Traveller

Moderator
 • Content Count

  9,584
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  202

Traveller last won the day on September 28

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

6,116 Excellent

About Traveller

 • Rank
  Consultant traseolog
 • Birthday 09/14/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  Specialized Camber & Force 9r
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică
 • Arii de interes
  trenuri, bicle, chimicale, muzici metalice și baroce

Recent Profile Visitors

22,803 profile views
 1. Aștept cu nerăbdare să cetesc toată povestea! Îmi pare rău dacă Gogu Hărți ți-a oferit iluzia trecerii Bîrsei spre Feldioara, dar pe modul satelit se vede că nu există pod acolo, chiar dacă vreun băiat de la Gogu a tras din pix o dungă peste rîu. Mersul pe European mi se pare că v-ați înhămat la o încercare grea. Aș zice că prin defileu pe malul drept, deși drum de pămînt, era mai relaxant, mai ales că e destul de plat. Dar nu știu cît de mult vă solicită maimuța pe un astfel de drum.
 2. Traveller

  Încă suntem în 2021.
 3. Traveller

  Ultimul e RE2021 la 15.45. https://www.softrans.ro/mersul-trenurilor.html Mai era și altul, mai tîrziu?
 4. Traveller

  Pare că singura variantă, în condițiile actuale, rămîne o geantă flexibilă de transport a bicicletei cu roțile scoase. http://mountain.shopmania.biz/cumpara/geanta-transport-bicicleta-vaude-big-bike-bag-7180440 https://hollandbikeshop.com/ro-ro/scule-articole-de-intretinere-bicicleta/genti-transport-bicicleta/ Altfel, ai putea să o trimiți cu un curier, chiar înainte de a pleca tu cu trenul, să zicem.
 5. Traveller

  Da: https://greenland.desertcart.com/products/5183593-shimano-105-sm-bb5700-bottom-bracket-bb-road-bike-68-mm-english-thread
 6. Traveller

  S-a făcut și mia de kilometri. Am hărtănit-o și eu pe ea, dar și ea pe mine (bine, nu din cauza ei, ci a mea). Față de echiparea de mai sus am schimbat doar șaua, la cea veche reușind să îndoi iremediabil șinele, atunci cînd am căzut în aprilie. Chiar și cu 4 luni de pauză, primii 1000 km au fost foarte frumoși!
 7. Traveller

  Porțiunile Iara - Agriș - Plaiuri și Măgura Ierii - Livada - Petreștii de Jos sunt asfaltate?
 8. Un weekend lung cu băieții la Mediaș. Prima zi spre Nemșa, Biertan, Copșa Mare, Dumbrăveni. A doua zi spre Păucea, Bazna, Boian, Cetatea de Baltă, Târnăveni.
 9. Traveller

  Eu mă refeream strict la plaiurile mioritice. Mai la vest de noi toate cele 3 cauze pe care le-am menționat sunt mult atenuate.
 10. Traveller

  1. Pentru că destui au prea mult din ceea ce se numește gîndire magică și prea puțin sau deloc gîndire logică. 2. Pentru că multora le pasă cel mult de sănătatea individuală sau a familiei, dar nu se gîndesc că trăim o criză de sănătate publică nemaitrăită pînă acum. 3. Pentru că mulți nu au încredere în niște autorități care sunt repetente la comunicare și competență de 30 de ani, deci cînd vine autoritatea și le oferă un vaccin gratis, o tratează cu un grad mare de suspiciune și neîncredere.
 11. Traveller

  De data asta remus Bonta a cîștigat campionatul național de DH, desfășurat la Cheile Grădiștei. https://youtu.be/UkFYIhq1oaI
 12. Bine ai revenit! Uite pe asta n-am știut-o! Și nici nu găsesc vreo știre recentă despre interdicție. Cum ar veni, ca să ajung la pădurea Băneasa trebui să o iau pe Jandarmeriei, și să traversez pasarela pietonală peste DN1...
 13. Traveller

  Din păcate, nu ar putea fi un topic pur pentru susținerea vaccinării, per se. Ar fi un care-pe-care, pentru că inevitabil ar apărea cavalerii apocalipsei, pentru care argumentele științifice nu reprezintă mare lucru. Să explici oamenilor utilitatea (dar ce zic eu...nevoia disperată!) a vaccinării în mijlocul unei pandemii (!!!) cum a mai fost doar în 1918... e o tragicomedie a absurdului.