A,....a fost gulas bun,au fost si ceva formatii live care au intretinut atmosfera pe timpul duratei concursului,dar,specific concursurilor de MTB,nimeni la final,care sa iti "rasplateasca" efortul,dar,sunt obisnuit cu asta.... Nota 10,la organizare,nota 9 la PA-uri......si nimic de obiectat. Felicitari tuturor participantilor.... Cum am mers eu: http://app.strava.com/activities/65076553 Paginal oficiala al evenimentului: http://www.mtbmaratonbaiamare.ro/
 12. danLupsa

  Ioan Florian Fogoros Am ajuns la Giurgiu aseara la ora 23:55 după 310km. Ultimi aproximativ 25 km i-am făcut pe offroad in intuneric la lumina farurilor cu bateriile aprope descărcate, pe un drum plin de băltoace.
 13. Trimite un mesaj la haarp. El cauta partener pentru 3m. " Postat 18 May 2013 - 18:54:25 Caut partener pentru a participa la cursa pe echipe.
 14. Multumim Dragos Costea & CicloMed pentru imagini.!
 15. Voi fi si eu prezent la aceasta editie M3. Din discutiile avute cu Lucian,am inteles,ca nu se doreste sa se faca publica ruta/rutele acestui concurs,si asta datorita tranziturilor prin pasuni/proprietati private,unde,cum spunea si un antelocutor inaintea mea,unde exista accept de tranzit DOAR in ziua/zilele competitiei. Astept si eu cu nerabdare sa vad zonele acelea,si sa ma intalnesc cu multa lume buna.Adica un alt fel de socializare,cu mai multi oameni,ce nu tin neaparat sa mearga la clasicele maratoane/concursuri MTB. De asemeni,sper sa fie vreme buna,si sa urez,inca de pe acuma,mult succes echipelor participante la M3,cat si celor ce vor participa la M1. Multumim Clinciu ca existi,si aduci "pe lume",astfel de concursuri!! Team: GoldEN BOYS