Legstrong

Membru
 • Content Count

  927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Legstrong last won the day on February 1 2009

Legstrong had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Legstrong

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 08/23/1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc Vera pentru sustinere. Cei care au inteles continutul petitiei, apreciaza si valoarea ei.:)
 2. Legstrong

  Multumesc baieti pentru interventie, noi ne vedem de treaba noastra la ora 18.00.
 3. Legstrong

  - Am vorbit cu danbistri, modificam ora pentru 11.00 intalnire Sambata in locul precizat mai sus (in fata parcarii Cora Pantelimon, la sosea). - Duminica, ora 11.00 intalnire Rond Rahova, mergem la Mihailesti.
 4. Legstrong

  krupp a mai incercat sa faca o concurenta si la Topicul Piste biciclete initiat de mine (Florin Leonte) aici pe http://www.ciclism.ro/forums/f15/propuneri-pentru-culoare-pe-carosabil-pentru-biciclisti-233/, si care are legatura cu drepturile noastre ca biciclisti (ceea ce incercam sa facem si la Ziua bicicletei). Dar krupp nu are caderea si nici disponibilitatea teoretica, practica si psihica de a se lupta pentru drepturile biciclistilor, el este cu mobra, cu masina, cu berea. Acest Topic, pe care scriu acum, l-am creat tot eu http://www.ciclism.ro/forums/f46/critical-mass-riding-bucuresti-ziua-bicicletei-650/index3.html si daca mai sunt fluctuatii de participare, asta se datoreaza starii vremii de afara, cat si modului de implicare al fiecaruia si modului de intelegere al fenomenului, obiectivelor si modului de actiune, deplasare cu bicicleta in trafic. Veniti pe 28 ianuarie la intalnire si discutam acolo mai multe, sa nu facem aici messengerie.
 5. Eu nu am sa va chem pe timp ploios la antrenamente, asa cum a fost in aceasta perioada (saptamana). Eventual puneti un fas pe voi si iesiti la o alergare, sau faceti rulaj pe trainer in casa. ***Sper ca saptamana care vine sa fie vreme mai buna si ne intalnim, ca de obicei, la ora 15.00 Rond Rahova. Va anunt programul de antrenament, mai in detaliu, la locul de intalnire.
 6. Legstrong

  In 24 decembrie 2009, fiind ajun de Craciun, si din cauza frigului, a venit mai putina lume decat in celelalte luni. Am discutat cu cei care au venit, ca la anul sa fie intalnirea intre 20-23 dec. de Mos Craciun, asa cum a fost in dec. 2008. La actiunile noastre trebuie sa aratam ca suntem oameni civilizati si sa respectam regulile de circulatie pe drumurile publice, pentru mentinerea si dezvoltarea unei bune imagini a biciclistului. Orice alta manifestare cu incalcarea acestor reguli de baza inseamna motive de interventie a politiei si jandarmeriei. Cei care tot incearca sa denigreze aceasta activitate, o fac din motive personale de razbunare, care nu au legatura cu obiectivele Zilei bicicletei. Prin urmare, noi ne vedem de treaba noastra, in aceleasi conditii, de respect a regulilor de circulatie si a bunului simt. ***Intalnirea din luna ianuarie este Joi, 28.01.2010., la ora 18.00 Parcul Tineretului (intrarea liceul Sincai). Chiar daca afara este mai frig, putem sa participam si sa aratam ca exista bicicleta ca mijloc de deplasare.
 7. Legstrong

  Felicitari baieti pentru ture, frumoase pozele.
 8. Legstrong

  Da, john, am facut o plimbare prin centru. Urmatoarea intalnire este in joia din luna ianuarie, 28.01.2010. la ora 18.00, in parcul Tineretului.
 9. Multumesc E -1. Sper sa fie vreme buna afara lunea, daca nu, atunci ne intalnim pentru un rulaj, marti sau miercuri, depinde si de vreme.
 10. Iar nu ai citit bine sau te faci ca nu intelegi. M-am referit la faptul ca nu ai citit ce a scris basso cu cateva mesaje mai sus, in legatura cu subiectul tau (Carbune), mai citeste inca o data cu atentie. (varsta era a doua idee, in a doua propozitie si era doar o remarca). De baza este prima propozitie. Ma citez inca o data:"Dar tu nu stii sa citesti un pic mai sus [/] sau nu stii ca am dublul varstei tale?" Citeste ce am scris pana la liniuta pusa intre paranteze. Daca acum ai inteles, ma bucur. Adica pe romaneste, esti cam baut, se observa ca bati campii.:-?? Tu cate clase ai?
 11. Iar nu ai citit bine sau te faci ca nu intelegi. M-am referit la faptul ca nu ai citit ce a scris basso cu cateva mesaje mai sus, in legatura cu subiectul tau (Carbune), mai citeste inca o data cu atentie. (varsta era a doua idee, in a doua propozitie si era doar o remarca). De baza este prima propozitie. Ma citez inca o data:"Dar tu nu stii sa citesti un pic mai sus [/] sau nu stii ca am dublul varstei tale?" Citeste ce am scris pana la liniuta pusa intre paranteze. Daca acum ai inteles, ma bucur. Adica pe romaneste, esti cam baut, se observa ca bati campii.:-?? Tu cate clase ai?
 12. Cred ca am fost destul de clar, asta si am intentia sa fac, dar mai uitati-va si la provocatori. Si eu multumesc, ma opresc aici, sper pentru multa vreme.
 13. Cred ca am fost destul de clar, asta si am intentia sa fac, dar mai uitati-va si la provocatori. Si eu multumesc, ma opresc aici, sper pentru multa vreme.
 14. Dar tu nu stii sa citesti un pic mai sus sau nu stii ca am dublul varstei tale? Ia nu te mai rasti asa la mine. Intai spune-i lui: Si apoi raspunsul meu la problema asta, ce-i asa greu de priceput?
 15. Dar tu nu stii sa citesti un pic mai sus sau nu stii ca am dublul varstei tale? Ia nu te mai rasti asa la mine. Intai spune-i lui: Si apoi raspunsul meu la problema asta, ce-i asa greu de priceput?