Bikerbushy

Membru
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bikerbushy

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Ocupaţie
  curier
 1. Bikerbushy

  nu nu .....alingeorge mi-a dat raspunsul....am bicla pe V-brake...si tocmai vreau sa trec pe disc....si nu stiam care o fi diferenta....ce se foloseste mai mult? de care sa-mi iau? dar daca ma poti ajuta cu un sistem de inchidere centralizata pentru bicicleta....astept propunerea ta! MBZ :)) sa inteleg ca sistemul cu 6 suruburi e mai folosit? cat despre functionare....ambele sunt ok ?
 2. Care este diferenta ...daca este ceva esential?
 3. Salut! pentru organizatori...am achitat taxa pentru Balazs Sandor insa nu am avut timp sa ma ocup de scanat sau de trimis prin fax! mare problema? ce sa fac...daca tre' sa fac ceva :P
 4. Salve! La inscriere am gresit probabil ceva, l-as ruga pe organizator sa corecteze problema daca se poate - la participantul Balazs Sandor am gresit varsta, colegul s-a nascut in data de 31.03.1974 deci intra la categoria 30-39 de varsta, la traseul scurt! Am incercat de doua ori dar de fiecare data l-a pus la cei tineri - daca se poate remedia acum problema?!?! Oricum taxa se va plati maine la prima ora! Va multumesc!
 5. Nu stiu la ce rezolutie se fac pozele...dar daca e posibil as dori sa obtin cateva poze in rezolutia originala (daca e mai mare decat cel expus pe Picassa)! Mumtumesc!
 6. Superbe pozele intr-adevar! Ce ne-am face fara fotografi? :)
 7. Bikerbushy

  Salut! Alte poze de pe traseu nu mai aveti? :P as dori si eu o poza ... nr 59 traseu lung! :) mersi!
 8. Bikerbushy

  Salut! Cred ca toata lumea a auzit de Absa Cape Epic, pentru cei care nu au auzit este o competitie de mtb desfasurata pe o perioada de 8 zile, avand ca competitiori echipe de cate 2 ciclisti. Nu va ganditi ca ma astept sa se organizeze astfel de curse aici la noi! Ar fi interesant insa o cursa de 2 zile (weekend) pe echipe (a cate 2 rideri) - cel putin dupa parerea mea! Ce ziceti?
 9. Bikerbushy

  salve! foarte buna intrebarea din topic! nu stiu care cum sta cu ciclismul....dar posibil ma unii sa fii auzit de CTS (Carmichael Training System). Am gasit pe net un "set" de filme, in general fiecare are cate o ora, continand antrenamente specifice pentru: catarare, criterium, fitness, mtb si contratimp. Daca are cineva....daca poate cineva sa-si dea pararea...va rog! Pentru cei care nu au acest DVD, il gasiti pe net "CTS Train Right". Spor la pedalat!
 10. Bikerbushy

  salut! imi puteti spune va rog cam cat se plateste transport pentru aceste comenzi?...si cu ce sa face livrarea....mersi!
 11. Bikerbushy

  salut! Foarte interesant acest subiect... Am iesit cu doi prieteni la o tura peste 100 de km...fiecare ducea trena un km, totul era ok! insa dupa catva timp colegul dupa care preluam eu trena (probabil din cauza oboselii) se ridica din sa din ce in ce mai des...adica practic primul se rupea de noi...dupa care al doilea ridicandu-se din sa il ajungea...dupa care trebuia sa trag si eu, pentru a-l ajunge la randul meu; desi vorbim de cel mult 3-4 metrii, pot sa va spun ca a fost oribil!!! practic nu ma puteam odihni deloc! Desi eu ma simteam mai bine....ma tineau picioarele... am ajuns sa fiu pur simplu spulberat fata de colegul care se chinuia sa tina pasul! Cel mai important lucru...FARA RUPERI DE RITM, nici la preluarea, nici la mentinerea trenei! Mersul in trena trebuie exersat si daca cineva nu face ceva bine trebuie imediat atentionat, caci pana la urma e vorba de o cooperare!
 12. mersi ....dar ochelarii mei erau Scott negre...si mi-au cazut de pe casca...chiar pe urcare...s-au dus la vale de nu i-am mai vazut....degeaba am sarit jos de pe bicla!au disparut! mersi oricum!
 13. salut! postez cam tarziu...nu am avut acces la net.. In pofida faptului ca mi s-a rupt lantul, mi-am pierdut ochelarii de soare, mi s-a desfacut seaua....a fost un maraton superb! a meritat pe deplin! Cel mai important lucru insa este ca un coleg de pedale m-a ajutat cu o cheie de lant...multi-tool....pe parcursul traseului nu l-am putut inapoia....desi intrebam pe toti de care treceam ....chiar si la punctul de alimentare....nu stiu numarul...nici numele bine-facatorului....tin sa-i inapoiez ce-i al lui! Am avut numarul 166! (cel din poza). rog sa ma contacteze...0755042315 daca nu ..ne intalnim la Tusnad! toate cele bune! spor la pedalat!
 14. salut! postez cam tarziu...nu am avut acces la net.. In pofida faptului ca mi s-a rupt lantul, mi-am pierdut ochelarii de soare, mi s-a desfacut seaua....a fost un maraton superb! a meritat pe deplin! Cel mai important lucru insa este ca un coleg de pedale m-a ajutat cu o cheie de lant...multi-tool....pe parcursul traseului nu l-am putut inapoia....desi intrebam pe toti de care treceam ....chiar si la punctul de alimentare....nu stiu numarul...nici numele bine-facatorului....tin sa-i inapoiez ce-i al lui! Am avut numarul 166! (cel din poza). rog sa ma contacteze...0755042315 daca nu ..ne intalnim la Tusnad! toate cele bune! spor la pedalat!
 15. salut! postez cam tarziu...nu am avut acces la net.. In pofida faptului ca mi s-a rupt lantul, mi-am pierdut ochelarii de soare, mi s-a desfacut seaua....a fost un maraton superb! a meritat pe deplin! Cel mai important lucru insa este ca un coleg de pedale m-a ajutat cu o cheie de lant...multi-tool....pe parcursul traseului nu l-am putut inapoia....desi intrebam pe toti de care treceam ....chiar si la punctul de alimentare....nu stiu numarul...nici numele bine-facatorului....tin sa-i inapoiez ce-i al lui! Am avut numarul 166! (cel din poza). rog sa ma contacteze...0755042315 daca nu ..ne intalnim la Tusnad! toate cele bune! spor la pedalat!