Catalin_

Membru
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Catalin_ last won the day on January 29 2021

Catalin_ had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

About Catalin_

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 07/10/1985

Profile Fields

 • Localitate
  TM
 • Biciclete
  cu 2 roţi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Catalin_

  Aluminiu - si cadrul si rotile.
 2. Catalin_

  Prinderea in bitum imi pare nefericita. Daca sub acel bitum nu exista o mica fundatie din beton in care sa fie prinse tijele filetate, atunci pergola nu va avea viata lunga. Bitumul devine "moale" vara, cand se incinge. Asta + nițel vânt ... sunt multe exemple pe la noi (mai mici / usoare) care s-au "dezradacinat". Sa speram ca nu e cazul, pt. ca zona e noua si promitatoare. In rest, tura e reusita.
 3. Catalin_

  Majestate, aiasta nu se poate. Sau in limbajul zilelor noastre: fiecare decide pentru el, in functie de compasul moral al fiecaruia. PS: posibil furata nu inseamna 100% furata. Dar am o presimtire ca un telefon ar elimina orice dubiu.
 4. Catalin_

  Anuntul este cel putin dubios, scris de cineva care nu are legatura cu bicicletele in viata reala (greseli in denumirea componentelor + ca nimeni la 1.85 nu isi cumpasa cadru S). Posibil furata.
 5. Catalin_

  Un regiment de infanteriști ruși, la periferiile Kiev-ului, februarie 2022, se deplasează pe șosea spre oraș, când se aude o voce care strigă de după un mic deal din apropierea orașului: – Un soldat ucrainian este mai bun decât zece soldați ruși. Comandantul rus, contrariat, alege un detașament cu zece dintre cei mai buni infanteriști și-i trimite în spatele dealului să-l elimine pe inamic. Peste câteva minute se aude un schimb de focuri de AK47, apoi se așterne liniștea. Când să-și continue înaintarea, se aude din nou vocea: – Un soldat ucrainian este mai bun decât o sută de soldați ruși. Furios, comandantul formează rapid un pluton cu 100 dintre cei mai buni militari rămași și-i trimite în spatele dealului cu aceeași misiune. Din nou se aud focuri de armă. După zece minute de luptă intensă, se așterne liniștea. Când să se pună în mișcare, vocea se aude din nou: – Un soldat ucrainian este mai bun decât o mie de soldați ruși. Vânăt de furie, cu venele umflate, comandantul formează pe loc o companie cu o mie de luptători și-i trimite după deal. Imediat se aud zgomotele unei lupte teribile, AK47, grenade, lansatoare de rachete, tiruri de artilerie, după care se așterne o liniște mormântală. În cele din urmă, un soldat rus, grav rănit, se târăște de după deal și cu ultimele cuvinte înainte de a muri îi spune comandantului: – Nu mai trimite pe nimeni… este o ambuscadă. Sunt doi soldați ucraineni, nu unul! Слава Україні!
 6. Catalin_

  - Care este cel mai tare lucru când înveți să mergi pe bicicletă? - Asfaltul!
 7. Catalin_

  Doar jumate de bere, pt. ca nu s-a sters mesajul . Dar cum berea e deja la jumate .. tot o bere rezulta Ms. frumos.
 8. Catalin_

  2124.99 la Emag: - doar in aplicatie - cu aplicarea codului "emag20ani" - doar azi (cine banuia ca Emag face 20 de ani .. se pare ca sunt si ei un fel de Esca si stirile ProTV) *Daca cineva poate uni cele 2 posturi si poate sterge acest mesaj, raman dator
 9. Catalin_

  Te las pe tine sa gasesti data viitoare o oferta aplicabila comunitatii si sa o pui cum vrei tu. Vant din spate
 10. Catalin_

  Un pret bunicel pt. un rucsac de biciclit de 12 litri, de la Jack Wolfskin (98.99 , azi cu codul "OfertaZilei") https://castana.ro/rucsac-ture-bicicleta-jack-wolfskin-velocity-12-12l/ Ei fac lucruri bune, fiind specializati pe partea de drumetii la munte (haine, rucsacuri, bocanci). Legat de rucsac: in general il bag in aceeasi categorie cu șaua. Nu exista cel mai bun sau cel mai prot care sa fie universal valabil. Fiecare sa testeze si sa vada ce i se potriveste, cu ce se intelege.
 11. Catalin_

  Recomanzi si pt. off-road usor (o padure sau un drum agricol)?
 12. Catalin_

  Salut, Daca se poate, as dori si eu 4-5 produse, (cel mai mare fiind un cauciuc de 24", restul nimicuri).
 13. Catalin_

  E posibil si asta. De aceea inainte sa primeasca recomandari, ar trebui sa spuna omul ce are de fapt (viteze in butuc, 7 pinioane cu o foaie, 7 pinioane cu 2 foi, camila cu 2 cocoașe, 2 cocoși cu o gaina, 6 cai frumosi ...).
 14. Catalin_

  Si daca omul are o bicicleta cu 7 pinioane si o singura foie? Eu cam asta inteleg din ce spune el, deoarece scrie ca vrea sa renunte la maneta, nu manete (plus altele care sunt la singular, nu la plural). Deasemenea, vrea sa refoloseasca roata care o are -> care iarasi ma duce la gandul la 1x7 (desi se potriveste in ambele situatii). Deci, domnule @potosr, ne poti lamuri de la ce plecam de fapt? Ca altfel ajungem ca in treaba aia cu "Un nebun arunca o piatra in balta si zece intelepti nu o pot scoate"