bogdan.mocanu

Membru
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About bogdan.mocanu

 • Rank
  Amator
 1. bogdan.mocanu

  cip235 multumesc de ajutor; o sa ne auzim pe sambata sa mai vorbi cate ceva despre plecare.
 2. bogdan.mocanu

  Iti las nr. meu de tel si da-mi un bip ca sa te pot suna si sa vb. Multumesc mult. 0742894774 Bogdan Mocanu.
 3. bogdan.mocanu

  Pai este vorba doar de dus, caci intorcerea o facem cu Catalin Moga
 4. bogdan.mocanu

  Mai are cineva loc pentru 2 persoane de la Brasov la salina Duminica dimineata? (persoane fara biciclete). Multumesc
 5. Mai are cineva loc pentru 2 persoane din Brasov catre salina (persoane fara biciclete)?
 6. Pacat ca "soarta acestei competitii" a fost lasata la voia si buna desfasurare a sistemului bancar. Din pacate eu am nimerit in lista celor 27 care nu mai au loc in Salina"pe bicicleta". Si totusi pentru "un eveniment unic in Romania si probabil in Europa" se putea face mai mult pentru DORINTA de a face miscare si in acelasi timp intr-un loc INEDIT.
 7. Felicitari organizatorilor pentru editia din acest an. Uu concurs bine organizat, o vreme excelenta, o atmosfera de concurs super. Asteptam cu nerabdare pozele facute pe traseu:) Gulasul si berea de la final au fost cel mai bun premiu ;)
 8. Foarte frumos filmuletul; Si organizatorii au fost imprastiati pe traseu pentru a fotografia concurentii si au iesit poze super.
 9. Destul de tehnic si pot spune ca daca nu erai pregatit un pic pe parte tehnica toceai placutele destul de rapid:)
 10. Concursul de la Brasov s-a ridicat la nivel international ca si organizare, pacat ca autoritatiile nu apreciaza si nu ajuta cu nimic la dezvoltarea acestui sport. Au inchis doua drumuri ca sa faca loc curselor de masini, dar pentru ciclisti nu s-a aprobat macar oprirea traficului pentru cateva momente.
 11. Anul acesta am ratat cateva concursuri printe care si acesta. Poate o sa merg la editiile viitoare:)
 12. foarte faine filmuletele. A fost primul concurs a iubitei mele si ne-am simtit super. Eu am fost asistenta cu reparatii, fotografii, hidratare. Cu siguranta o sa venim si la editiile viitoare :)>-
 13. Salut. Am vazut ca traseul este marcat cu banda neagra de la scott, ceea ce nu este prea ok, pentru ca nu se vede, avand in vedere ca vor fi portiuni unde viteza de deplasare va fi foarte mare. Celor care nu au facut tura de recunoastere le va fi dificil sa pedaleze in viteza si sa aiba si o atentie sporita pentru a vedea marcajele. Cred ca oraganizatorii pot face ceva in sensul acesta.
 14. bogdan.mocanu

  Catre ''gabriel_ursu''. Am vazut postul tau despre magazinul telemark. Vreau sa imi cumpar si eu niste clapari de tura si vroiam sa te intreb cum ai procedat la plata cu cardul si cat te-a costat transportul produselor pana la noi? Multumesc.