Traveller

Moderator
 • Content Count

  8,958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  166

Traveller last won the day on June 24

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

5,277 Excellent

About Traveller

 • Rank
  easy slow biker, heavy train rider
 • Birthday 09/14/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  cîteva
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică
 • Arii de interes
  trenuri, bicle, chimicale, muzici metalice și baroce

Recent Profile Visitors

17,533 profile views
 1. Câmpina - Breaza - Ocina de Jos - Provița de Sus și de Jos - Cocorăștii Capli - lunca Prahovei și retur în Câmpina. https://ridewithgps.com/trips/51959973
 2. Traveller

  E bun doar ca să fii văzut, pare util cel mult prin oraș.
 3. Traveller

  Normal că dăcât miștocari, cine nu are simțul umorului să ne caute prin alte părți! De bicicliști ursuzi și conservatori ne-am săturat!
 4. Traveller

  Cum, dar nu știați că aici e ghișeu de informații? Camera de gardă? Farmacie non-stop? Nu contează că e sâmbătă, poate oamenii-s plecați, poate biciclesc, poate... cine știe? Nu, domne! Urgent, unde găsesc aia, ce bicla să-mi iau până în x lei (deși sunt topicuri gârlă, mai ales cu bicle între 1000 și 2000 de lei, iar între noi fie vorba, opțiunile sunt doar câteva in zona asta). Acum la subiect - 571 mm chiar nu (mai) e un diametru prea comun în zilele astea. Trebuie căutat serios pentru a găsi așa ceva.
 5. Traveller

  Romet sunt niște polonezi. Fostul Rich Bike se numește acum VeloRS.
 6. Traveller

  Ce parametri folosești ca să stai "la anduranță"? Crecă o să mutăm discuția colaterală.
 7. Traveller

  Din păcate, multă lume nu prea face. De aceea e nevoie de un pic de studiu cînd te apuci de căutat biciclete. Este o cursieră cu o poziție confortabilă la drum lung. Are frîne clasice, tip clești, în care în mod sigur nu încap cauciucuri de ciclocross cu balon 32-35.
 8. Traveller

  Exact, un prieten care vine și face ce faci și tu. La asta mă refeream cu susținerea.
 9. Traveller

  De ce nu-ți faci antrenamentele de anduranță fie singur, fie cu niște băieți care să te susțină în aceste demers? Despre menționarea repetitivă a aceluiași și aceluiași traseu, nu mai zic nimic, că au zis deja băieții.
 10. Traveller

  Ce înseamnă "roată față trebuie schimbată". Că aici e diferența între a vinde o bicicletă completă, funcțională (pentru maxim 1000 de lei), și a vinde un ansamblu pentru piese.
 11. Traveller

  Cât ai dat pe ea când ai cumpărat-o?
 12. Traveller

  Am înțeles. Atunci pare că se justifică o cheltuială pe ceva bun. Văd că modelul SUNTOUR SP17-NCX are parte de evaluări foarte bune, dar e și greu (810 g). https://www.rosebikes.ro/suntour-sp17-ncx-parallelogram-suspension-seat-post-2679636?product_shape=black&article_size=Ø30%2C9%2F350mm Airwings sunt niște nemți care fac tije inclusiv pentru e-bike, avem referințe despre ei încă din 2007 de la un membru de vază al forumului de atunci (Frank), deci bănuiesc că sunt de încredere.
 13. Traveller

  @Mantra Pro Înțeleg, dintr-un post anterior de-al tău, că ai făcut o pauză de 5 ani de bicicleală, din cauza unui accident, și acum ai reluat-o. Îți este indispensabilă tija cu suspensie, din punct de vedere medical? Dacă nu, atunci aș începe prin a evita o poziție prea dreaptă pe bicicletă și a ridica fundul din șa la denivelări. Trebuie să folosești tot corpul pentru a amortiza trecerea peste gropi. Eventual poți să încerci una mai ieftină, dacă chiar simți că nu poți fără, văd că au pe rose diverse oferte: https://www.rosebikes.ro/componente-bicicleta/tije-sa/cu-amortizor
 14. Traveller

  Exact, nu din alea pentru bătrânei de șaijdă ani. Alea-s cîh! Dar când ne vede lumea dîn cartier călare pe ciclocross, ehei, e altceva!
 15. Traveller

  Presupun că așa?