haarp

Membru
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

haarp last won the day on June 5 2021

haarp had the most liked content!

Community Reputation

310 Excellent

About haarp

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  Großarl

Recent Profile Visitors

7,102 profile views
 1. E de fapt o masina spaniola, un Ebro Patrol . Probabil sint multe in Portugalia, mai demult cred ca erau si in dotarea Politiei spaniole. Felicitari pentru tura, respect!
 2. haarp

  Foarte fain! La mine totul e maro din cauza prafului din cauza prafului din Sahara . https://www.wetter.at/wetter/oesterreich-wetter/sandskifahren-spektakulaere-bilder-von-saharastaub-in-skigebieten/513907022
 3. haarp

  De ce pe foci?
 4. haarp

  Arata fain! E lucrat frumos cadrul? Ma refer la suduri, vopsea, etc.
 5. haarp

  4437 km si 109.000 m diferenta de nivel. Sper ca anul asta o sa fie mai bine.
 6. haarp

  Conditii nu ideale, a plouat luni pina la 1800 m altitudine, dar am reusit o tura frumoasa. Am urcat pina la 2200 m, 900 m diferenta de nivel, powder pe prima bucata la coborire.
 7. In Austria sint semne cu acces interzis pe majoritatea forestierelor, dar daca nu e o placuta sub semn cu ''valabil si pentru biciclisti'' poti pedala mai departe. In ultimul timp s-au inmultit insa si tablitele care interzic explicit accesul biciclistilor pentru ca s-au produs accidente, iar victimele au cerut despagubiri proprietarului terenului. In ciuda acestor semne, in majoritatea cazurilor, ciclistii sint tolerati si acolo unde initial e accesul interzis, dar astfel proprietarul e scutit de raspundere daca se intimpla ceva.
 8. haarp

  Frumos si felicitari pentru marcaje! Arata foarte fain! Abia astept sa-mi treaca raceala si sa ies si eu la ture.
 9. haarp

  Eu sînt deja la al treilea Garmin 530 din cauza acelorasi simptome ca si la tine. Primul a tinut aproape un an, al doilea a început sa faca figuri dupa 6 saptamîni. Al doilea n-a vazut apa sau mizerie… Din ce am mai citit e o problema cu altimetrul, problema cunoscuta si de cei de la Garmin deoarece îl schimba fara prea multe întrebari. Sa vad cît o sa tina actualul.
 10. Si fara ochelari si distras de alte detalii din poza vad ca acolo scrie ''elhartista''