Mircea PF

Membru
 • Content Count

  941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by Mircea PF

 1. Lacul Tarniţa ne face cu ochiul (Pape, munţii Gilăului, 30 km de Cluj).
 2. La plajă pe valea Râşca Mare în timp ce în Cluj ploua de rupea.
 3. Mircea PF

  Nu numai că se taie copaci în pădurea Hoia dar mai nou se lărgeşte şi nivelează forestierul care duce spre Poiana Rotundă (aia cu OZN). Probabil că s-au plâns extratereştrii că nu încap cu farfuriile zburătoare pe cărare. https://photos.app.goo.gl/PtfKciu9ACy3NbyN8
 4. Mircea PF

  Vine primăvara, ieşiţi din bârloguri! De pildă la o azvârlitură de pedală de Cluj, până la mănăstirea Sfântul Vasile cel Mare din Someşul Cald: traseu: capătul str.Donath-ocolitoarea sud-barajul Floreşti-Floreşti-Gilău-Someşul Rece-Someşul Cald-mănăstirea Sf. Vasile-retur pe traseul de dus, cu derivaţie prin Luna de Sus pentru a evita un pic DN1 cca 55 km (inclusiv prin oraş) urcare accentuată din Someşul Cald la mănăstire- eu am împins bicicleta până sus panoramă splendidă de sus de la mănăstire Dacă doriţi să vedeţi alte imagini de pe traseu mulţumiţi-vă doar cu asta fiindcă oricât am încercat nu am reuşit să inserez link-ul cu albumul. https://photos.app.goo.gl/PtfKciu9ACy3NbyN8
 5. Mircea PF

  Tot ce-i posibil şi probabil a fost deranjat din tăierea copacilor de turişti şi biciclişti.
 6. Ninsoare proaspătă, minus 6 grade, cer senin, drumul spre vârful Peana, lângă Cluj:
 7. Mircea PF

  Surpriză la intrarea în pădure spre trovanţi, pe traseele dungă roşie şi dungă albastră dinspre strada Nicolae Mărgineanu (colonia Făget):
 8. Toate traseele prin pădure sunt faine. Sunt multe trasee de parcurs prin pădurile din imediata apropiere a Clujului. Dacă-mi spui ce zone te interesează îți pot da cîteva idei în privat sau pe ”ture pentru clujeni”, acest topic are alt scop.
 9. Camuflat bine, la vânătoare de alieni în pădurea Hoia de lângă Cluj.
 10. Patinaj pe valea Bârlogului din munţii Gilăului:
 11. Popas pe dealul Oanei în munții Gilăului:
 12. Mircea PF

  Plimbare cu bicicleta în Finlanda (foto Mircea Purdea jr):
 13. Scuze, am uitat că nu mai merge de pe Goog doar cu link direct.
 14. Mircea PF

  Şi ce dacă ninge? Cam aşa e prin Hoia: https://photos.google.com/share/AF1QipNkqwUbL3Fo4eMGM9Z5soXcIjUO8ISVORuclyhxt_N3gNIKtTKNUwjRKDwKpk9PrA?key=SzdBWXZHQlZiQ3pfcVJFTlNSOFR1Uno1NlNvYVZB
 15. Bag samă că am acaparat acest topic. Râtu Penii, lângă Cluj:
 16. La intrarea în Cluj dinspre Sălicea cu transpiraţia îngheţată pe sub haină.
 17. Intrând în satul Gheorghieni din sud-estul Clujului: Ieşind din satul Gheorghieni: Sufla un vânt de-ţi îngheţau oasele:
 18. Mircea PF

  https://www.freerider.ro/noutati/generale/cfr-calatori-sisteaza-transportul-bicicletelor-in-trenuri-141783.html
 19. Mircea PF

  "CFR Călători anunță că începând cu luna noiembrie 2018, va sista transportul bicicletelor în trenuri. Trenurile în care mai este permis transportul bicicletelor normale (nepliabile) sunt IR-1623 și IR-1646 pe ruta București – Brașov și retur și IR-1665 și IR-1660 pe ruta București – Iași și retur, care au în alcătuire vagoane seria 8496. Pentru aceste trenuri se emit bilete speciale pentru bicicletă. Pentru restul trenurilor CFR Călători din România este permis transportul doar al bicicletelor pliabile." Eu nefiind bucureștean, ca să-mi duc bicicleta până la munte (că n-am mașină) trebuie s-o demontez, să merg cu CFR-ul până la București și de acolo la Brașov și invers? Am să sesizez CNCD-ul fiindcă asta e discriminare, că tot e la modă discriminarea !
 20. Cătunul Prigoneşti, Creasta Plopilor, munţii Gilăului. Valea Feneşului, munţii Gilăului:
 21. Revenire: sâmbătă pe la Pape, munţii Gilăului, Cluj: No, acuma se văd?
 22. Iertată-mi fie ignoranța dar , după ce dau jos pozele de pe Goog, cum le pun direct ca atașament că în nătângeala mea nu reușesc?