xemax

Membru
 • Content count

  3,447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

xemax last won the day on August 4 2015

xemax had the most liked content!

Community Reputation

4,056 Excellent

About xemax

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 04/20/1979

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  CUBE Analog
 • Localitate
  Augsburg, Bayern

Metode de contact

 • Website URL
  http://pinguinii.ro
 • Yahoo
  xemax79

Recent Profile Visitors

9,922 profile views
 1. Secuiul se ceartă cu nevastă-sa și, trântind ușa, pleacă de-acasă. Se întoarce după 20 de ani.Nevasta: No, unde-ai fost?Secuiul: Afară.
 2. Cum ar zice tizu Emiluț: Ja pwoolaaaa!
 3. Văz că s-o modernizat bancu ăsta, acu vreo' tri ani era cam așa: ”Doi ardeleni stăteau de vorbă: – Bă, io nu mai pot! De când cu emisiunile estea cu gătit, muierea me o luat-o razna de tăt ! Ieri o făcut ciorbă de fasole cu smochine. Smochine, bă, SMOCHINE!!! – Nie îmi spui, a me o pus piersici în tocana de picioci, mno să-i deie un fleivăr modern… – Mni-i și frică să viu acasă, că cine știe ce blăstămăție pune iară pă masă. O trebuit să mânc mămăligă cu rodii… Cu rodii, bă, CU RODII, paștele mamii ei de mâncare! – Io mânc pe ascuns, că mni-i milă s-o jignesc… O făcut sarmale umplute cu creveți. Am așteptat să margă la durnit, ca să mânc un colbas cinstit… – A mea i-o pus pruncului la școală, pită cu untură și cu rucola… – Asta nu-i nimic: am ținut pomană după mă-sa și o făcut colivă cu mascarpone și sirop de arțar… flambată! – Bă. – Da, bă. – Atâta am vorbit de mâncare, că amu mni s-o făcut sete! – Ie, și nie… – No, hai să merem la crâșmă, să pușcăm niște shot-uri de Jägermeister!”
 4. Fără nicio aluzie la adresa moderatorilor, adminilor...
 5. Zi numa' mie că nu mai spun la nimeni!... Unde?!? :-O
 6. Cum le chiama vrei sa spui! Sorry @@DAMIAN! :( Fa un crop daca vrei sa vorbim despre bicicleta! :))
 7. Multumesc @@LucianTheOne! Pentru mine a fost o dragoste neîmplinită, eu având din ălălalt Pegas. Și cum mă tot văitam de neîmplinirea asta din viața mea am primit cadou materialul pe care ți l-am livrat ție! :D A ieșit o treabă faină! Sunt convins că nepoatele mele (care de curand sunt 5! :D) O să aiba parte de momente de neuitat în vacanțele de vară! :D
 8. O fost o firmă de biciclete din Augsburg care a dat faliment prin '96 sau 2000... În Bavaria sunt destul de comune... nici prea-prea nici foarte-foarte, se găsesc SH sub 100 de euro în stare bună.
 9. Mulțumesc @@hayvelo pentru informațiile suplimentare! Cred că am intalnit, acum câțiva ani, niste oameni de la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la un fel de serbare câmpenească în Moara Vlasiei, pe lângă diverse utilaje agricole aduseseră și un Lanz Bulldog, spuneau ei proaspat achizitionat din secuime.
 10. Cool! :D Poti pune si sursa? Eventual mai multe informatii? MS! LE: Scuze am uitat titlul topicului! :)) Felicitari pt foto! :D
 11. Strava Stories: Paris-Brest-Paris