alex_tic

Membru
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alex_tic

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/30/1985
 1. alex_tic

  Cei de la kernel.org si/sau GNU/Linux nu mai fac de multa vreme treaba serioasa, de doi ani de zile am migrat spre *BSD in special OpenBSD. Ultima distributie GNU/Linux pe care am utilizat-o a fost Debian 4.0 Etch. Decizia definitiva a fost luata in contextul in care marele Linus Torvalds, a declarat cu degetele lui ca pentru EI/EL (kernle.org) o gaura de securitate este tratata la gramada cu celelalte bug-uri 8-X, in ultima vreme GNU/Linux a devenit un SO care face de toate pentru toti, AKA Windows. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca aproape TOTI semneaza NDA-uri...si te trezesti cu tot felul de BLOB-uri care-ti f*t treaba. Mai jos gasiti un exemplu de FAULT in kernel, care este "pastrat" de ani buni doar pentru ca GNU/Linux sa poate rula binare windows -> WINE http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/104.gif Frumos nu ? 'http://www.theregister.co.uk/2009/11/03/linux_kernel_vulnerability/' - MARC Spor!
 2. alex_tic

  Turn Table Rega P2 si preamplificatorul Rega fono MM
 3. alex_tic

  THULE, suport, bare, toate accesoriile.
 4. alex_tic

  klipsch rb-81, in poze sunt niste eltax concept 400...ramase de la vechiul sistem, pozele sunt mai vechi.
 5. alex_tic

  Basso: "Lampas-ul" asta mic cantareste 14 kg, consuma 150w si debiteaza 2x8w @ 5% THD :o :)
 6. alex_tic

  dupa ce o sa-mi cumpar TT-ul, cu cea mai mare placere :D...oricand
 7. alex_tic

  Auditia se efectueaza numai acasa :D CD-player - Rotel RCD-06 Amp - Yarland FV34A, ClarityCap upgrade, configuratie Single Ended Tube Incinte acustice - Klipsch rb81 Dupa exemenul de licenta, cand, teoretic voi deveni Inginer Electronist imi voi face cadou un pick-up Rega P2 sau P3 [-O< Basso stiu ca esti fan technics, posteaza o lista.
 8. alex_tic

  https://www.toderita.ro/pictures/bikefest_2009/ pozele mele.
 9. alex_tic

  Frumos, imi aminteste de Carpathian Adventure :D
 10. alex_tic

  prezent! cu sau fara bicicleta :P...
 11. alex_tic

  http://www.enduroforkseals.com/ o minunatie... gasiti tot in materie de bile, rulmenti, conuri, scule...etc. Am renuntat de mult la a mai cauta in .RO subansablele astea. Eu mi-am luat de la ei kitul de rulmenti pentru setul meu de butuci am classic .
 12. alex_tic

  Cateva poze http://www.toderita.ro/carpatianadventure2008/Catalin/index.html
 13. alex_tic

  Extraordinar, echipa noastra a terminat in 54:55. A fost o incercare memorabila si nu se compara cu maratoanele la care am participat cu totii pana acum 8-). Este un exercitiu de vointa criminal, pe mine m-a termint psihic si fizic proba de pluta (am stat 6:38 ore in apa rece, pana la brau). Felicitari celor de la Alpin Challenge !
 14. alex_tic

  Nu uitati sa verificati mailul, semnatura trebuie confirmata :rolleyes:
 15. alex_tic

  Odata cu concertul Metallica de pe 23 iulie majoritatea rockerimii romane se declara satisfacuta in proportie de 90% de experientele concertistice heavy. Raman 10 procente care nu pot fi rezolvate decat de o singura trupa, care ne-a ocolit pana in prezent: AC/DC ! Faptul pare acum mai aproape ca oricand de a fi rezolvat, dat fiind turneul mondial anuntat de australieni pentru toamna acestui an si care se spune ca va acoperi majoritatea tarilor europene. Pe de alta parte Emag!c s-a miscat cu foarte mult talent in acest an, marturie stand numarul mare de monstri sacri ai genului adusi pe plaiuri mioritice si cronicile excelente ale concertelor sustinute. Acestea fiind datele problemei adresam aceasta petitie responsabililor firmei mai sus mentionate solicitand (imperativ chiar!) eforturi sustinute in vederea includerii Romaniei pe harta tarilor ce vor fi vizitate de Angus&Co. in amintitul viitor turneu. Speranta noastra sta intr-un numar cat mai mare de semnaturi de sustinere a prezentei petitii si intr-un cat mai amplu ecou al ei in randurile conducerii Emag!c. Semneaza petitia! http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/aduceti_ac_dc_in_romania-p28041044.html