Traveller

Moderator
 • Content count

  7,713
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  105

Traveller last won the day on February 13

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

4,260 Excellent

1 Follower

About Traveller

 • Rank
  easy slow biker, heavy train rider
 • Birthday 09/14/1979

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  trains, bikes, medicines, metal, baroque
 • Biciclete
  פורס_מקס_גיאנט
 • Localitate
  Bucureşti
 • Biografie
  Călător
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică

Recent Profile Visitors

13,525 profile views
 1. Cătălin, dacă ai putea să găsești un cadru mai mic, potrivit înălțimii tale, ar fi cazul ideal. Asta e cauza problemelor tale și nu se poate remedia prin modificări de finețe la periferice (pipă, ghidon, tijă de șa sau poziția șeii). Astea se pot face când ești un pic pe lângă mărimea exactă.
 2. Evenimentul de pe 25 februarie a fost reprogramat pe 3 martie, din cauza vremii.
 3. Exact, degeaba ai TT scurt dacă ai drop mare șa-ghidon. O să stai chircit deasupra ghidonului, ceea ce nu mi se pare un element de confort. Și faptul că ai loc să te miști înainte și înapoi pe un cadru, inclusiv să ai loc să te întinzi FĂRĂ să fii nevoit să te apleci prea mult, tot la confort intră.
 4. Pe ciclocros adevărat, de concurs, e agresivă. TT paralel cu solul, distanță ghidon-șa pe verticală mai mare decât la un gravel sau endurance. Furcă tăiată scurt fără distanțiere, FT scurt. Toate astea sunt elemente de "Race".
 5. Tu ai deschis discuția cerând o bicicletă la 1000 de lei. In banii ăștia bicicleta de la decathlon e cam tot ce se poate găsi decent (ca biclă nouă). Sigur că second s-or găsi destule, dar ar trebui să ai grijă de la cine ce cumperi.
 6. Deci tu vrei să translatezi întregul corp 1cm în spate. De ce? Care e problema cu poziția actuală? La orice bicicletă, ecuația controlului direcției e simplă, in principiu: pipă mai scurtă și ghidon mai lat egal control mai bun. Sigur că la cursieră nu prea se pune problema ghidonului mai lat (mă rog, variantele sunt 40-42-44). Dar pipa mai scurtă ar trebui să îmbunătățească senzația de control.
 7. Cică tocmai a inventat un nene un nou tip de suspensie spate: https://www.pinkbike.com/news/first-ride-promising-new-suspension-design-from-an-unlikely-source.html
 8. Era adusă din Germania, nerulată?
 9. https://www.evanscycles.com/ridgeback-tour-2018-touring-bike-EV320449 https://www.evanscycles.com/specialized-diverge-e5-2018-adventure-road-bike-EV306375 https://www.evanscycles.com/fuji-sportif-1-5-disc-2017-road-bike-EV300125 https://www.evanscycles.com/norco-search-a-sora-2017-adventure-road-bike-EV277745 https://www.evanscycles.com/pinnacle-dolomite-1-2018-road-bike-EV306251
 10. Si pe a mea tot așa o numeau în 2009, dar intră cel mult cauciuc de 28 (bine, nici nu-mi trebuie, că e bicla de șosea, AKA semicursiera). Se calcă în picioare clasificările astea.
 11. Bun, deci tu ai o Kona Dew si acum vrei o cursieră cu poziție relaxată, de anduranță cum s-ar zice acum. Piticul legat de culoare îl înțeleg. Nu vrei să fie btwin, ceea ce deja face lucrurile complicate, pentru că era și în buget și avea și culoarea potrivită. Asta e o căutare de durată, dar cred că nu timpul ne lipsește. PS: tot la Canyon, ar fi ceva apropiat de ce vrei tu, dar e 900 Eur: https://www.canyon.com/road/endurace/2018/endurace-al-6-0.html
 12. Biclele de ciclocross pur nu au geometrie de confort. Iar dacă are flatbar, e biclă hibridă (dacă are transmisie de șosea și acceptă doar cauciucuri de cursieră) sau cross/touring/trekking dacă are transmisie trekking și roți mai balonate. De ex: https://www.canyon.com/en-ro/fitness/roadlite/2018/roadlite-al-5.html PS. un indicator al pozitiei relaxate este distanta cât mai mică (sau 0) în plan vertical, dintre nivelul ghidonului și al șeii.
 13. Una din cele proaspăt implementate este încărcarea de poze de pe PC. Poți să editezi o activitate, adăugându-le. Era și timpul.
 14. Poate fi lăsat așa lejer. Eu îl văd bine și pe desktop acasă, și pe laptop, și pe monitorul extern conectat la laptopul de serviciu (1920x1200). Important e să biciclim. S'tem 125.
 15. Băi, sigur nu e Times New Roman?!? http://adevarul.ro/locale/timisoara/un-roman-si-a-uitat-sotia-intr-o-parcare-szeged-femeia-nu-telefon-mobil-banii-documentele-1_5a8d9e3adf52022f75d19c41/index.html?utm_source=digi24&utm_medium=cross