aliastefan

Membru
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

1 Follower

About aliastefan

 • Rank
  Amator
 • Birthday 10/07/1990

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 • Biciclete
  Giant
 • Ocupaţie
  student
 • Arii de interes
  cycling, MTB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aliastefan

  link-ul tau cu trimitere la FB (facebook) nu mrge. dar as fi interesat de iesiri cu bicla prin afara orasului. astept detalii ce trasee propui sa faci / facem.
 2. aliastefan

  are cnv tmp in tmp-ul saptamanii de faqt trasee q bicla? k nu am q n sa ies si sg ma plict. dk e cnv dornic, ast PM.
 3. aliastefan

  Din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important este fiabilitate si sensibilitatea cu care lucreaza o furca pe aer, fata de una pe arc, referindu-ma la furcile cu buget redus. Am gasit aici un articol cu un clasament de la cateva teste ale unor furci pe arc/aer. Rezultatele spun clar ca furcile pe aer sunt mult superioare celor pe arc.
 4. aliastefan

  In primul rand, nici o furca pe arc nu se compara cu una pe aer (fie ea chiar si cea mai slaba). In al2lea rand, topicul nu este ptr parerile despre furcile pe aer SH, ci doar expres pentru a analiza raportul intre cele 2 furci mentionate mai sus. Oricum ms pt interesul acordat.
 5. aliastefan

  Deci sa inteleg ca votati pentru Suntour?! Dar un Zoom pe aer nu a avut nimeni? Nu a testat?
 6. Asa cum este precizat si in titlul subiectului din forum, vreau sa stiu care dintre cele doua furci este mai buna, mai fiabila, raportul pret calitate? Din cate stiu eu sunt cele mai ieftine furci pe aer care pot fi achizitionate din magazinele din Romania dar si din afara. Vreau comentarii preferabil numai din partea celor care au testat ambele modele de furci si stiu exact cum lucreaza si cum se comporta. SR Suntour Raidon Air - 650lei (http://www.bikes2go.ro/raidon-rl-air-100mm) sau Zoom ZXR Air - 495lei (http://www.coolbiketeam.ro/furca-zoom-zxr-air/prod/8793) Pentru care votati?
 7. aliastefan

  Se pare ca maine vor fi 2 evenimente imp la Ploiesti: la Aerodromul Tariceni (Sirna) si ÎNTÂLNIRE BICICLIȘTI DIN PLOIEȘTI. La care mergem?
 8. aliastefan

  Traseul lung (maraton) sau scurt (semimaraton) ?
 9. aliastefan

  Maine de 1 Mai, cine are chef de pedalat? Daca sunt doritori se anunta o tura MTB pe M-tii Baiului, mai multe detalii aici.
 10. aliastefan

  Ce parere aveti despre castile la 80lei? In poze arata bine.
 11. aliastefan

  hmm (:X) frumoasa tura pe la Secaria ... aveam si eu cva planuri pt weekend-ul asta care aproape ca deja a inceput, insa vremea se pare ca nu prea tine cu noi. La vara care ar fi interesat de niste ture mai indepartate, in afara micul nostru judet? Un exem pt un astfel de traseu ar fi aici.
 12. aliastefan

  hmm...frumos, dar stiu ca e drumul nasol ... am fost cu masina si erau numai gropi, denivelari, pavaje, rupturi si alunecari de teren in unele zone ale drumului ... a fost un slalom total ;))
 13. aliastefan

  eu am bagat azi o sosea de vreo 30km si mai bag si maine alta de vreo 50... cine se arata interesat, la 11 la judetean.
 14. aliastefan

  Poate iesim weekendul asta care vine acum, la o tura. Ce zici?
 15. aliastefan

  S-a mai tinut tura aia la Campina? Ai fost Sorine? Iti trimisesem si un msg pe FB, dar se pare nu prea raspunzi pe acolo pe FB. :)