FratzyGT

Membru
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Good

About FratzyGT

 • Rank
  Membru Senior

Profile Fields

 • Localitate
  Suisse
 • Biciclete
  Zaskar custom/Cannondale six team/Yeti arcX
 • Ocupaţie
  ciclist
 1. FratzyGT

  Cauta pe facebook Clubul biciclistilor, ei fac ture usoare si scurte daca te intereseaza.
 2. Eu am mers toata iarna in orice conditii pe continental grand prix 4 season si n-am derapat nici pe pavate ude sau pe ninsoare. Iarna merg la 6 - 7 bar maxim la o greutate de +70 kg.
 3. FratzyGT

  Zaskar e un cadru de xc race, excelent pentru curse si antrenamente. Ai facut o alegere buna. E un cadru care se simte bine si pe coborari. Eu zic ca e un pret bun pentru un Zaskar si poti sa-i faci multe upgrade-uri.
 4. FratzyGT

  Se poate ciclism de performanta fara doping, la fel cum se poate si sex fara viagra, desi multi nu cred.
 5. FratzyGT

  Eu l-am sustinut pe Lance pana in panzele albe, adica pana la interviul cu Oprah. I-am dat credit. Am crezut ca procesele intentate de el sunt facute din furia omului satul de atacuri nedrepte. M-am inselat? Nu, mai degraba el ne-a inselat. Cartile lui m-au facut sa privesc ciclismul si efortul altfel. Era un maniac in toate detaliile privind geometria si pozitia pe bicicleta. Din cate imi amintesc el a impus ideea de vélocité, viteza, ca fiind cea mai importanta in castigarea turului. Adica avg speed. Din punctul meu de vedere cel mai mare rau facut de Armstrong este ca hraneste suspiciunile tuturor celor care n-au crezut niciodata ca ciclismul merge fara doping. Nu o data am fost nevoit sa ma contrazic cu tot felul de imbecili, de care amintea si MBZ, care in viata lor n-au urcat un deal si care au impresia ca daca nu esti ''drogat'' n-ai cum sa urci Transul, nu mai vorbesc de timpi. Aici li s-a dat apa la moara, din pacate. Ca tot m-am intins, desi nu prea imi sta in obicei, iata ''dovada'' ca eu m-am dopat: 2008 Maros- timp 4h12(+,- 2 min) 2009 Maros- timp 3h14 2012-2013 maxim 2h 40( n-am participat, dar am repere) Cred ca e plin forumul de suspecti, e de ajuns sa compare timpii de anii trecuti cu cei de acum:)
 6. FratzyGT

  Eu am saboții la aproximativ 2 mm de janta. Cel mai greu mi-a fost sa reglez saboții sa calce bine janta pe toată suprafața, asta se poate face strângând maneta apoi înșurubând saboții când sunt lipiți pe janta. Poate Basso sau alți mecanici știu sa explice mai bine, eu asa le-am reglat.
 7. FratzyGT

  Imi traduci si mie? Nu m-am prins, sincer. Un ''anemic'' participa in Turul Italiei -ce mascarada!
 8. FratzyGT

  Da, Greg Lemond, un om curat ca lacrima...In 1989, dupa un debut de sezon penibil face tratament cu ''vitamine si fier'' dupa care revine miraculos. Pana atunci nu se remarcase ca mare contratimpist si ce sa vezi, in ultima etapa, avand 50 de secunde in spatele lui Fignon care era un specialist la TT, prinde aripi si il bate cu 58 de secunde castigand turul pentru numai 8 secunde cu record absolut pana atunci 54, 545 km/h, record care a rezistat pana in 2005, record facut pe o bicicleta mult mai flexi fata de cele ce exista acum. Acesta este numai un episod din cariera acestui turbat care nu are interes sa se afle adevarul ci de ai da in cap lui Armstrong, pe care nu il scuz deloc, dealtfel.
 9. FratzyGT

  Dupa 30 minute de reglaje 3D la franele mele 4ZA pot sa zic ca le-am dublat puterea de franare. Cand sabotii se uzeaza trebuie sa fie impinsi mai mult spre janta, la fel cum la v-brake strangem cablul de tragere. Cu toata zapada si frigul n-am emotii la franare acum.
 10. Salutare, Furcile Magura 2012 au mai toate probleme, o confirm din surse de la un service Magura Switzerland. Si ei le vand chiar mai ieftin decat RCZ. Se mai întâmplă si la nemți. Eu am model 2009 si merge impecabil. Nu mai vorbesc de rigiditate, care bate orice am încercat pana acum. Una peste alta s-ar putea sa merite sa dai la Maros mai mult pe modelul 2011 sau 2.499 lei pe modelul 2010.
 11. FratzyGT

  Ador catararile dar uneori si platul are farmecul lui, macar sa ai unde sa faci incalzirea. Am aruncat privirea dupa ce am postat sa vad ce am pe Training center si la 1479 km sunt 37 000 m total ascent.
 12. FratzyGT

  Hai ca ma bag si eu: MTB -3000 km, Cursiera -1500 km, Job- 3500 km = 8000 km Vertical in jur de 150 km "Neajunsuri": nu prea am pe unde face ture de plat, adica nu scap fara 250 m diferenta.
 13. FratzyGT

  Am scris mai sus ca a fost folosita de un sportiv un sezon in concursuri de ciclocros si apoi bicicleta a rămas în depozitul magazinului un timp.Si cum sunt fan de mărci americane, n-am lăsat sa-mi scape ocazia. Am un pic de șansă ca lucrez cu cicliști. Oricum, când am intrat în depozitul magazinului și am văzut cate Trek, Scott, Wheeler etc echipate xtr, sid erau lăsate sa ruginească am rămas masca. Cred ca multe pot fi ușor reparate. Ce sa faci, elvețienii schimba bicicletele la 1, 2 max 3 ani și asa se pot prinde multe oportunitati. Franele sunt TRP.