Traveller

Moderator
 • Content Count

  8,828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  159

Traveller last won the day on February 26

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

5,151 Excellent

About Traveller

 • Rank
  easy slow biker, heavy train rider
 • Birthday 09/14/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  #3duamneșituate3!
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică
 • Arii de interes
  trains, bikes, medicines, metal, baroque

Recent Profile Visitors

16,808 profile views
 1. Traveller

  Domne, dacă te judecă elitele înseamnă că le-ai atras atenția! Eu, cînd e vorba de aspect și poziție, am o mică obsesie personală - să fie pipa paralelă cu sau în prelungirea top tube (pe cît posibil, nu sunt taliban). Oricum, bicla e frumoasă și, cînd om scăpa de năpasta asta cu statul în casă, să te poarte în ture memorabile!
 2. Traveller

  Nivelul șeii cu 20 cm deasupra unui ghidon flat pare al dracului de mult, o poziție prea agresivă, chiar și pentru un MTB de concurs. Distanța asta pe verticală, în ciuda prezenței generoase a distanțierelor, pare să indice că ai luat cadru prea mic. Poate e doar o impresie. Inversarea pipei (de la negativ la pozitiv, aici) ar fi o soluție spre a obține opoziție mai echilibrată.
 3. Traveller

  E un model 2011, ce să mai găsești...
 4. Paraskevidekatriafobia să trăiască...
 5. Traveller

  Totul a pornit de la o greșeală de tastare Esti tensionat în loc de Este tensionat. Din păcate, dacă discul e contaminat și/sau dacă alinierea plăcuțelor e deficitară, e greu să le aduci la modul inițial de funcționare. POate să încălzești discul / plăcuțele pe aragaz, știu și că asta se mai practică. Modelul de frână (manetă + etrier) e oricum slăbuț.
 6. Traveller

  S-ar putea să nu mai fie nici un eveniment pînă prin luna mai. Să vedem...
 7. Traveller

  Dacă s-o mai ține. Că o grămadă de evenimente se anulează sau se amână zilele astea.
 8. Traveller

  Camera cu lichid este foarte grea. Și cum sunt 2, să adaugi 1 kg la roți este o chestiune care se întoarce împotriva ta (la deal, la drum lung). Am trecut și eu la început prin dilema asta, ba chiar am făcut pene și am avut noroc de niște buni samariteni care m-au ajutat sau de faptul că eram pe lângă vreo gară, și am luat tren spre casă. Dar după aia am rezolvat problema: am învățat acasă cum să îmi repar penele singur, dar am și folosit niște cauciucuri cu rezistență mai mare la pene (gama de touring de la Continental). Și astea sunt ceva mai grele și opun rezistență mai mare la înaintare, dar oricum sunt o variantă mai bună decât cele enumerate de tine. https://www.bikezone.ro/cauciucuri-bicicleta/continental/ride-tour-puncture-protection-27-5x2-1-54-584/ https://www.bikezone.ro/cauciucuri-bicicleta/continental/double-fighter-iii-27-5x2-0-sport-50-584/
 9. Traveller

  Zice că amintita „Concluzie medicală asupra bolii şi morţii lui I. V. Stalin” a fost semnată de o comisie de medici sovietici (9 la număr), și diagnosticul a fost „hemoragie cerebrală (în emisfera stîngă), în urma maladiei hipertonice (în terminologia curentă: hipertensiune arterială) şi a arterosclerozei”. Accidentul vascular (hemoragic) a avut loc în noaptea de 1 martie. Există motive pentru a fi suspectată și o mînă criminală, care i-a administrat o supradoză de warfarină, un medicament anticoagulant. Chestiunea a apărut în cartea ”Stalin’s Last Crime” din 2003 scrisă de Vladimir P. Naumov și Jonathan Brent, care susțin că au avut acces la un raport medical inițial, ulterior secretizat.
 10. Traveller

  SX e o chestie foarte recent introdusă, nu m-aș crampona de ea de de o problemă sau un dezavantaj. Roțile, furca, frînele - astea sunt mult mai importante.
 11. Traveller

  Are cu 200 g mai mult decît NX și costă cu 50 Euro mai puțin, nu l-aș interpreta drept ”downgrade” decît poate în condiții de concurs.
 12. Asa e, au început sa dispară. Din păcate recomandarea este aceeași, și anume schimbă galeria (imgur, One Drive, flickr - gratis pana la 1000).
 13. akim, cred că e de la tine, că la mine se văd toate.
 14. Traveller

  Și după ce a trecut de prima întrebare, trebuia încercată o a doua, dă dixtraxie: Tradu "Your mother's onion rings".
 15. Traveller

  Furca e și mai slabă, prețul mai umflat?! Las-o încolo...