Mircea PF

Membru
 • Content Count

  919
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Mircea PF last won the day on November 18

Mircea PF had the most liked content!

Community Reputation

1,761 Excellent

About Mircea PF

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj
 • Biciclete
  Focus Thunder Cannondale Moto
 • Ocupaţie
  arhitect si biciclist sau invers

Recent Profile Visitors

7,525 profile views
 1. Cătunul Prigoneşti, Creasta Plopilor, munţii Gilăului. Valea Feneşului, munţii Gilăului:
 2. Revenire: sâmbătă pe la Pape, munţii Gilăului, Cluj: No, acuma se văd?
 3. Iertată-mi fie ignoranța dar , după ce dau jos pozele de pe Goog, cum le pun direct ca atașament că în nătângeala mea nu reușesc?

 4. Mulțumesc Traveller pentru apreciere și metodă.
 5. Îmi pare rău că nu se văd și am poluat topicul degeaba. Nu, de pe Google. Păcat. Mă obișnuisem cu Goog-ul și deocamdată n-am nici un chef să tot caut site-uri cărora le merg galeriile. Oricum mai bine lăsați pozele și ieșiți pe afară ca să vedeți live ce mai e frumos prin lume.
 6. Îmi pare rău, am mai păţit asta, unii le văd alţii nu. Nu ştiu cum să fac pentru ca să le poată vedea toţi. Cu copy/paste la mine nu mai merg pozele ci doar cu inserarea adresei şi aşa văd că dispar.
 7. Ieri pe la Pape, munţii Gilăului, Cluj; în oraş ceaţă şi frig, sus la munte soare şi cald.
 8. Cetatea Liteni, pe valea Ierii la 30 km de Cluj:
 9. Mircea PF

  Păi au ars, de aia. Dacă nu vă place praful evitaţi deocamdată drumul dintre Săvădisla şi Liteni fiindcă au decapat asfaltul, au pus pietriş şi cum circulă destul de multe autovehicule e praf cu kilogramele!
 10. Mircea PF

  Insist, profitaţi de vremea încă bună şi bucuraţi-vă de împrejurimile Clujului! iată un posibil traseu: Cluj-Gilău-Someşu Rece-Gura Râştii-Muntele Rece-Păltinei-valea Bârlogului-Uzina-Gura Râştii-Someşu Rece-Gilău-Luna de Sus (ca să mai evit DN)-Cluj pentru cei cu maşini recomand pornirea pe biciclete de la Gura Râştii sau de la barajul Gilău cca 70 km în cca 7 ore, cu opriri cu tot (inclusiv prin oraş) altitudine maximă 971 m, urcare pe verticală 852 m am împins de 2 ori pe distanţe scurte dar io-s mai tomnatic după ultimul gard lung de pe stânga din Muntele Rece io am luat-o pe primul drum la dreapta ce urcă muntele izvor pe dreapta, după pensiunea Păstrăvul din Muntele Rece pe valea Bârlogului se coboară năpraznic, drumul fiind relativ bun (atenţie totuşi la micile şleauri cu pietre care vă pot dezechilibra) imagini cât o mie de cuvinte, AICI: https://photos.google.com/share/AF1QipNwBTv0nKiHLhBPCyrQQm9d1-vTFH5CA3hHij3JT7FWsUQ0uBTDXEHqKER3X04hsw?key=MnFUdDQteWNNLTQya2dNYVVWZnNMaERReDBwb1B3
 11. Zona Păltinei din munţii Gilăului:
 12. Mircea PF

  Nu ştiţi ce pierdeţi dacă nu faceţi o ieşire în jurul Clujului. De pildă până la lacul Miceşti pe traseul: capătul Mănăşturului-prin pădure pe dunga roşie-pădurea Podereu-Casele Miceşti-parcul de aventură-pădurea Dunga Făgeţel-coborâre în Miceşti de pe dealul Turdii-Miceşti-lacul Miceşti-dealul Bălţii-parcul de animale-drumul Sălicii-drumul Făgetului cca 40 km până la intersecţia cu str. Ionesco ciclabil în întregime Alte câteva imagini ca să vă conving aici: https://photos.google.com/share/AF1QipMq6P8CDtX60xgqIt85yr57S5sEG24BhXISbbS2p9PoLRFEfkHo-Br42a0WWgt3VQ?key=WjgxcFdRZ1MzbTdxNmVmQlVNNHU1SWx2Y2ZlOTlB
 13. Mircea PF

  Nici o problemă, vorba lui Kipling: „Întotdeauna prefer să cred tot ce e mai bine despre toată lumea. Mă scutește de multe neplăceri.” ps: nu mă mai domniţi atâta că nu e cazul.
 14. Mircea PF

  https://www.freerider.ro/sanatate/dureri-cauzate-de-bicicleta-simptome-si-rezolvari-140904.html