haarp

Membru
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

haarp last won the day on November 11 2018

haarp had the most liked content!

Community Reputation

187 Excellent

About haarp

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  Großarl

Recent Profile Visitors

5,837 profile views
 1. haarp

  Acum m-am uitat mai atent la specificatiile schimbatorului ales de mine - zice ca urca pina pe pinion de 42. Caseta e 11-46. Urca si pe 46 fara riscul sa se strice?
 2. Ar fi urmatoarele componente: - pedalier Shimano XT FC-M8000-1 - pinioane Shimano 11-46 11s - schimbator spate Sram X01 11s - lant Shimano 11 s - Gripshift Sram X01 11s Functioneaza in formula asta? La 10 s am un amestec asemanator Sram - Shimano si functioneaza perfect. Ramine la fel si la 11s? Multumesc!
 3. Se potriveste un brat stînga XTR FC-M 9000 pe un pedalier XT FC-M785 ? Multumesc!
 4. Am un Polar M460 si nu reusesc nicicum sa fac sa-mi apara segmentele live de pe Strava. Am facut toti pasii cu selectarea segmentelor, sincronizarea computerului, etc. si degeaba. Are cineva vreo idee? Multumesc!
 5. haarp

  Nu cred ca mai necesita traducere: "2 RS - Bearing with rubber seal on both sides. RS provides a better seal but more rolling friction than 2Z"
 6. haarp

  Antrenament nu-i niciodata destul... Prin antrenament mai si slabesti. Acum ceva ani pinioane peste 30 pe cursiera erau SF si nu cunosc pe nimeni sa-si fi bulit genunchii din lipsa celor 4-5 dinti. Daca nu-i timp si chef de antrenament, te limitezi la plimbari prin parc, plat sau la vale .
 7. haarp

  Parca ati avea actiuni la Decathlon asa recomandati bicicletele alea... Sa iau un calorifer aproximativ la acelasi pret cu o bicicleta de marca la care trebuie sa astept pentru livrare mi se pare aberant. Problema rapoartelor se rezolva simplu: prin antrenament
 8. haarp

  Multumesc ! L-am curatat si gresat, apoi l-am montat la loc. Nu se invirte foarte rau dar ramine ceva joc. Fiind o roata pe 26" o sa o schimb cu totul cind o sa mearga mai rau.
 9. Am desfacut un butuc XT care avea joc si pe partea cu discul cele 9 bile sunt uzate, adica nu sunt la fel de lucioase si netede ca cele de pe partea cu pinioanele. Si conul - partea care ramine pe butuc - nu mai e neted si lucios. Se gasesc undeva bile/conuri de cumparat? Am masurat bilele, au 6,3 mm.
 10. haarp

  Nu se mai vad pozele 🧐
 11. La cum e vremea, nu cred ca e ultima tura sezonul asta !