aliastefan

Membru
 • Content count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

1 Follower

About aliastefan

 • Rank
  Amator
 • Birthday 10/07/1990

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  cycling, MTB
 • Biciclete
  Giant
 • Localitate
  Ploiesti
 • Biografie
  inalt, modest, sociabil
 • Ocupaţie
  student

Metode de contact

 • Website URL
  http://www.facebook.com/aliastefan
 • Yahoo
  aliastefan
 1. link-ul tau cu trimitere la FB (facebook) nu mrge. dar as fi interesat de iesiri cu bicla prin afara orasului. astept detalii ce trasee propui sa faci / facem.
 2. are cnv tmp in tmp-ul saptamanii de faqt trasee q bicla? k nu am q n sa ies si sg ma plict. dk e cnv dornic, ast PM.
 3. Din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important este fiabilitate si sensibilitatea cu care lucreaza o furca pe aer, fata de una pe arc, referindu-ma la furcile cu buget redus. Am gasit aici un articol cu un clasament de la cateva teste ale unor furci pe arc/aer. Rezultatele spun clar ca furcile pe aer sunt mult superioare celor pe arc.
 4. In primul rand, nici o furca pe arc nu se compara cu una pe aer (fie ea chiar si cea mai slaba). In al2lea rand, topicul nu este ptr parerile despre furcile pe aer SH, ci doar expres pentru a analiza raportul intre cele 2 furci mentionate mai sus. Oricum ms pt interesul acordat.
 5. Deci sa inteleg ca votati pentru Suntour?! Dar un Zoom pe aer nu a avut nimeni? Nu a testat?
 6. Asa cum este precizat si in titlul subiectului din forum, vreau sa stiu care dintre cele doua furci este mai buna, mai fiabila, raportul pret calitate? Din cate stiu eu sunt cele mai ieftine furci pe aer care pot fi achizitionate din magazinele din Romania dar si din afara. Vreau comentarii preferabil numai din partea celor care au testat ambele modele de furci si stiu exact cum lucreaza si cum se comporta. SR Suntour Raidon Air - 650lei (http://www.bikes2go.ro/raidon-rl-air-100mm) sau Zoom ZXR Air - 495lei (http://www.coolbiketeam.ro/furca-zoom-zxr-air/prod/8793) Pentru care votati?
 7. Se pare ca maine vor fi 2 evenimente imp la Ploiesti: la Aerodromul Tariceni (Sirna) si ÎNTÂLNIRE BICICLIȘTI DIN PLOIEȘTI. La care mergem?
 8. Traseul lung (maraton) sau scurt (semimaraton) ?
 9. Maine de 1 Mai, cine are chef de pedalat? Daca sunt doritori se anunta o tura MTB pe M-tii Baiului, mai multe detalii aici.
 10. Ce parere aveti despre castile la 80lei? In poze arata bine.
 11. hmm (:X) frumoasa tura pe la Secaria ... aveam si eu cva planuri pt weekend-ul asta care aproape ca deja a inceput, insa vremea se pare ca nu prea tine cu noi. La vara care ar fi interesat de niste ture mai indepartate, in afara micul nostru judet? Un exem pt un astfel de traseu ar fi aici.
 12. hmm...frumos, dar stiu ca e drumul nasol ... am fost cu masina si erau numai gropi, denivelari, pavaje, rupturi si alunecari de teren in unele zone ale drumului ... a fost un slalom total ;))
 13. eu am bagat azi o sosea de vreo 30km si mai bag si maine alta de vreo 50... cine se arata interesat, la 11 la judetean.
 14. Poate iesim weekendul asta care vine acum, la o tura. Ce zici?
 15. S-a mai tinut tura aia la Campina? Ai fost Sorine? Iti trimisesem si un msg pe FB, dar se pare nu prea raspunzi pe acolo pe FB. :)