robinson

Membru
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About robinson

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/01/1971

Profile Fields

 • Ocupaţie
  designer grafic
 1. robinson

  Nu se cumuleaza.
 2. robinson

  Asa este, numai ca din pacate unii producatori vor sa scoata bani din asta si/sau au alte interese. Si in cel mai bun caz filmul e o anumita interpretare a realitatii pe care ei o cunosc. Adevarul e de cele mai multe ori "cosmetizat", pentru ca asa "trebuie", sau pentru ca altfel nu se vinde. Si uite-asa, filmele fac istoria, iar adevarul istoric e stabilit (constient sau mai putin constient) de simpatia pe care o avem pentru actori si de cat si cum ne-a impresionat filmul. E incredibil cum in multe cazuri in care adevarul istoric e clar altul (cu dovezi scrise), foarte multi prefera "adevarul" din film si apoi il sustin cu tarie. Asa ca sa nu ne amagim prea tare ca invatam istorie din filme. Ne uitam la filme in primul rand pentru divertisment, nu in scop didactic.
 3. robinson

  Eu am de gand sa mai fac o comanda, dar nu ma grabesc foarte tare.
 4. robinson

  Daca transportul e gratuit si poti astepta pana sambata dupa 19:30 sau duminica (n-am cum sa-ti dau banii pana atunci), ma bag si eu cu o casca Giro Venti Cycling Helmets Only £31.49 (BLACK) si posibil si altceva. Oferta de -15% vad ca e pana luni noaptea.
 5. Am vazut si aici niste ochelari sport cu lentile corective: ProAct® - Sports eyewear - Spectacles - Rodenstock GmbH
 6. robinson

  Una si frumoasa si ecologica: Waldmeister Bike [ATTACH]15565[/ATTACH][ATTACH]15567[/ATTACH][ATTACH]15572[/ATTACH] [ATTACH]15571[/ATTACH][ATTACH]15570[/ATTACH][ATTACH]15569[/ATTACH] Nu-i asa ca-i "scumpa"? :) ...incepe de pe la 13000 EUR. Cei cu suflet bun o pot lua pe asta de 17.777,00 EUR plus 19 % TVA , pentru ca 25% din pret va fi donat unui proiect de caritate care ajuta niste scoli din Peru.
 7. robinson

  Lucrezi cumva acolo? Stiu foarte bine si cum se poate "gestiona"/administra un magazin online si cum se poate construi unul. Si se poate. Daca nu-ti permiti sa platesti pe cineva pentru asta, poti alege varianta simpla: sa scrii o propozitie - doua cu explicatii, sau sa faci o pagina numai cu produsele reduse. Daca tot iti faci website si magazin online, e in interesul tau sa-l faci cat mai clar si cu explicatiile necesare, tocmai ca sa eviti timpul pierdut cu convorbirile telefonice si e-mail-urile cu explicatii. Si e normal ca la un produs pe care-l vinzi sa scrii toate informatiile necesare (cred ca e si o lege), nu sa-l pui pe cumparator sa caute pe alte site-uri. Treaba cu cascatul ochilor e valabila si pentru cei care dau cu paru' in cei care dau cu paru'? 1. Paginile alea erau si inainte de aparitia anuntului cu reduceri de 20% 2. Daca faci niste calcule, reducerile de acolo nu sunt de 20% Cum imi pierd eu timpul pentru magazinele lor...
 8. robinson

  Cred ca cel mai bine i-ai intreba pe ei. N-am gasit nici un amanunt legat de reducerile lor, daca sunt deja aplicate la preturile de pe site, care sunt modelele alea 2009 etc. Parca-i doare mana sa scrie clar. Din cate-mi dau seama nu vad nici o modificare de preturi la biciclete.
 9. Uita-te la astia: Ochelari BBB Optiview 3301
 10. robinson

  The Painted Veil (2006)