Traveller

Moderator
 • Content count

  8,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

Traveller last won the day on July 11

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

4,512 Excellent

About Traveller

 • Rank
  easy slow biker, heavy train rider
 • Birthday 09/14/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  #3duamneșituate3!
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică
 • Arii de interes
  trains, bikes, medicines, metal, baroque

Recent Profile Visitors

14,061 profile views
 1. Traveller

  Transylvania Bike Trails Race

  Concursul Transilvania Bike Trails Race va avea startul din Saschiz, 18 August 2018, chiar din piațeta de langa turnul cu ceas al bisericii fortificate: http://tbtrace.ro/ https://www.facebook.com/events/498610923918540/
 2. Traveller

  Ai consultat un ortoped? Cât de grave sunt scolioza și cifoza? Problema e ce exerciții și/sau orteze ți s-au prescris pentru a rezolva problemele, nu ce ți s-a interzis.
 3. Cum merge jucăria electrică?
 4. Traveller

  Poate s-au împrăștiat pentru că au forțat prea tare în curbă sau pe șleauri. Cel puțin dacă vorbim de astea noi, cu Addix, care e un compus mai moale, mai aderent (chiar și în varianta fără dungă colorată), nu ar trebui să fie probleme.
 5. Traveller

  Aha, deci le-au păstrat pe ”alea bune” dăcît la ei în cămară.
 6. Traveller

  Cică sunt asociați cu un portal european, unde calculatoarele sunt disponibile: https://www.bergfreunde.eu/outdoor-calculator/ E bine?
 7. Traveller

  Nesemnificativ. Deja e una din plimbările obișnuite pe digul lacului până la zoo Chiajna, singur, cu copilul și/sau prietenii, și n-am avut niciodată probleme. Fără că autoritățile să pună mâna să facă și ele ceva, oamenii au luat în stăpânire spațiul pentru promenadă.
 8. Traveller

  Nu sunt câini deloc acum. Lumea se plimbă, aleargă...
 9. Traveller

  Am ieșit cu @BodoC să bem o bere în tihnă, într-un apus în nuanțe de bere artizanală. Bicla a fost așaaa, pretext.
 10. Traveller

  Dacă vrei să purtăm o discuție serioasă, o putem face. Dacă ai chef să fii troll, atunci nu, mulțimesc. Cred că îți dai seama că nu poți căpăta sfaturi academice/scolastice legate de examene, pe un forum de ciclism. Dacă ai mai făcut-o, nu ai primit răspunsuri și acum ți-ai făcut un nou nume de utilizator ca să insiști, nu e în regulă.
 11. Traveller

  Ierea închis la institutul antic de ortodoxism cuantic atuncea, la ora aia, și n-am putut să te ajutăm, că te-am fi ajutat, cum să nu te fi ajutat?
 12. Traveller

  Le poți pune fără probleme. Jențile pe care le ai tu sunt model mai vechi, acum la MTB se pun din astea late binișor, de la 23 în sus.
 13. Am mutat aici discuția despre mărimea tricourilor, ca să lăsăm topicul de pronosticuri LeTour curat. Legat de ceea ce spunea Stuparul, aș dori să precizez - mare atenție că băieții aștia nici burtă dă bere nu au, deci de aia poasă poarte super-mega-slim fit.
 14. Păi întrebarea e care sunt parametri ideali pentru corpul tău. Tu îi cunoști cel mai bine. Ai găsit bicicleta undeva pe stoc? Altfel discutăm așa... informativ.