haarp

Membru
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

haarp last won the day on November 11 2018

haarp had the most liked content!

Community Reputation

186 Excellent

About haarp

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  Großarl

Recent Profile Visitors

5,808 profile views
 1. haarp

  Multumesc ! L-am curatat si gresat, apoi l-am montat la loc. Nu se invirte foarte rau dar ramine ceva joc. Fiind o roata pe 26" o sa o schimb cu totul cind o sa mearga mai rau.
 2. Am desfacut un butuc XT care avea joc si pe partea cu discul cele 9 bile sunt uzate, adica nu sunt la fel de lucioase si netede ca cele de pe partea cu pinioanele. Si conul - partea care ramine pe butuc - nu mai e neted si lucios. Se gasesc undeva bile/conuri de cumparat? Am masurat bilele, au 6,3 mm.
 3. haarp

  Nu se mai vad pozele 🧐
 4. La cum e vremea, nu cred ca e ultima tura sezonul asta !
 5. haarp

  Multumesc !
 6. haarp

  Iti mai amintesti ce firma sunt jantele? Cum se comporta? Au fost greu de soitat? Ma bate gandul la un set de roti de carbon chinezesti pt xc dar nu stiu ce sa aleg...
 7. haarp

  Frumos, imi trezeste amintiri placute. Acum vreo 10 ani i-am vazut pe "The Police" in concert la Ušće - confluenta dintre Sava si Dunare. Ai fost si in partea noua a orasului si in Zemun? Corect este " Karađorđe " sau " Karadjordje ".
 8. haarp

  Cred ca ai vazut doar ultimele 3 cifre din pret 🧐
 9. haarp

  Eu am un M460 dar n-am patit niciodata sa se blocheze. Poate nu mai are memorie sa inregistreze turele. Incearca si un update de soft. Nu trebuie sa-l trimiti la Bike24, este Polar in Romania care in mod normal se ocupa de service si garantii. https://support.polar.com/ro/support/contactati-ne/email_polar