maurice

Membru
 • Content Count

  1,728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

maurice last won the day on February 26 2018

maurice had the most liked content!

Community Reputation

3,111 Excellent

About maurice

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 10/22/1976

Profile Fields

 • Localitate
  Bucharest
 • Biciclete
  Scapin RX-6, BMC TeamElite TE01, Dahon Speed P8

Recent Profile Visitors

5,691 profile views
 1. maurice

  Un gay se duce la medic pentru rezultatele unor analize. Intra in cabinet. Medicul il priveste, il roaga sa se aseze, apoi, cu ochii in fisa de analize, zice: - Domnule... Moment in care tipul il corecteaza pe un ton grav: - Hmh-hmh! Doamna..., va rog !!! Doctorul ridica privirea din fisa si il priveste peste ochelari... ?!? Isi drege vocea si continua: - Doamna, trebuie sa va anunt ca aveti cancer la prostata.
 2. maurice

  Două fete se întâlnesc la o cafea și discută după vizita la medicul italian. - Auzi fată, eu am trei țâțe! - Du-te-n p*|* mea!
 3. maurice

  vârcolac - (s.m.) brutar cu experiență care lucrează într-o simigerie, unde vâră colacii-n cuptor
 4. maurice

  La un interviu pentru angajare: - Domnule Popescu, vad că ați fost recepționer in cabinetul unui psiholog. De ce nu ați rămas acolo? - Nu am avut de ales. Orice făceam domnul psiholog îmi punea câte un diagnostic. - Cum asa? - Daca întârziam, îmi spunea că sunt ostil, daca ajungeam mai devreme, că sunt anxios, iar daca ajungeam exact la timp ,că sunt obsesiv. Daca se întâmpla să fiu trist, îmi spunea că sunt depresiv, daca eram vesel și prietenos, că sunt maniacal, iar daca dimineață eram trist, iar la sfârșitul programului vesel, că sunt bipolar. Atunci când s-a întâmplat să nu prea vorbesc, pentru că mă durea o măsea, mi-a spus că sunt schizoid sau ipohondric. Daca atunci cand era nervos îl întrebam ce anume nu-i place din activitatea mea și dacă are de gând să mă concedieze, îmi spunea că sunt bănuitor și paranoic. In final a considerat că am personalități multiple, iar dumnealui nu-si permite sa plătească decât una, așa că m-a concediat.
 5. maurice

  Troleu - fiinta mitologica jumatate troll, jumatate leu.
 6. maurice

  El: Iubito, te-am inselat. Ea: Si eu. El: 1 aprilie :))) Ea: 13 decembrie...
 7. maurice

  Dupa cantitatea mare de zapada ce a innabusit iar Bucurestiul, primarita Firea si-a iesit din fire: "Cine a nins sa faca bine acum si sa stranga!"
 8. maurice

  Pana acum, in Romania, etalonul de prostie era "Un Dorel" Acum valoarea a crescut si s-a ajuns la "TwoDorel"
 9. maurice

  Intre timp, in Siberia...
 10. maurice

  James Bond tras de politie pe dreapta:- Buna seara, numele, va rog!- Bond... James Bond!- V-am oprit pentru exces de viteza, știți cu ce viteza mergeați?- Cincizeci... Doua sute cincizeci!
 11. maurice

  Sau l-au convertit de la Luci-Fer la Luci-Tuci
 12. maurice

  - Doctore, e grav ce am eu la stomac? - Nu trebuie sa va faceti probleme! Autopsia ne-o va spune cu certitudine.
 13. maurice

  - Alo, familia Beethoven ? - Da da daa daaaaaaaaaaaa!