maurice

Membru
 • Content Count

  1,739
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

maurice last won the day on December 4 2019

maurice had the most liked content!

Community Reputation

3,158 Excellent

1 Follower

About maurice

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 10/22/1976

Profile Fields

 • Localitate
  Bucharest
 • Biciclete
  Scapin RX-6, BMC TeamElite TE01, Dahon Speed P8

Recent Profile Visitors

6,191 profile views
 1. maurice

  La benzinarie, in zilele noastre... - Buna ziua, benzina sau motorina? intreaba omul de la pompa - A, nu, multumesc! Doar ma uit.
 2. maurice

  Cum se miră o babă cu dublă personalitate: - Vai de mine și de mine!
 3. maurice

  Toată lumea are câte un vecin cretin. Dacă tu nu ai, are el.
 4. maurice

  Silabisește cuvântul ”încurcând” pe un ton întrebător
 5. maurice

  - Iubito, pot sa iti pun mustar pe tâte ? - De ce ? - Pentru ca sunt mici !
 6. maurice

  - Dom' doctor, am cinci penisuri! - Incredibil! Si cum va vin chilotii? - Mănușă!
 7. maurice

  "Un batran, pe patul de moarte, isi astepta ultimele clipe, cand incepe sa simta miros de prajitura de casa cu ciocolata, preferata lui. Asteapta ce asteapta - nimic. Cu ultimele puteri, se da jos din pat si se taraste pana in bucatarie, unde nevasta-sa aranja frumos bucatile pe un platou. Cu mana tremuranda, batranul se intinde sa ia una. -Nu, Nu! Sunt pentru inmormantare!"
 8. maurice

  Doi chinezi care au calatorit cu trenul de la Timisoara la Mangalia au ajuns la concluzia ca Romania e mult mai mare decat China.
 9. maurice

  Iepurașul stă la o țigară în fața vizuinii. Curioasă, vulpea, trecând prin zonă, îl întreabă: - Ce faci, iepurașule? - Am început lucrarea de doctorat despre cum este mâncată vulpea de către iepuraș... - Ha, ha, ha... păi cum o să mănânce un amărât de iepuraș o vulpe? Poate invers... - Cercetare științifică, vulpeo. Dacă nu crezi, te aștept diseară la vizuină. A doua zi dimineața, pădurea - uimită de mirare. În fața vizuinei, pielea vulpii era întinsă la uscat. Curios, lupul apare și el la iepuraș și îl întreabă: - Despre ce scrii tu acolo, iepurașule? - Sunt la cercetarea propriu-zisă din lucrarea de doctorat. Studiez cum e mâncat lupul de către iepuraș. - Ha, ha, ha... cum o să mănânce un amărât ca tine un lup mare și tare ca mine? - Asta e cercetare științifică serioasă! Dacă nu crezi... ne vedem diseară la vizuină. A doua zi dimineața, stupoare mare în toată pădurea: pielea lupului era întinsă la uscat lângă cea a vulpii. Nemairezistând, ursul o apucă și el spre iepuraș și îl întreabă: - Despre ce mai scrii tu acolo, iepurașule? - Sunt deja la concluziile cercetării în care demonstrez cum e mâncat ursul de către iepuraș. - Ha, ha, ha, ho, ho, ho... ce tot spui, pricăjitule?... Cum să mănânce un mititel ca tine un urs mare ca mine? - Nu crezi?! Aceasta este o cercetare științifică, nu e o glumă. Vino diseară la vizuină și ai să te convingi... A doua zi dimineața, toată pădurea era șocată: pielea ursului era întinsă la uscat lângă cea a lupului și a vulpii. După câteva ore, când lighioanele pădurii se răspândiseră speriate care încotro, iepurașul ieși râzând din vizuină, de gât cu leul... care îi spuse: - Ai văzut, iepurașule? Ce îți spuneam eu? Nu tema contează, ci coordonatorul!
 10. maurice

  Undeva in Siberia. - De ce nu pleaca trenul? - Au schimbat locomotiva - Bine, si acum de ce nu pleaca? - Au schimbat-o pe votca.
 11. maurice

  Un gay se duce la medic pentru rezultatele unor analize. Intra in cabinet. Medicul il priveste, il roaga sa se aseze, apoi, cu ochii in fisa de analize, zice: - Domnule... Moment in care tipul il corecteaza pe un ton grav: - Hmh-hmh! Doamna..., va rog !!! Doctorul ridica privirea din fisa si il priveste peste ochelari... ?!? Isi drege vocea si continua: - Doamna, trebuie sa va anunt ca aveti cancer la prostata.
 12. maurice

  Două fete se întâlnesc la o cafea și discută după vizita la medicul italian. - Auzi fată, eu am trei țâțe! - Du-te-n p*|* mea!
 13. maurice

  vârcolac - (s.m.) brutar cu experiență care lucrează într-o simigerie, unde vâră colacii-n cuptor
 14. maurice

  La un interviu pentru angajare: - Domnule Popescu, vad că ați fost recepționer in cabinetul unui psiholog. De ce nu ați rămas acolo? - Nu am avut de ales. Orice făceam domnul psiholog îmi punea câte un diagnostic. - Cum asa? - Daca întârziam, îmi spunea că sunt ostil, daca ajungeam mai devreme, că sunt anxios, iar daca ajungeam exact la timp ,că sunt obsesiv. Daca se întâmpla să fiu trist, îmi spunea că sunt depresiv, daca eram vesel și prietenos, că sunt maniacal, iar daca dimineață eram trist, iar la sfârșitul programului vesel, că sunt bipolar. Atunci când s-a întâmplat să nu prea vorbesc, pentru că mă durea o măsea, mi-a spus că sunt schizoid sau ipohondric. Daca atunci cand era nervos îl întrebam ce anume nu-i place din activitatea mea și dacă are de gând să mă concedieze, îmi spunea că sunt bănuitor și paranoic. In final a considerat că am personalități multiple, iar dumnealui nu-si permite sa plătească decât una, așa că m-a concediat.