rawibike

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rawibike

 • Rank
  Amator
 • Birthday 12/08/1978

Profile Fields

 • Localitate
  Romania
 1. rawibike

  Pana la urma o sa fac comanda de Camera pentru MTB 26 x 2,2-2,5.Cica ar trebui sa schimb si anvelopele,dar au preturi destul de piperate.
 2. rawibike

  La o anvelopa cu dimensiune: 26x2.35 se poate pune o camera de 26X1.75-2.125 ?Intreb pentru ca nu gasesc pe dimensiunea potrivita .Ar trebui sa fac comanda de pe net si nu stiu daca se poate face comanda numai pentru 2 camere?
 3. Cum adica sa depozitezi bicileta pe timpul ierni?Voi nu stiti ce pierdeti,ce super este pe zapada cu bicla.
 4. Gata,am rezolvat-o cu furca,am schimbat furca cu una adaptabila adica cu gat de 1", cu supensie dar simpla.Oricum mi-a fost de mare ajutor acel tabel cu dimensiuni.
 5. o sa cumpar cuvete pentru furca cu suspensie si sa vad daca o sa dea cu virgula pe "headtube".Oricum multumesc pentru sfaturi.
 6. De ce imi era frica n-am scapat.Dar care este diferenta,de ce nu merge?
 7. Hai nu stie nimeni doar stiti sa va plimbati cu bicla?
 8. Ce sistem de prindere trebuie sa iau pentru o furca cu suspensie(dubla)?La vechea furca(rigida)pe care vreau sa o schimb de pe bicicleta avea pe teava dat filet,iar la cea noua vad ca nu are filet si este si teava putin mai groasa.Mi-a spus un baiat ca furcile cu suspensie(dubla) au altfel sistem de prindere.Imi poate arata si mie cineva cunoscator cum ar arata ansamblul de prindere al furci cu suspensie?Sa stiu si eu ce sa caut.
 9. rawibike

  Este cam riscant pe soselele noastre de 2 lei.da este si asta o adrenalina cand iti apare din curba un tir__aaaaaaaaaaaa!!!!! bum si te lipesti ca o musca pe parbriz.
 10. rawibike

  Hiu cata adrenalina numai cat ma uit8-)
 11. rawibike

  sssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr !!!!pentru mine este sportul meu preferat si nebunul din mine.
 12. rawibike

  sssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr !!!!pentru mine este sportul meu preferat si nebunul din mine.
 13. rawibike

  Luciane,te-ai uitat prin debara de "piesa" aceea?
 14. rawibike

  Mai glumeam:pstiu ca nu este de asa ceva dar tot am de schimbat la ea furca cu suspensie, discuri fata spate si asta include si butucii schimbati.Asa ca se mai apropie de realitate. E ce sa-i faci daca imi place adrenalina;) Mai da tot o sa fac o coborare de la Diham
 15. rawibike

  uite si bicla mea cu care stresez soferii...:D mai am de pus unele inbunatatiri si este gata de o coborare "Freeride/DH Bikes" terifianta.uuu