Traian

Membru
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Traian


 1. As mai adauga pentru necunoscatori trei mari detalii, unul specific la cursiere si doua valabile la orice bicicleta (cu exceptia cazului cand vrei neaparat o bicicleta vintage):

  1. nu luati cu manetele de schimbator pe cadru, de 20 de ani incoace schimbarea vitezelor se face de pe manetele de frana, o bicicleta cu manete pe cadru nu iti va permite sa faci ciclism adevarat, unde se merge in pluton, la cativa cm de roata colegului si se schimba pinionul uneori si de mai multe ori pe minut. Achizitia ulterioara a unor manete combinate tip STI/Ergo e foarte costisitoare.

  Bag seama că hcampian face ciclism adevărat de când și-a luat manete de alea cu schimbător la frână. Așa a pățit și Lance. Era praf, dar a doua zi și-a luat manete dual-control de la Shimano și l-a bătut pe Pantani de l-a uscat.

  În altă ordine de idei, orice sfaturi există În legătură cu bicicletele second hand (și am văzut câteva chiar foarte bine punctate pe aici, de un real folos) trebuie să ții cont că norocul joacă un rol mai mare de 50% când cumperi o asemenea bicicletă. Poate ai noroc, poate nu. Și este de ajuns să Îți scape un singur detaliu pentru a face o achiziție neinspirată.

  • Upvote 4