Traveller

Moderator
 • Content Count

  9,485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  195

Traveller last won the day on April 22

Traveller had the most liked content!

Community Reputation

5,971 Excellent

About Traveller

 • Rank
  easy slow biker, heavy train rider
 • Birthday 09/14/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Bucureşti
 • Biciclete
  de bătut cîmpii, șoselele și munții
 • Ocupaţie
  medic specialist farmacologie clinică
 • Arii de interes
  trenuri, bicle, chimicale, muzici metalice și baroce

Recent Profile Visitors

21,563 profile views
 1. Cu astea încep de săptămîna viitoare. Deocamdată mă bucur că am scăpat de gips rapid și fac exerciții de flexie/extensie acasă, de cîteva ori pe zi, cu ajutorul ortezei "dă robocop".
 2. Să vie. Cum vin, așa se duc. O să se facă frumos la loc. Io-s mulțumit că pot manevra aparatul foto cu 2 mîini, cît de cît. Pînă să manevrez ghidonul mai e, poate la Crăciun, dacă nu la anu' pe vremea asta...
 3. Traveller

  Am rugat un binevoitor să le lege intr-o anumită poziție, definitiv, astfel încît îi încalț/descalț cu ușurință. Cred că o să rămân la metodă și după ce rezolv cu funcționarea mîinii drepte.
 4. Traveller

  Io am scăpat și dă problema asta.
 5. Traveller

  Oferta clasica in acest buget: https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-st-520-v2-275-id_8583819.html
 6. Traveller

  Îmi pare că tu cauți o rezolvare acolo unde, din păcate, nu exista una. Din toate tipurile de vagoane in care am vârât biciclete de-a lungul vremii, nu îmi vine in minte nici unul unde să poți depozita liniștit un tandem. Nu știu, poate doar printr-un concurs favorabil de împrejurări... La trimiterea și înapoierea bicicletei prin curier te-ai gândit? Asta in timp ce tu și consoarta va deplasați cu trenul.
 7. Traveller

  Tocmai de aceea am deschis un topic special pentru zona București, în ideea asta. Drumuri de ieșire din și intrare în București, fără prea mult trafic, sunt realmente puține. Aș enumera ieșirea prin Giulești - Chiajna, recent străpunsă, Chiajna pe lîngă malul Dîmboviței, șos Măgurele, Cernica... și cam atît. Mai sunt ceva ieșiri prin cîmp. Chiar dacă e o rețea întreagă de județene destul de libere de jur împrejur, accesul la ele se face prin șosele foarte aglomerate. Cu hărțile din satelit ale lui Gogu se poate vedea destul de clar, de cele mai multe ori, starea unui drum. Nu doar de aici, ci din multe zone din țară. Prin folosirea streetview și a straturilor OSM Cycle, OSM Outdoor din Ride with GPS, dacă studiezi cu răbdare (inclusiv programul de asfaltare al consiliilor județene, pentru cei dependenți de cursieră) poți planifica aproape orice.
 8. Traveller

  Ezact. În loc să le bag în biclă, le-am băgat pe persoană fizică.
 9. Traveller

  Recuperarea flexiei și extensiei începe în 2-3 săptămîni. Recuperarea pronației și supinației (adică mișcarea de rotație mînă-antebraț) începe mai tîrziu, nu știu exact, poate peste 2-3 luni. Piesele metalice se scot peste un an.
 10. Traveller

  A fost cominutiva, au fost fragmente mici care au trebuit extrase.
 11. Traveller

  S-a realizat și acest upgrade, în premieră: una bucată placă de titan cu 6 șuruburi de 3,5 mm, pentru 1 an de acum înainte. Am scăpat de gipsul care atîrna ca o piatră de moară și am căpătat o armătură de kevlar învelită în fașă elastică.
 12. Traveller

  Brașovul nu e stație terminală. Alta e treaba, fiind nod feroviar din care se poate veni și pleca la București, Covasna, Miercurea Ciuc, Sighisoara și Sibiu, depinde de unde vine și unde pleacă automotorul.
 13. Traveller

  București, ora 00.00...
 14. Traveller

  Din păcate nu rezultă de niciunde, cînd cumperi biletul online, dacă mai sunt locuri libere pentru biciclete. Și nu am văzut opțiunea de bicicletă. Poate am greșit cu ceva, caz în care poate știe cineva să explice.