Smiley

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Smiley

 • Rank
  Amator
 1. Smiley

  urmeaza sa imi achizitionez si eu o bicicleta avand un buget asemanator si dupa parerea mea Magellan crater disc este o bicileta destul de bine dotata la un pret mic..
 2. Smiley

  Cum zice si francezu este langa restaurantul latin un bike shop unde cred ca sunt si piese bune avand in vedere ca acolo sunt doar biciclete Cube,nu sunt expert dar cred ca acele biciclete sunt de calitate:)
 3. pai cum sa depasesti un autobuz pe partea dreapta oprit in statie soferul nu are nici cea mai mica vina.Poti depasi un autobuz oprit in statie dar doar pe partea stanga(si atunci cand nu intentioneaza sa plece pentru ca el are prioritate)plus ca este interzisa patrunderea pe marcajul unei statii de autobuz.
 4. Smiley

  stie cineva daca in Bacau exista vreun magazin mai specializat unde pot gasi biciclete la un pret bun :) inafara de FB DHS pe astea le gasesc oriunde :P
 5. si eu caut o bicicleta de max 1500 lei singura pretentie ar fi sa aiba frane pe disc nu neaparat bune (nici nu se poate in banii astia)dar cu posibilitate de upgrade pe viitor