Tagun

Membru
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Tagun

 • Rank
  Membru
 • Birthday January 13

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  mtb, race, all
 • Biciclete
  mtb 26'
 • Localitate
  Iasi
 • Ocupaţie
  grafician
 • Firma
  Bikes2Go

Metode de contact

 • Yahoo
  tagunmail
 1. Numai pentru vegetarieni.
 2. Sigur, pot vedea lucrurile si din perspectiva ta. Dar daca am generaliza afirmatia ta pentru toate competitiile, din tara noastra sa zicem, care ar propune aceasta 'redirectionare', atunci am avea numai competitii caritabile, pentru ca majoritatea asta ar vota! Si nu cred ca ar fi bine pentru ciclism in general, ca sa nu zic pentru performanta. Pana la urma este decizia organizatorului daca face un eveniment cu sau fara premii, insa votul mi se pare un non-sens. Nu voi vota, dar voi participa oricum, daca ma mai primeste Vali. :D
 3. Eu as fi vrut sa publici articolul pe 1.01, deci ai intarziat vreo 3 luni. Oricum, va trebui sa-i explici matusei cum de a ramas fara doua role la aparatul de masat picioarele.
 4. Beneficiarii fondului de premiere ar fi cei de pe podium si corect ar fi ca doar ei sa voteze. Si s-ar putea ca tocmai acestia sa nu doreasca sa doneze. Dar ce procent din totalul de concurenti se bate pentru un loc pe podium? De aceea mi se pare o mica manipulare si nu cred in caracterul caritabil insuflat competitiei. Beneficiar ar fi si magazinul de unde s-ar procura bicicletele. Competitiile sportive si evenimentele caritabile ar trebui sa fie doua lucruri diferite. Aceasta este o parere personala si nu are legatura cu echipa din care fac parte. Pana la urma, fiecare e liber sa-si organizeze competitia cum doreste.
 5. Da, si se creeaza un camp magnetic care pune angrenajul in miscare fara sa mai dai la pedale... Serios, am gasit numai anunturi de vanzare (http://www.preturirezonabile.ro/genuchiera-magnetica), nici un articol informativ. L.E.: am gasit pana la urma un articol... "Magnetic fields in bracelets are said to promote healing, easing inflammation and relieving pain. THE EVIDENCE: There is no research to back up any claims. Scientists at Oxford University who looked at five trials of the devices were not impressed: 'Not a single trial showed any benefit of pulsed electromagnetic field therapy over placebo for pain.' It is thought any benefit might be the placebo effect. ARTHRITIS RESEARCH CAMPAIGN SAYS: 'Magnets are harmless, and even if it only works because of the placebo effect, it might be worth a try.' BEST FOR: Those with pain who want to try something alternative." http://www.dailymail.co.uk/health/article-1147199/How-cure-knee-pain-From-acupuncture-magnets-experts-reveal-really-works.html
 6. Stie cineva ce efecte au genunchierele cu magneti?
 7. Multumesc frumos pentru informatii. Sper sa ne vedem pe la Dragomirna si anul acesta.
 8. As vrea sa stiu daca exista restrictii la vopsea (sau lac) pentru un cadru de carbon, daca nu apar probleme daca se vopseste cu cele pe baza de solvent.
 9. Am citit pe aici, ca pentru vopsirea unui cadru de carbon este recomandata vopseaua acrilica si nu cea auto; as vrea sa stiu de ce. Multumesc.
 10. Salut! Caut un mtbiker din Gura Humorului sau Campulung dispus la o tura pentru maine, 11 septembrie 2012. Curajosi?
 11. Are cineva mai multe informatii despre Concurs Bicaz?
 12. Plecarea va fi pe la 11 din Campulung Moldovenesc. Andbozo e pe cursiera, eu pe mtb. Daca mai vine cineva pe mtb, putem incerca o coborare spre Slatioara prin codrul secular.