Mircea PF

Membru
 • Content Count

  1,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Mircea PF last won the day on January 10

Mircea PF had the most liked content!

Community Reputation

2,410 Excellent

1 Follower

About Mircea PF

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj
 • Biciclete
  Focus Thunder, Cannondale Moto, Cube Stereo Hybrid
 • Ocupaţie
  arhitect si biciclist sau invers

Recent Profile Visitors

8,677 profile views
 1. Căutând zăpada prin munţii Gilăului:
 2. Mircea PF

  Nu contează câţi km aţi făcut, vorba lui Ashleigh Brilliant: "Să trăieşti pe Pământ poate fi scump, dar include o călătorie gratuită în jurul soarelui în fiecare an". Important este să te bucuri de fiecare km. pedalat. Io m-am bucurat de 4325 de ori.
 3. Hop şi io, prin ceaţă şi pe frunze ude:
 4. Mircea PF

  Plimbaţi-vă prin poiana Pater până mai puteţi să vă bucuraţi de natură că se pun bazele viitorului cartier sau poate a şoselei-ocolitoare sud!
 5. Mircea PF

  Completare la tura descrisă anterior: în afară de peisajele faine cu dealuri şi munţi, pe drum puteţi vedea : în Gheorghieni biserica romano-catolică (1570) în Aiton mai mulţi tumuli vizibili chiar de pe şosea prin Ceanu Mic trecea drumul roman dar nu este nici un indicator pe unde ar fi acesta în Tureni este o frumoasă biserică reformată, una dintre cele mai vechi din zona Turda în Ciurila este o bisericuţă de lemn între Ciurila şi Sălicea este Domeniul Regilor unde, când o fi iarăşi voie, vă puteţi destinde spre sfârşitul turei la centrul spa
 6. Mircea PF

  Tură numai bună de făcut când nu e cald la Cheile Turului (sau Tureni): traseu: Cluj-colonia Borhanci-Gheorghieni-Aiton-Ceanu Mic-Tureni-Copaceni-Cheile Turului-Copaceni-Petreştii de Jos-Crăieşti-Ciurila-Sălicea-Cluj 86 km (inclusiv prin oraş) parcurşi de mine în 6 h şi 1/2 (cu asistenţă electrică pe urcări) altitudine maximă 771m, diferenţă de nivel 1164m traseu pe asfalt, mai puţin cel din chei care este un macadam ok, deci tura se poate face şi cu cursiere cca 600m sunt de parcurs pe DN1 pe care eu i-am făcut (în ciuda reglementărilor) pe trotuar traficul fiind infernal până acuma am admirat cheile Turului doar de sus de pe creastă dar merită să coborâţi în chei imagini de pe traseu, aici: https://photos.google.com/share/AF1QipOgtmpc9O0wG-Eyf56ae4eeEy9wmXREGDHhtS1mE4ufTDK5omVK6cJv919oT4cX3w?key=N1NxUGh2d3lPcDltTzM1VGJIVGlYbkJwQ29oWjJB traseul, aici: https://www.wikiloc.com/cycling-trails/cheile-turului-61807040
 7. Fiecare cu pelerinajul lui: Cred că devin obositor, ar fi cazul să mă mai abţin.
 8. Mă scuzaţi, io fac ture pe afară:
 9. Mircea PF

  Nu mă informez de pe EVZ, am primit şi io ştirea de la "lume adunate şi la lume înapoi date". Şă cârcotesc mai departe: dacă-mi scot limitatorul de viteză şi merg cu mai mult de 25 km/h atunci nu trebuie RAR şi taxă că nu mai e " vehicul rutier lent" ?
 10. Mircea PF

  https://evz.ro/iohannis-a-promulgat-legea-romanii-vor-face-coada-dupa-anunt.html Adică pentru biciclete electrice, non electrice şi triciclete, că şi alea merg până în 25 km/h, trebuie RAR şi, evident, o nouă taxă de plătit? E bine dacă se "încurajează" astfel renunţarea la autoturismele poluante.
 11. Mircea PF

  Aceeaşi dificultate în a da jos un cauciuc Schwalbe şi a monta ulterior un cauciuc Continental Trail King EBike ready de 29x2,2 ( inclusiv cu ruperea a 2 leviere) am întâmpinat şi eu şi nu erau pe sârmă ci pliabile (janta fiind Alex Rims EX23). Om fi noi mai neîndemânatici dar la roţile de 26 nu am avut niciodată astfel de probleme cu gumele indiferent dacă erau pe sârmă sau pliabile.
 12. prin Făgetul Clujului la o azvârlitură de bicicletă de oraş